20 ian. 2011

Găman şi Bărboianu îi răspund impostorului

Vali Găman:
“Nu mai vreau să fiu sclav! La club domneşte minciuna, amatorismul, nu sunt premise pentru performanţă. La Govora trebuia să dăm găinile afară de pe teren ca să putem începe antrenamentele. De trei ani ne-a promis şi luna de pe cer, iar eu am prime de luat de acum doi ani.

Nu se mai poate! Am salarii restante de patru luni. În lot e o atmosferă de nelinişte, toţi se uită să plece, fiecare vrea să scape cumva. Lucrurile intraseră pe făgaşul normal, dar în momentul în care i s-a închis poarta lui Victor Piţurcă ne-am dat seama cum stau lucrurile. Când am văzut că nu-l respectă pe Piţurcă, cum să ne respecte pe noi…?

Nu mă mai întorc la Universitatea atât timp cât este Adrian Mitelu, este amatorism, sclavie. Eu am demonstrat faţă de alţii că merit să îmbrac tricoul acestei echipe, dar aici domneşte minciuna, amatorismul şi nu este bine.”



Fane Bărboianu:
Câte «ticăloşenii» au fost şi nu au fost descoperite... Au fost multe, nu luam asemenea decizie dacă totul era corect şi profesionist. Lucrurile mergeau, jucat pe un “Ion Oblemenco” full şi ne simţeam şi noi protejaţi şi fotbalişti. Când a venit domnul Piţurcă am primit 4 salarii, eu eram neplatit de 6 luni. Dar s-a întâmplat ceva la Niuiorc şi s-a stricat totul.

Nu puteam să mai suportăm aşa ceva. Toţi jucătorii aveau mare încredere în domnul Piţurcă, jucam cu salariile aproape la zi, jucam pe prime, ceea ce eu nu prea ştiu de când sunt la Universitatea Craiova. Am avut şi noi prime promise la vreo 3 meciuri acum 2 ani de zile şi nici acum nu le-am văzut.

Nu vreau să-mi aduc aminte că înaintea lui Victor Piţurcă era domnul Ţicleanu şi Tăbârcă şi după anumite meciuri eram criticat şi făcut în toate felurile. Credeţi-ne că nu mai suportam acest lucru. El era obişnuit să audă numai «da domnu’ Mititelu, aşa e, aveţi dreptate!»... Noi suntem tineri, vrem să facem performanţă, dar cu ce? Trebuia să se termine odată cu această sclavie la echipă pentru că noi nu suntem roboţi. Am auzit ca s pus la televizor că sunt injectat sau sedat. Am fost sedat şi injectat de minciunile lui.

Cum să fie la condiţiile la Govora...? Numai când pronunţăm numele Universitatea Craiova şi auzim că face cantonament la Govora, pe un teren pe care era să-mi rup gleznele... Dacă nici domnul Piţurcă nu a fost respectat şi nu a fost lăsat să facă performanţă, cine ar mai putea reuşi? De ce cu domnul Piţurcă toţi jucătorii se antrenau şi dădeau totul? Pentru că nu se mai juca dupa nume. Sunt neplătit de 5 luni şi Mititelu a spus că m-am bucurat că a plecat domnul Piţurcă. Minciună mai mare nu am auzit, eu chiar m-am contrat cu el şi mi-a închis telefonul…”

Mărin şi Dumnezeu

Cum am putea caracteriza “comunicatul” agramat dat azi de Mărin, altfel decât de un penibil absolut? Pentru boovean, ultima săptămână a însemnat ziua şi comunicatul. Sărăntocul a fost curpins de o panică totală şi ieşirile jenante ale lui Ajică au culminat cu o “scrisoare deschisă” adresată lui “Bărboianu, Găman şi părinţilor acestora”.

Circarul îi cheamă pe fotbaliştii neplătiţi cu lunile la o şedinţă cu părinţii, reamintindu-le tuturor, inclusiv prietenilor şi bunicilor celor 2, că “a investit foarte multă… încredere şi speranţă în ei”, oferindu-le şansa şi onoarea de a fi sclavii lui. Şi, colac peste pupăză, însuşi Dumnezeu a fost şi el vârât în ecuaţie. Clovnul mai avea să se jure pe copii şi pe nevastă, ca o ţigancă din parcarea de la Niuiorc. Neavând cu ce să-i mai ameninţe pe jucători, agariciul cu masca de sudor pe meclă recurge la atitudinea evlavioasă, atrăgându-le atenţia nesupuşilor că vor ajunge în iad dacă vor continua aşa.

