6 sept. 2013

Mărie şi Mărioară... spală-te la subsuoară!

Dacă tot am pierdut câteva minute din viaţă ca să vorbim despre veceul gesepist, nu putem să nu o menţionăm şi pe tanti Marioara Andrieş. Dacă altădată reuşea să îmbrace în hârtie sclipicioasă obedientele-i articole şi să le dea o notă interesantă, de data asta duduia a scris un articol pur şi simplu de necitit. Fără pic de inspiraţie ori talent, ea a înşirat nişte fraze greoaie, geloasă parcă pe însăşi coana Ioaniţoaia.

Da, era să ne recunoaştem învinşi. A fost un calvar să ducem până la capăt stupizeniile Măriei, iar odată ajunşi la ultimul rând am răsuflat uşuraţi. Diareea verbală a cucoanei respective miroase atât de urât încât ne-a luat ceva timp să ne adunăm forţele pentru a scrie ceva despre asta.

Madam Andrieş nu e de acord ca TVR să transmită Craiova şi Rapidul, şi în general Liga a doua. Argumentaţia e ridicolă, Măria zicând ceva despre audienţa mică pe care ştie ea că o vor face meciurile celor două echipe. Care meciuri din Liga a doua până acum erau pe TVR 2, iar cum de ce sunt pe TVR?... şi ce-i mai rău... sunt şi în prime time!!! 
Păi cine se mai uită acum la Concordia şi Viitorul, nu-i aşa tanti ziarista?

Ca să nu ne murdărim însă de cufureala cu care geniala a spoit pereţii online ai Veceului Sporturilor, redăm doar o frază:
Postul public a semnat deja contracte cu Rapid, CS Universitatea Craiova, SC Bacău şi negociază cu alte echipe. Potrivit site-ului ofsaid.ro, echipa primăriei din Bănie va încasa de la TVR suma de 70.000 de euro, pentru toate meciurile de acasă. O instituţie finanţată cu bani publici plăteşte o echipă finanţată cu bani publici.”

Oooh, Mărioară... oare să nu fi intrat tu nici până acum în posesia informaţiei conform căreia Ştiinţa e totuşi finanţată din surse private, în timp ce aportul primăriei constă doar în a pune la dispoziţie baza sportivă? Acesta este riscul de a nu avea patroni-portavoce, care să intre de 10 ori pe zi pă sticlă şi să dea o pâine de mâncat analfabeţilor precum Ivanovici şi compania, indiferent de trust. 

Sau poate că distinsa căţea de pază a democraţiei” e deranjată că nu a primit şi celebrul manager severinean Mărin vreun sfanţ pentru echipa familei lui. Pentru asta TVR merită reclamată la ambasada SUA şi la ONU! Nu de-alta, dar plânge masa gesepistă şi Mărin a-ntors iar buzunarele pe dos. 




“Trădarea” dintre ţâţe şi craci

Şucăriţi rău că de la Craiova nu mai au circul lui Mărin aducător de audienţe în stil otevist, gesepiştii transformaţi în sclavi ai ospătarului la ordinul coanei Ioaniţoaia se întrec în atacuri la adresa Ştiinţei. Mărin ţopăie de bucurie că-l mai menţionează cineva şi pe el, iar în redacţia-bordel tastele se încing sub buricele degetelor slinoase la propriu şi la figurat.

Iată că printre ştiri cu ţâţe şi craci, gesepeul (cel online, că nu ne-am mai murdărit de mult pe mâini de varianta tipărită) aruncă şi o mizerie cu titlul “Trădare în Oltenia”.

“Trădare în Oltenia » Grupurile de ultraşi ai Universităţii Craiova se alătură echipei susţinute de Municipalitate!

Sezione Utra şi Asociaţia Suporterilor Olteni au emis un comunicat de presă prin care anunţă ca se alătură proiectului demarat de Craiova Maxima şi de Clubul Sportiv Universitatea. Astfel, fanii îşi retrag sprijinul pentru Universitatea Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu.”

În realitate, muiştii lui Gheonoaia habar nu au de ce se întâmplă cu Ştiinţa şi nici nu vor să aibă. Ei nu dau doi bani pe soarta Craiovei. Dinspre Bănie au nevoie de ce s-au obişnuit deja de mulţi ani să le vină: circ, cât mai mult circ. Pentru că la asta au învăţat ei că se uită gloata de retarzi avidă de bătaile cu căcat transmise în direct.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...