13 iul. 2010

Balivernele booveanului şi paltonul lui Chiose

CRAIOVASPORT vă prezintă, în rândurile care urmează, câteva dintre minciunile lui Ajică din ultima perioadă. Nu o mai luăm acum mult din urmă, lăsăm pe altă dată o analiză mai amplă, că ne vine ameţeală dacă ne gândim la cei cinci ani de “mandat” boovean, încărcaţi cu demagogie, “antrenori-pariuri” şi mult, foarte mult circ. La Mărin, de fapt totul e doar un foc de paie, orice promisiune măreaţă şi fără acoperire dispare a doua zi, iar în singurul an când Universitatea avea şansa să meargă în Europa, fostul văcar l-a aungat pe Napoli şi a preferat locul 7.

Să revenim totuşi la trecutul ceva mai apropiat.
“Ăsta e fotbalul, am întîlnit o echipă foarte puternică, care a avut un plus de experienţă. S-a simţit mult şi absenţa lui Iliev. Vom aduce 4 jucători de valoare şi cu experienţă pentru viitorul sezon, iar la anul trebuie să fim acolo unde ne e locul”, spunea Ajică pe 25 aprilie, la “Premium Liga”, de la GSP TV, după ce severinenii tocmai ce fuseseră călcaţi în picioare de Unirea Urziceni, chiar pe mal de Dunăre albastră.

Imediat ce i s-au uscat izmenele spălate cu mult entuziasm de valetu’ Lucică (pentru că de frica matineului, preşedintele se scăpase în ele înaintea ultimei etape), Mărin Minciunelu, un om de cuvânt, s-a apucat să facă ce-a promis. Aşa că a studiat timp de câteva săptămâni listele cu jucători liberi de contract, unii dintre ei pe punctul de a se lăsa de fotbal, şi i-a adus la Severin pe următorii:
   - un bulgar de aproape 30 de ani şi 167 de centimetri, de la o echipă care tocmai a retrogradat în liga a 3-a franceză
   - un gabonez de 31 de ani după paşaport / în realitate 40 (ăsta e un pic mai înalt, are 173 de centimetri), care a revenit pe teren după doi ani de suspendare pentru nişte liniuţe trase pe nas, abia în august 2009, ca rezervă la o echipă de pe locul 11 din puternica ligă a 2-a portugheză
   - un golchipăr de mare valoare, în vârstă de aproape 32 de ani şi 178 de centimetri, de la celebra grupare Minerul Lupeni, locul 13 într-una dintre seriile Ligii a 2-a.

Acestea sunt cele “patru transferuri”. Ăştia trei sunt cei “patru jucători de valoare şi cu experienţă, care ne vor ajuta să ajungem acolo unde ne este locul” (în viziunea lui Mărin e posibil ca locul să fie în B...). Între timp, una dintre vedetele cu care ne “întărisem” a fost expediată înapoi în Portugalia, sanchi, ca să-şi rezolve nişte probleme medicale. Chiar şi aşa, vă daţi seama în ce amatorism şi haos se zbate acest club, dacă au transferat un fotbalist deja accidentat, fără ca măcar să-i facă testele medicale...

Dar preşedintele nu s-a mulţumit cu atât, el vrea mai mult, adică nu un simplu act de prezenţă la anul în Cempiăns Lig. Aşa că a trecut la fapte. Pe lângă Stoianof, pe care Chiose cică mai avea să-l încerce doar pe postul de maseur în Austria, Ajică i-a cooptat în lot (că la noi e mult profesionism, patronu’ face lotu’) pe flăcăii care au luptat din greu la retrogradarea Primăverii din Liga a 3-a în judeţeană, toţi unul şi unul, învăţaţi să piardă decât la diferenţe de câte 3-4 goluri pe meci! Stoica s-a pregătit cu echipa de suflet a lui Roşca şi Mitu şi experienţele din trecut ne spun că Ajică va face brusc ciocu mic imediat ce idolu’ Gigi se va milostivi şi-i va arunca o sută-două de mii de coco, iar Ubi a fost atât de ocupat să se antreneze pentru meciul de K1 şi să-şi caute altă echipă, că a ratat toată pregătirea de vară.

Ca să mai închidă gura vreunor dezamăgiţi mai nostalgici, Minciunelu a mai adus un “maxim” să se gudure pe lângă biroul lui, dându-i şi o titulatură pompoasă: ...antrenor! Aşa că de vreo două săptămâni ne distrăm cu mireasa Chiose, care a tot fost concediată de nişte echipe de juniori de la arabi şi, pentru că era foarte bine cotată, ajunsese să semneze cu un celebru club din liga a 3-a saudită, Ohod Madinah, care acum cică îi mai face şi reclamaţie la FIFA. Aşadar, clubul severinean a ajuns să se bată pentru un “coci” care era atât de disperat încât îşi coborâse înaltu-i standard până în divizia C a Arabiei Saudite.