Booveanul megaloman ţine mult la imaginea lui şi anunţă opinia publică de faptul că el, adică Universitatea Craiova (că doar el este Universitatea Craiova dacă nu aţi aflat până acum), “a stăruit de-a lungul timpului pe lângă conducerile tehnice ale echipei ca cei doi jucători să beneficieze de încredere pentru a creşte, să fie pregătiţi foarte bine la antrenamente, să fie alimentaţi corespunzător, dar să fie şi folosiţi în cât mai multe meciuri pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional”.

Se pare că atunci când îi înmâna foaia cu echipa antrenorului oficial (în fapt un secund fără personalitate), cancelaru îi transimtea respectivului acest mesaj: “Bă, deci Şefu’ stăruieşte să introduci pe teren acest 11, pentru ca jucătorii să se dezvolte din punct de vedere profesional”. Şi, convinşi de argumentele lui Mărin, “cocii” care s-au perindat pe la echipa sa se conformau şi urmau cu mai multă sau mai puţină acurateţe stăruinţele. De obicei cu mai multă, că altfel erau “suspendaţi” în scurt timp. Găman şi Bărboianu sunt 2 norocoşi. Oricare dintre ceilalţi componenţi ai echipei lui Minciunelu s-ar agăţa disperaţi de un fir de aţă şi ar evada cu primul prilej din Bastilia booveană. Iar speranţa noastră este că şi alţi fotbalişti vor avea curajul de a se elibera de sub jugul acestui tiran paranoic.

Dacă prin acest ultim “comunicat” clovnul nu a reuşit decât să stârnească tuturor hohote de râs, suntem siguri că Mărin se va retrage nervos în biroul său şi, împreună cu cancelarul, îşi va reface strategia pentru a reveni în forţă. Ne va spune că nu i-a dat nimeni o cană cu apă şi că are un nou plan pe termen lung, pentru că momentan a fost învins de duşmanii inadecvaţi, care vor să-i ia echipa ca să-i distrugă viaţa...

Sezione cere protestul tuturor suporterilor!

CRAIOVASPORT redă mai jos comunicatul de protest al grupării Sezione. Sătui până la greaţă de comportamentul unui impostor care se şterge pe picioare cu istoria unui mare club de fotbal, transformându-l în jucăria sa şi a familiei sale, toţi suporterii care iubeau cândva Ştiinţa ar trebui să se alăture acestui protest.

PS. Ne bucurăm că băieţii de la Sezione (şi nu numai) citesc şi apreciază CRAIOVASPORT, dovada fiind multitudinea de termeni împrumutaţi de pe blogul nostru.

Suntem alături de voi şi de oricine luptă pentru eliberarea de sub dictatura booveană.
CRAIOVA suntem NOI!




FRONT COMUN
Protestul tuturor suporterilor alb-albastri (tribuna 0, tribuna 1,tribuna 2 , peluze).
“Stiinta” suntem NOI !!!

Clubul nostru este in agonie, fiecare secunda trecuta putand fi ultima din istorie „Stiintei”. Unica modalitate sa ne putem salva echipa in aceste momente este ca noi suporterii sa fim iarasi uniti. Sa facem front comun impotriva impostorului care pus mana pe destinele clubului nostru. Sa eliberam Universitatea Craiova de sub tiranie!!!

Fenomenul fotbalistic de la Craiova nu a fost niciodata reprezentat de catre vreun patron efemer, de vreun fotbalist „patriot” sau de vreun alt personaj ivit in cadru de dragul mediatizarii. „Stiinta” a reprezentat, reprezinta si va fi mereu reprezentata de sufletele care se bucura sau sufera la unison pentru aceasta echipa. „Stiinta” a supravietuit mereu prin prisma pasiunii suporterilor ei. Acest club exista la ora actuala tocmai pentru ca o asemenea dragoste nu are cum sa fie furata de catre niciun escroc de moment.

