10 mai 2012

După şoul lui Falcao, urmează circul lui Mărinao

Sfios din fire, preşedintele Ajică a făcut zilele trecute un pas în spate şi a lăsat Europa League să-şi consume ultimul act. Domnul Minciunelu, un adevărat patriot şi om de bine, nu a vrut să păteze renumele ţării şi a amânat circul până după finala de la bucureşti.

Cam mult timp a trecut de când alienatul de la Niuiorc n-a mai fost în prin-plan. A mai avut o tentativă de a apărea când în emisiunea porcului de la Digi a anunţat o conferinţă de presă-bombă, fără să realizeze că lumea era liberă de 1 mai şi că nici măcar “ziariştii” care erau programaţi a fi spectatori la circul său nu lucrau. A anulat apoi reprezentaţia, anunţul său “incendiar” pierzându-se în tăcere.

Mărin vrea să revină însă acum în forţă şi pentru asta are nevoie ca de aer de câţiva Şorici, Stănceşti sau Petrişori Albi care joacă la păcănele şi “fură becuri”...

Avem deci o săptămână cu de toate, de la Radamel Falcao la Ajică Mărinao.


Mărin Minciunelu:

“Lucrurile sînt grave. Cînd vă spun că aduc probe, voi aduce probe letale, mortale. Ca să nu fiu considerat de rea credinţă, am ales să fac dezvăluirile joi, după marele eveniment de miercurea viitoare, finala Europa League. Dacă nu era finala, erau pulverizaţi pînă acum!

M-am gândit mai bine este un eveniment destul de important în Romania şi nu am vrut să încadrez aceste dezvăluiri înainte de meci, vin mulţi suporteri din Spania şi din alte ţări şi ar fi o ţiganeală să mă apuc să provoc scandal acum. Lucrurile sunt foarte grave, presa o să explodeze…

Tot sistemul de licenţiere din România e lovit de nulitate absolută din momentul în care s-a înfiinţat. Nu voi vorbi joi doar pe tema licenţierii, am şase-şapte teme. Este exact ca procesul Holocaustului, aceşti oameni au comis atrocităţi. Mircea Sandu cu încă doi s-au gîndit ei să facă o Federaţie, aşa, fără să aibă nici o legătură din punct de vedere juridic. Sînt două Ligi, sînt două Federaţii, o să vă vină rău, o să vedeţi! E cel mai bine organizat grup infracţional din România, sînt sute de complici. Nu poate să-i mai scape nimic.”



Traducerea CRAIOVASPORT:

“Lucrurile sînt grave rău de tot, am probe zdrobitoare că speţa este de bună credinţă şi e o chestiune de fond. Cân’ vă spun că aduc probe, aduc, nu mă-ncurc… Deci veţ’ vedea că ei va încerca să invoce fel şi fel de nebunii, gaşica lu’ Sandu Mircea, da’ nu le merge lor cu mine!

Deci dacă nu ierea finala, mă-nfigeam în gâtu’ lor şi-i terminam, îi pulverizam, nu mai rămânea nici căcatu’ din iei!
Cancelare, ţâne-mă că rup lanţu’!

Deci vă rog să mă credeţ, e cel mai bine organizat grup infracţional din România, sânt sute şi sute de complici, e ca o reţa mafioată aşea! Da’ io sînt aşea, ca Corado Catanii, îi pun pe toţ cu botu’ pe labe!
Deci dacă aţ’ văzut şi copiii ăia de a intrat asară pe teren... vă rog să mă credeţ că cân’ i-am văzut cu maieurile ălea cu “geastis for Craiova” m-a impresionat pănă la lăcrimi... iei însuşi îm’ dă forţă să mă lupt cu dujmanii de mă blochează...


Deci io din patriotizm şi din respect pentru domnu’ Randament Falcao am amânat până joi dupe finală dezvăluirile mele bombă, ca s-arăt la toată Europa cât sânt io de mărinimos. Deci nu mai vă va venii să credeţ cân’ veţ auzî noile mele aberaţii.

Deci o sa desfiinţez tot fodbalu’ din România, o să să oprească toate competiţiile, o să să anuleze toate trofeele din ultimii 20 de ani şi o să să rejoace ultimile şeapte-opt canpionate, io şi cancelaru’ Roşcaca lucrăm dejea la un nou calendar comprimat ca să rejiucăm şi canpionatele ăştea în paralel cu canpionatu’ de la anu’… Noua conducere revoluţionară care va veni la Ferefeu va trebui să accepte această soluţie, ca să nu le cer daune un million de miliarde de catralioane de ieuro…


Şi vă rog să mă credeţ că ăsta nu e decât începutu’! Următoru’ pas e să desfiinţez Fifa şi Uiefa, veţ vedea că voi aduce probe zdrobitoare că sunt complici la atrocităţîle de mă blochează de ani de zile! O să vă vină rău, să aveţ pastile la-ndemână că-i pulverizăz, vă spun ieu!

Sclavu’ Toni Şorici a anunţat toţ limbricii ăia de a semnat iei lista aia că nu mai vine ei la mine la conferinţe, cân’ l-am pus pe Calu să-l bată pe Groşereanu. Am încredere că ăştea n-are coloană vertenbrală, o să vină ca câinele la măcelărie la circu’ meu de îm’ place să îl numesc io conferinţă de presă.

Deci veţ vedea că fac şou de şou, nu mai suport ca să nu apar niciunde atâta timp! Deci dacă nu aşi fi fost io aşea cu fodbalu’, cine mai m-ar fi băgat pe mine în samă? Făceam io conferinţă pe tema brutăriei, vă interesa pe vreounu’ aşea ceva? Aşea, dacă mă pricep la fodbal şi am şi iechipă dau interviuri şi mă sună ăştea de la televizor, să moară dujmanii de ciudă şi s-o impresionez pe Alinutza de emoţii, ca s-o cuceresc!”

“Îu, cuceritorule…!”, suspină Alinutza, tolănită pe canapeaua lipicioasă.

“Taci fă, că te-auz la televizor şi mă discretitezi!”, se răsti Mărin în şoaptă, nervos că suspinul Alinutzei s-a auzit pe post.



Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...