14 mar. 2011

Iliuţă, trezeşte-te!

La un moment dat, Mărin nu i-a mai dat lui Balaci invitaţie la oficiala vipurilor. Era prin 2010, la un meci cu Timişoara parcă. Aşa că Ilie a cumpărat bilet la a-ntâia, vizionând partida printre suporteri. Deşi a făcut paradă de acest lucru, amintind că de-acolo urmărea meciurile şi tatăl său şi promiţând că va încuraja Ştiinţa numai de-acolo, optarul Maximei s-a răzgândit cât ai bea 50 de whiskey. Pesemne scaunele de plastic nu se compară cu cele de burete de la lojă (acolo unde evident Balaci ar merita să stea mereu), iar fostul internaţional n-a mai fost văzut vreo 7 luni pe la stadion.
Cică “în semn de protest”, sau ceva de genul ăsta…


Ilie a revenit în tribune, la oficială, la primul meci din 2011, cu steaua. Evident, într-un “stadion de neica-nimeni”, pentru că toţi specatorii îi strigaseră numele fostului selecţioner:

“M-a deranjat în primul rând faptul că la meciul cu Poli Timişoara nişte neica-nimeni au strigat numele lui Piţurcă, iar antrenor era Ţicleanu. L-au jignit pe Aurică. Am revenit acum pentru a arăta că, noi, foştii jucători, suntem alături de echipă şi în aceste momente grele”.

Bietul Aiurică… şi “jignit” de suporteri prin strigarea numelui lui Piţurcă, şi batjocorit prin SMS de Minciunelu. Noroc cu Balaci, care când îl ia la mişto că a acceptat să vină la o echipă cu lotul şi programul făcut de patron, când îi repară cu sârg reputaţia de fată mare.


Înaintea meciului cu spurcaţii (20 februarie 2011), Iliuţă Balaci ne certa că nu-i dăm bani lui Mărin şi ne identifica pe toţi cu Blondu:

“Doi indivizi zic că nu va veni galeria la meciul cu Steaua, adică ei doi, liderii, şi probabil încă vreo 50 de persoane. Ei sunt nimeni, sunt nişte persoane care până acum ceva vreme erau plătite din conturile clubului. Ei sunt nimeni. Suporterii adevăraţi, cei mulţi, vor fi prezenţi în tribune la meciul cu Steaua”.

Şi George Best mirosea a distilerie, dar nu-njura suporterii.
La scurt timp însă, Iliuţă a întors-o iar, mai ceva ca la Ploieşti. Spre amuzamentul nostru, pentru că deja ne-am obişnuit cu această atitudine din partea sa. Acelaşi Balaci, care acum 2 etape chema lumea la meci şi-i jignea pe cei care nu încurajau echipa familiei Minciunelu, zice azi că el nu mai calcă la stadion pentru că asta nu mai e Craiova lui şi nu-l mai reprezintă:

“Aşa, şi? Nu mă interesează cine şi ce a câştigat. Nu mă priveşte acest caz dintre Mititelu şi Piţurcă. Nu cunosc ce scrie în dosarele alea. E problema lor cum rezolvă situaţia. Îţi spun încă o dată: nu mă interesează absolut nimic din ceea ce se întâmplă acum la Ştiinţa. Nu am eu ce să comentez, pentru că nu sunt implicat în niciun fel la Universitatea în acest moment. Nici măcar emoţional! Asta nu este Craiova mea! Jocul Universităţii mă interesează şi nu prea. Mă uit la meciuri, dar nu îmi place ce văd. Craiova nu joacă nimic şi nici măcar nu cred că sunt şanse să se schimbe ceva. Eu nu mă pregătesc pentru matineu, nu mă pregătesc de nimic, pentru că nu mai merg pe stadion la meciuri. Oricum, dacă Sport.ro va transmite meciurile din Liga a II-a, mă voi uita”.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...