6 mai 2011

Coşmarul booveanului e salvarea noastră

ŞAPTE MILIOANE de euroi, atât trebuie să-i dea sărmanul Ajică antrenorului/manager pe care a preferat să-l batjocorească, în loc să-l lase să umple stadionul şi să facă echipă. În România, Piţurcă a câştigat procesul cu Mărin! Şi probabil definitiv, pentru că Minciunelu n-are bani de contestaţie la TAS. Oricine loveşte-n boovean, loveşte-n duşmanul suporterilor Ştiinţei, aşa că bravo Piţurcă!

În paranoia lui, Mărin pare a nu-nţelege ce i se-ntâmplă. Tiranul încă nu e conştient că i se va înfunda de data asta. Ameninţă din nou cu plângeri la parchete, gresii şi faianţe, semn că schizofrenia a avansat şi nici gând să dea înapoi. “Are date” că Piţurcă e pe mână cu răuvoitorul de Chiron şi o să se ducă peste tot să-i reclame, de la Curtea de Apel şi Curtea Marţială până la Haga, ONU şi NATO. Care-i vor da dreptate, “fără tăgadă”. Doar să fie “de bună credinţă” şi să nu fie cumva “în eroare”…

Ospătarul crede că toţi sunt la cheremul lui şi că indiferent cine ar fi aceştia, foşti “maximi” sau personalităţi ale fotbalului românesc, i se vor închina până la urmă pentru că au nevoie de el (aşa cum face penibilul Chiose), ca să le deschidă poarta spre numele Universitatea Craiova, pe care booveanul a pus monopol.

Piţurcă pare însă a nu fi la fel. Poate avea un milion de defecte fostul selecţioner, dar în nici un caz nu e o slugă şi nici vreun antrenor de duzină. Omul are curaj, intuiţie, pricepere. Simte fotbalul, evaluează perfect situaţiile, are ochi la jucători şi a reuşit performanţe incontestabile. Poate că nu întâmplător joacă poker, chiar dacă booveanul Mărin (care nu ştie decât tabinet şi şeptic) vorbeşte dispreţuitor despre acest joc/sport care are federaţie chiar şi-n ţara noastră şi e pe cale să fie declarat oficial sport al minţii, alături de şah şi go. La poker există mari campioni şi ei au calităţi incontestabile. Iar dacă Piţurcă ar fi foarte bun la acest sport, asta nu poate fi decât o bilă albă pentru el.

Pentru unii, poate că Piţurcă a jucat poker în litigiul cu Mărin. Dar se pare că antrenorul nu a blufat, aşa cum încerca Ajică să ne prostească pe la toate televiziunile în căutare de circari. El a vrut doar să-şi facă treaba, dar când s-a simţit umilit n-a mai avut milă de impostor şi a ridicat miza la maximum, ştiind că are-n mână chintă roială. Şi e normal să n-aibă milă, când ştie că la cacealma joacă de fapt impostorul chel care şi-a permis să-şi bată joc de toată lumea.

Fotbalul craiovean n-a avut prea multe “trenuri” în ultimii 10 ani... Doar unul singur, în septembrie 2010. Şi l-a pierdut, atunci când bodiguardul Petrică a blocat poarta cantonamentului la ordinul lui Mărin. Nu ştim dacă şi când va mai avea vreunul. Depinde doar de soartă sau de orgoliul lui Piţurcă. Dacă Piţi se va întoarce vreodată în Bănie, va umple din nou stadionul cu 2 ore înainte de meci. E unul dintre puţinii care ne-ar putea reda speranţa. Până atunci, fotbalul craiovean e în comă. Şi de el nu are grijă un medic, ci un măcelar chel. Un dement cu satârul, înconjurat de câteva slugi infecte, pe numele lor Chiose sau Roşcaca.

Universitatea Craiova a fost cea mai frumoasă poveste, dar acest nemernic hidos de la Booveni a transformat-o într-un balaur. Şi pentru ca o nouă poveste frumoasă să se mai nască vreodată, balaurul trebuie ucis. Dementul cu ochelari de plastic a otrăvit irevocabil spiritul Ştiinţei, anunţându-i practic transformarea definitivă într-un monstru, …adică moartea: “Echipa asta e a mea şi a copiilor copiilor copiilor mei. Luaţi-vă gândul de la ea! Dacă mie mi se întâmplă ceva, copiii mei ştiu ce au de făcut.”

11 comentarii:

  1. e echipa ta a?
    atunci pleca in gatu matii cu ea la booveni si lasa ne !!!
    sa nu mai intre pe stadion acest infractor!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. craiovasport falitul a uitat sa spuna cum ne va inchide gura “sa ne luam gandul” .o sa o f_t pe fiesa ca sa ma infiltrez in familie si sa iau echipa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce a uitat să spună booveanul este ce se va întâmpla dacă va da faliment monstrul său, sinistra sa creaţie, jucăria personală pe care ne anunţă că vrea să o lase moştenire generaţiilor de Minciunei ce vor veni. Şi ce se va întâmpla dacă primăria nu-i va mai permite să ocupe abuziv stadionul legendar al Craiovei, iar comunitatea şi suporterii vor crea un club care să reprezinte acest oraş, întreaga Oltenie şi pe toţi suporterii Ştiinţei.