Vorbind in aceste ultime clipe ale echipei noastre, nu avem cum sa nu-l tragem la raspundere pe cel pe care noi il gasim principal vinovat pentru aceasta situatie. Adrian Mărin Mititelu, caci despre acest impostor este vorba, ne duce acest club exact de acolo de unde cu atata taraboi afirma ca l-a salvat. Conjunctura e asemanatoare, fiindca intrat miseleste in viata acestui club, Mărin nu are cum sa-l paraseasca decat la fel de miseleste. Afirmam acestea tocmai pentru ca escrocul din fruntea clubului nu a avut niciodata curajul sa faca public modalitatea frauduloasa in care a preluat Craiova de la fostul maestru in afaceri simulate si, speram noi, viitorul coleg de celula, Dinel Staicu.

Sustinem cu tarie ideea ca retrogradarea Craiovei a fost pusa la cale de cei doi fanfaroni mentionati mai sus, tocmai pentru ca un individ lipsit de orice talent nativ, precum Mărin Mititelu, nu poate iesi in evidenta decat luand cu japca o stare de spirit.

Si fiindca lui „Ajica” nu i-a ajuns atat, in setea de a transforma acest club intr-o creatura hidoasa, dupa chipul si asemanarea sa, va reamintim ca in decursul mandatului sau „a reusit” sa distruga aproape toate simbolurile acestei echipe, a dat de pamant cu orice crez, iar acum in mintea lui bolnava, are impresia ca Universitatea Craiova e tot una cu familia Mititelu.

Va aducem la cunostiinta, frati in alb si albastru, ca Universitatea a fost mutata din Craiova, via Severin, exclusiv din interesul lui Mititelu. Fostele glorii ale acestui club au fost pe rand terfelite de acest „Zambon” al Olteniei. Jucatorii, prin scenarii si manipulari bine puse la punct, au plecat pe unde a vrut „Ajica” in functie de obligatiile de moment. Noi, suporterii am fost mazilti de pe stadion, deseori apostrofati ca nu aplaudam blaturile aranjate din culise de Mărin si am fost constant condamnati sa asistam la toate umilintele pe care le-a trait aceasta echipa spre binele familiei Mititelu. Mai lipsea ca „Oblemenco” sa fie dat jos de pe soclu iar in locul lui sa fie urcat bustul lui Mărin, iar leul de pe stema sa fie inlocuit cu o chelie mediocra pe care sa troneze o pereche de ochelari. Toata lumea a fugit de acest impostor, iar cei care au incercat sa stea drepti au fost improscati cu noroi si jigniti in „fituica” pe care creatura o manevreaza dupa bunul plac.

A venit insa momentul sa spunem „STOP!!!”. Acest circ dezgustator cu Mărin pe post de clovn nu mai poate continua. Trebuie sa strangem randurile si sa-l alungam de la carma echipei noastre, din acest oras, din aceasta regiune. Un escroc nu poate conduce o mare de inimi. Un escroc nu poate manipula o iubire sincera. De aceea facem apel catre toti fanii Universitatii sa fie alaturi de noi. Sa-l contestam si sa-l lovim pe Mărin unde-l doar mai rau si sa recuperam „Stiinta” din mainile slinoase ale acestei creaturi. Lui Mititelu i-a expirat timpul, fiindca a fost mereu in anti-teza cu ideea de performanta sau de profesionalism. Nu mai putem avea rabdare cu un individ asociat mereu cu falimentul, nu mai putem avea incredere intr-o persoana care isi impune respectul prin amenintari si jigniri adresate propriilor fotbalisti sau angajati si nu in ultimul rand nu-i mai gasim rostul unui scamator dornic de scandaluri in goana de a-si satisface megalomania si foamea de mediatizare.

Nu dorim o alta echipa. Pentru asta am luptat impotriva lui Netoiu, pentru asta ne-am razboit cu Staicu si pentru asta ne-am opus si ne vom opune lui Mititelu. Nimeni nu a castigat un razboi cu fanii si tocmai in ideea asta trebuie sa fim mai uniti ca niciodata! Mai dornici de reusita ca niciodata! Mai alb-albastrii ca niciodata! Vremea ca Universitatea Craiova sa redevina a suporterilor a sosit. „Stiinta” suntem NOI !!! Trebuie doar sa ne reamintim asta!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...