21 mar. 2012

Sezione NU merge la mitingul "sponsorizat" de Mărin

Asociaţia Suporterilor Olteni şi Sezione Ultra, grupul ultras din Peluza Nord, anunţă că nu vor participa la mitingul politic sponsorizat de oamenii politici din Craiova şi de groparul Universităţii Craiova, mititelu marin adrian. Ne dorim, mai presus de orice interese, un fotbal liber şi curat în România şi DREPTATE pentru Universitatea Craiova. Am decis să susţinem iniţiativele şi manifestările organizate de suporterii curaţi, fără interese ascunse, pentru renaştera Universităţii Craiova şi implicit a fotbalului craiovean. De asemenea, declarăm că susţinem necondiţionat demersurile Asociaţiei Suporterilor Români, pentru eliberarea fotbalului românesc de sub jugul celor 2 dictatori puşcăriabili sandu mircea şi dragomir dumitru.
Craiova doar pentru Universitatea! Universitatea doar în Craiova!

Acesta este comunicatul celor de la Sezione, care vorbesc despre un miting organizat din umbră şi "sponsorizat" de ospătarul care a distrus simbolul fotbalistic al Olteniei. Membrii Sezione NU vor lua aşadar parte la acţiunea care a născut atâtea întrebări la care liderii suporterilor nu au răspuns niciodată.

Vom mai vorbi în zilele următoare despre mitingul care pare să-i fie atât de drag viermelui diabolic de la Niuiorc.





Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...