    Acesta ar fi coşmarul boovean, salvarea pe care noi am propus-o şi care sperăm că se va putea întâmpla odată...

    RăspundețiȘtergere
  4. am vazut ca saracu acuza pe la televiziuni pe dragomir piturca si dusmanii craiovei...omul este bolnav mintal si ar trebui interzis sa mai apara la tv

    RăspundețiȘtergere
  5. pe langa astia 7 milioane si datoriile la stat,e dator vandut si la tiganii din fata luncii.a luat bani cu camata de ordinul milioanelor de euro. asta va fi salvarea noastra, il linseaza tiganii, o scot pe gabitza la produs...

    RăspundețiȘtergere
  6. "N-ai fost în stare să aranjezi nici măcar un egal", i-ar fi zis Mititelu lui Ţicleanu, tehnicianul fiind naşul băiatului lui Marius Stan, scrie PROSPORT.RO Acesta e adevaratul motiv pentru care in noaptea trecuta in jurul orei 1 noaptea, Ticleanu a fost demis de Mititelu. CE JIGOIDIE !!! CE CANALIE !!! Vrei aranjament? Cine mai face ceva cu tine ? Nu vezi ca si-a dat seama lumea cat de TURNATOR esti ! Gata ! Acum vor sa te inlature, vor sa te arunce in ghena de gunoi a fotbalului, in JUDETEANA ! Acolo e locul TURNATORILOR. Si crede-ma, chiar stie lumea ! Si inca ceva: fereste-te de lighionele din jurul tau care te ling in chur...Aia vorbesc ! "Ca e prosti saracii" !!! Te-au dat in primire ! I-auzi la el canalia: "nu ai fost in stare sa aranjezi un egal"...INCREDIBIL. .. Iar belitii aia de fratii chachat-handel mai bine ar pleca odata la oier pana nu-i ia lumea cu parul. JIGODIILOR !!! NIMENI LA NICIUN MECI !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. omul asta e debil mintal.fara cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Radem, ne bucuram, dar se pare ca prea devreme. Turnatorul Ajica (la DNA) il are de partea sa pe Nasul Sandu, caruia ii e frica precum dracului de tamaie de DNA. Surse foarte bine informate sustin ca optimismul afisat de boovean in ultimele zile are o cauza: se pare ca Dinamo va da meciul la Craiova (conditia fiind ca din vara Gaman si Barboianu sa ramana la ei, plus Lung si Dananae gratis, fapt care l-a determinat pe Borcea sa incuviinteze blatul). Apoi, meciul cu Mediasul va fi in favoarea Craiovei, din ordinul lui Mircea Sandu, in ciuda protestelor lui Horoba la Vali Alexandru si altii. Se pare ca Nasul ar fi ordonat ca Mediasul sa dea meciul Craiovei indiferent daca asta ar insemna pierderea participarii in EL a Gazului. Fapt care a pus Gazul pe...foc! Ramane speranta ca la Bistrita sa mancam bataie. In rest, voi, Craiova Sport, faceti un apel public catre Dinamo sa-si apere corect sansele la Craiova (pentru prima oara ii rugam ceva). Stim bine de prietenia lui Booveanului cu Dinamo (tineti minte acel meci trucat 4-4 (ca la teatru) de la Bucuresti din 2008.)

    RăspundețiȘtergere
  9. ne-ati promis articol despre presiunile la care sunt supusi membrii galeriei ( sezione in special) din partea lu marin . unde e ?

    RăspundețiȘtergere
  10. pleaca boovene in mortii tai si lasa-ne!
    PRIMARIA CE PLM FACE SA IL DEA AFARA DE PE STADION PE JAGARDEAUA ASTA DE MITITELU.............

    RăspundețiȘtergere
  11. HAI PITURCA !10 mai, 2011

    ...........................................................................
    ...........................................................................
    ..PPPPPPPPPP...........PPPPP........PPPPPPPPPPP.........PPPPP..
    ..PPPPPPPPPPPP........PPPPP........PPPPPPPPPPP.........PPPPP..
    ..PPPPP...PPPPP........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP...PPPPP........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..PPPPP.........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP.PPPPP..........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPPPPPPP...........PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPPPPP..............PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPPP.................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ..PPPPP..................PPPPP............PPPPP.............PPPPP..
    ...........................................................................
    ..............................................PPPPP......................
    ..............................................PPPPP......................
    ...........................................................................
    ...........................................................................

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...