3 mai 2011

Cine plăteşte papanaşii?

Chiar şi acum, când tiranul dement care a asasinat Ştiinţa noastră se pregăteşte să îngroape spiritul alb-albastru, vocile din media care-l acuză cu subiect şi predicat sunt încă rare. Dar, ca şi în erele Neţoiu sau Dinel, atunci când totul se apropia într-un fel sau altul de final şi era clar că respectivii vor pleca – în cazul primului, sau vor băga Craiova-n B – în cazul celuilalt, diverşi deontologi ai sportului din presa centrală încep brusc să se trezească şi să-şi dea seama cum e treaba şi ce răi şi nepricepuţi sunt patronii de pe Jiu.

Caramavrov constată ce era evident de mult, limitându-se însă în stil de ziarist fricos sau dependent de propriile interese, să scrie ceea ce e deja mult prea clar. Caramavrov evită să spună lucrurilor pe nume până la capăt, încadrându-i astfel pe mireasa Aiurel sau Regheton în aceeaşi categorie cu Piţurcă, adică aceea a “fraierilor”. Când faci presă la acest nivel e o dovadă de curaj să spui adevărul despre caracterul unui fost nume din fotbal, aşa cum e Chiose, dar şi o ipocrizie să omiţi concluzii evidente de teama numelui său…
Florinache, Aiurel nu e “fraier”, ci sclav! Pe el nu l-a fraierit nimeni, ci chiar el a încercat, pentru un pumn de galbeni promis de boovean, să fraierească suporterii celei care-a fost odată Ştiinţa.

PS. Dacă papiţoiul Regheton, soţul soţiei sale ţâţoase, arată că mai are o fărâmă de demnitate pitită pe sub marea de impostură, acesta căutând la Mărin doar o cale de a pătrunde şi el în lumea fotbalului ca antrenor de primă ligă, Aiurel Chiose va rămâne pe vecie o curvă perversă care nu va avea vreodată curajul şi demnitatea de a spune adevărul despre cancerul boovean. Cancer de care vom scăpa infinit mai greu decât de Neţoiu sau Dinel, care pe lângă bestia Minciunelu sunt nişte mici monstruleţi de jucărie.

Mititelu îşi bate joc de cei mai frumoşi fani din fotbalul românesc. Campioana unei mari iubiri s-a născut şi datorită iubirii extraordinare pe care oltenii au simţit-o pentru echipa lui Balaci, Ştefănescu, Crişan şi Cămătaru. Dragostea aceasta nemăsurată s-a propagat până azi, chiar dacă pe teren aleargă nişte jucători care nu ar fi avut loc nici ca maseuri sau magazioneri în stafful Craiovei Maxima. Mititelu a reuşit „performanţa” să le fure echipa fanilor şi s-o exileze la Severin. Apoi a început să caute fraieri.

L-a găsit mai întâi pe Ţicleanu, pe care l-a dat afară când a făcut rost de Fraierul nr. 2, Piţurcă. Era un Fraier mai baban, care a venit cu bani, a achitat datorii, i-a convins pe jucătorii neplătiţi că totul se va schimba în bine, a readus fanii la stadion, ca să sfârşească la poarta cantonamentului, interzis de patron! Fraierul numărul 3, Nicolo Napoli, a fost adus fiindcă nu mai venea nimeni la un club falimentar, dar italianul a rezistat doar cinci etape printre jucători nemulţumiţi, într-un haos managerial de nedescris.

Reghecampf n-a ţinut cont de păţaniile celorlalţi trei Fraieri şi s-a crezut cel mai mare Fraier, pentru că avusese această postură şi în iarnă, când, ca manager sportiv, a scos bani din contul personal şi a plătit cantonamentul de la Sovata! Fraierul numărul 4 a căzut ieri. Şi fiindcă nu a înţeles nimic din ce i s-a întâmplat în toamna trecută, Fraierul numărul 1,Ţicleanu, a devenit ieri Fraierul numărul 5!

OK! Piţurcă a plătit datoriile, Reghecampf cantonamentul din iarnă, dar papanaşii? Papanaşii fraţilor Costea cine-i plăteşte?