Acum, după ce au nimicit toţi bucătarii, pescarii şi turiştii de prin K-Prun, dar au luat-o pe coajă de la nişte croaţi mediocri, singura echipă mai acătării care nu i-a refuzat, galacticii severineni s-au întors în România. Ghiţă şi Aurel ne intoxică din nou cu aceleaşi declaraţii pupincuriste, în care ne explică şi nouă, neaveniţilor, ce cantonament reuşit au efectuat, cum s-au pregătit băieţii, adică exemplar, cum sunt ei într-o formă fizică excelentă, gata să-i rupă-n două pe ăia de la CFR... şi ne oprim aici, pentru că am epuizat toată tableta de Emetin la ultima conferinţă a celor doi şi ar fi păcat să dăm afară prematur ce-am mâncat astă-seară.

Forţa brendu’! Forţa Zeiţa Fortuna!

15 comentarii:

  1. tocmai voiam sa va cert crezand ca ati uitat de transferul lui Stoianof :)) dar vad ca nu l-ati uitat. inca nu am inteles de ce a fost readus la echipa. singura explicatie pe care am gasit-o a fost ca probabil trebuie sa avem in lot un atacant mai slab decat dina. in rest numai de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. MINCIUNI MARCA mititelu

    RăspundețiȘtergere
  3. Ilie Balaci13 iulie, 2010

    imi e scarba de ospataru asta nespalat

    RăspundețiȘtergere
  4. este pur si simplu D E Z A S T R U !!! asta e singuru cuvant care se potriveste...

    RăspundețiȘtergere
  5. nu avem nici o sansa cu un lot praf ca valoare si cu un antrneor sub-mediocru

    RăspundețiȘtergere
  6. de ce mortii lui nu vinde echipa nu stiu.. daca vede ca nu mai are bani sa o tina intrun mod decent..se vede cat de mult iubeste acest club adica mai precis se iubeste doar pe el cand vorbeste pe la porturile tv..pai cine la'r mai baga in seama pe anonimu asta de la tara daca nu ar fi patron la U CV sa vorbeasca in numele echipei .. am ajuns rau de tot..mai rau nu se poate..

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa e......e clar ca acest personaj e un narcisist care se uita in oglinda cand vorbeste la televizor ...si e un mare pervers pentru el nu conteaza decat persoana lui si cum poate sa mai insele pe cineva si sa se fie in centrul atentiei. De aia echipa e cum e daca ii pasa de ea o dadea de mult altuia mai nimerit sa si cu mai multa forta financiara care sa aiba mai bine grija.Imi vine sa rad cand ii aud pe unii ca spun ca mititelu iubeste Craiova...

    RăspundețiȘtergere
  8. PLEACA vacare!!!13 iulie, 2010

    PLEACA vacare!!!PLEACA vacare!!!PLEACA vacare!!!PLEACA vacare!!!PLEACA vacare!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. nde ssa plece frate il primeste cineva m,ai gaseste el alti prosti ca noi sa ii dea echipa pe mana sa isi bata el joc de o istorie si de o traditie asa cum viseaza noaptea??

    RăspundețiȘtergere
  10. UNIVERSITATEA CRAIOVA nu mai exista a murit odata cu mutarea ei ilegala la severin ce nu intelegeti odata?

    RăspundețiȘtergere
  11. imi e sila /greata/scarba si tot ce se poate spune despre acest om.

    sictir presedinte infect!

    RăspundețiȘtergere
  12. Blue Lion Suceava13 iulie, 2010

    mda..eu cred ca Wobay nu va ramane la noi pana la urma tot va fi vandut.o sa ne luptam iar sa evitam retrogradarea asa cum era de asteptat doar ca anul asta nici nu mai am emotii nici la meciuri nu o sa ma mai uit pentru ca nu mai am puterea ar trebui sa fiu chiar masochist!

    RăspundețiȘtergere
  13. imi pare extrem de rau de jucatori precum prepelita, dananae, gaman, barboianu, lung jr chiar si florin costea care, pe langa aerele de taran infatuat (pe care tot din cauza bo$$ului le are), are talent si potential, dar isi bate joc jigodia de ei in continuare. Nu vine cu echipa in oras ca, indiferent de suma, el nu plateste impozite ca noi toti ca nu-i convine sa-si bata joc de el nea'primaru'. Pe de alta parte nu avea bani sa-l tina pe Stoica, aftel omu' si-a luat bagajele si s-a mutat pe mosia lu jiji. Vinde, pleaca, mori!

    RăspundețiȘtergere
  14. domnule mititelu daca chiar iubiti aceasta echipa asa cum spuneti si mai aveti un dram de onoare vindeti echipa cuiva care are si forta financiara sa obtina vreo performanta va rog frumos!!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...