8 comentarii:

 1. Un suporter03 mai, 2011

  Nici acum nu se spune adevarul clar in ziare despre cine e acest infractor ordinar si paranoic de marin.Ar trebui sa se inceapa de toata lumea o campanie totala impotriva lui pentru ca in alte tari din vest asa se intampla cu editorialistii cand un club important si istoric e distrus de cate un personaj din asta care nu merita sa detina si sa conduca acel club.Oricum eu am o predictie sumbra ca Stiinta e imposibil de reinviat odata ce a omorat o marin. Nu mai exista Stiinta-Universitatea Craiova,a fost luata prizoniera si ucisa de criminalul boovean.Ar trebui ca cineva sa ia initiativa si sa incerce solutia despre care vorbeati pe aici pentru ca asa e ideal ca echipa sa fie a comunitatii si a suporterilor.Cele mai mari cluburi ale planetei asa sunt,Barcelon sau RealMadrid.Dar cine sa faca ceva si sa ia taurul de coarne,cand cei de la primarie dorm pe ei si galeria e condusa de un analfabet care ia bani de la toti?

  RăspundețiȘtergere
 2. cum cine plateste papanasii ?
  ba caramavroave ba,nimic nu stii
  papanasii sunt platiti de nevasta lu mititelu,leana nasoasa care in ultimele luni suge paula la toti tiganii ca sa se razbune pe barbatusau ca o fooote pe alinuta.si fiesa e in protest,celebra gabita liliana prin gura careia au trecut cateva kilograme bune de sperma de rrom.
  asa ca e simplu ele platesc papanasii.

  RăspundețiȘtergere
 3. văd că pentru Mărin a acum la modă să îşi pună slugile actuale să bată fostele slugi
  http://www.prazburg.com/2011/05/daca-si-echipa-de-fotbal-a-lui-mititelu-ar-bate-ca-bodyguarzii-lui/

  RăspundețiȘtergere
 4. lupul-cel-rau05 mai, 2011

  Eliberarea se apropie! Comisia de Recurs a FRF a respins astazi apelul lui Marin in cazul datoriei de 7 milioane catre Piti! Decizia este definitiva si mai poate fi atacata doar la TAS, ceea ce parlitul nu cred ca va face pentru ca l-ar mai costa inca aproximativ 1,4 milioane de euro daca pierde!! Hai libi, AMR o ţâră!!! :))))

  RăspundețiȘtergere
 5. pentru ca nu ma lasa sclavii de la editie sa pun comentariul pe site ca sa-l vada marin,o sa-i transmit aici ce am sa-i spun:
  NE-AI BAGAT IN B PISA-M-AS PE MORMANTU MA-TII DE ORDINAR!

  macar aici stiu ca va citi ce am avut sa-i transmit,am auzit ca nu-i scapa nimic de pe craiova sport. asa ca sa ti-o fut pe gabita in gura boovene!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. sa iti moara ce ai mai drag boovene! ne-ai distrus! vreau sa te vad cum te tavalesti pe jos, daca aud ca maine ai crapat o sa fiu cel mai fericit om!

  RăspundețiȘtergere
 7. Macar bine ca s-0a terminat tot cosmarul si bucuria mea cea mare e ca nu il mai vad pe ROSCA prin oras. Cea mai mare jigodie, cea mai mare scursura. Stati sa vedeti cand o sa inceapa sa vorbeasca parintii copiilor care el le-a pretins bani sa joace la liniori. Ce Rosca nu e asa? Ia povesteste cans aruncasi banii sub birou cand intrara aia peste tine ! Ia zi , cum e? Cerea bani la parinti aceasta jigodie, aceasta scursura care l-a facut ordinareste pe Porumboiu de vreo 30000 E . Stie el. Stie si Porumboiu. Stie toata lumea. Mare jigodie ! Ce viitor sa avem cu copii care trebuie sa dea spaga la Rosca? Bine ca nu il mai vad. Pa Rosca, si ia-l si pe Mititelu si duceti-va toti la Gigi. Lutu cersea o bucata de paine la poarta palatului si uite ca a primit-o. De ce nu cersiti si voi? Poate primiti ! Uite fratii Costea mai destepti se aleasara si cu masini, etc. Hai odata , plecati ! Valea ! NIci in C nu avem cum sa jucam. O sa ne dea in Judeteana. Adio Stiinta, Craiova asta nu e a noastra. Asteptam sa reinvie adevarata STIINTA, si cat mai repede, dar si noi trebuie sa facem ceva !

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...