12 iul. 2010

Nimeni nu vrea să joace cu ai lu’ Mărin de la Severin


Staff-ul de profesionişti tocmiţi pe bani grei de Ajică Marin a pus la punct un program de amicale care să-i bage în formă maximă pe băieţii lui Chiose încât să desfiinţeze CFR-ul în prima etapă. Din cele 6 meciuri de verificare anunţate s-au disputat doar 3.

Pe rând Juventus, Zaglebie Lubin şi Neftci Baku au refuzat să joace cu Universitatea Drobeta Turnu Severin. Probabil au crezut că li se pegăteşte o farsă, ei auzind doar de Universitatea Craiova, echipa contra căreia cândva era o onoare să poţi evolua chiar şi într-un amical. Prima respingere a venit din partea „Bătrânei Doamne”, care a preferat să joace contra unei echipe de amatori din zona Trento, iar amănuntele „aventurii italiene” a lui Ajică le-aţi găsit relatate pe larg în „Juve l-a scutit de o chetă pe sinistratul de la Niuiorc”.

A venit apoi rândul lui Zaglebie Lubin să le dea reject, alegând amicale cu Steaua sau Astra Ploieşti. Sfidarea absolută a venit din partea unei echipe din Azerbaidjan, Neftci Baku. Azerii i-au păcălit de două ori pe Geolgău şi Ţicleanu, miercuri şi duminică şi le-au propus în final să joace luni, tocmai când românii, sătui de atâtea amicale, au luat-o cătinel spre casă. După atâtea refuzuri venite chiar din partea unor echipe exotice, nu vedem de ce s-ar prezenta la amicalul stabilit sâmbătă echipa Craiovei, Gaz Metan CFR, ca sparring-partner pentru clubul lui Mărin de la Severin.


I-au distrus pe turiştii din Kaprun (foto)

Dar ce s-a întâmplat în cele 3 amicale duse la bun sfârşit? Mai întâi, severinenii s-au încălzit cu ceva amatori şi le-au dat 13 (cu ghinion pentru gazde) bişonilor din zona Kaprun. Sursele CRAIOVASPORT au aflat adevărul. Universitatea trebuia să întâlnească SK Casino Bischofshofen, însă nici măcar echipa din liga a 5-a austriacă nu a mai răspuns, aşa încât Gogoşoiu a marcat un hat-trick în 10 minute contra unei adunături de băieţi din zonă care au dorit să facă mişcare. Ghiţă Geolgău  a recunoscut (când Radu Naum l-a întrebat la Gsptv dacă este adevărat că unii dintre adversari erau supraponderali şi chiar purtau ochelari) că gazdele au făcut alegerile pentru primul 11 chiar înaintea meciului, unii dintre „jucători” fiind convocaţi chiar din rândul turiştilor.


Fleetwood, mai organizată decât Severinul

Al doilea amical al echipei de la Dunăre a fost contra unor alţi amatori, mai bine zis amatori de spirtoase, fiindcă era vorba de o formaţie care anul trecut juca în Liga a VI-a din Anglia. Şi totuşi, burtoşii şi chelioşii din Albion s-au dovedit mai organizaţi şi înstăriţi decât ai lui Ajică, pe site-ul oficial al lui Flinston Tăun, denumire adaptată de CRAIOVASPORT, regăsindu-se amănunte direct de la faţa locului şi cu fotografiile de rigoare. Semn că echipa din liga a şasea a avut bugetul suficient pentru a relata întâmplările reprezentantei satului din vestul Angliei.


Primul adversar real, prima bătăiţă

După ce s-a destins cu „neprofesioniştii”, echipa lui Mărin de la Severin a jucat cu Osijek, locul 5 din Croaţia, care i-a şi arătat cam la ce nivel se află administrându-i un 2-0 indiscutabil. Oricum, în funcţie de rezultate discursul prezindenţial era pregătit.
În cazul unor victorii – „Domne, trebuie să ne obişnuim să câştigăm chiar din amicale, mentalitatea de învingător se verifică în orice meci şi în plus succesele din amicale ne ajută şi pe plan moral”.
În caz de dezastru – „Bă, comentaţi degeaba pe saituri, nu ştiţi cu ce se mănâncă fotbalul ăsta. Io mă şi supăram dacă am fi câştigat, pentru că amicalele sunt importante doar pentru omogenizarea echipei şi oricum băieţii sunt obosiţi după perioada de pregătire”.

13 comentarii:

 1. sint DEZGUSTAT de ce se intampla la Universitatea.Acest individ isi bate joc pur si simplu de un simbol al fotbalului romanesc.Unde sint suporterii carealtadata il goneau pe netoiu unde sint autoritatile locale,chiar nu se mai poate face nimic ca aacest mititel sa fie indepartat de la clubul asta???Locuiesc in Canada dar va spun ca nu stiu cum puteti sa suportati in Romania aceasta situatie cum lasa craiovenii sa se intample aceste lucruri.Eu nu pot sa dorm noaptea dupa ce citesc aceste lucruri care sunt ascunse de ziaru mititelului si nici chiar de presa in general nu sunt spuse..As ura multa bafta dar nu cred ca mai am cui ca eu cu Severinul desi nu am nimic cu ei nu imi aduc aminte sa fi tinut vreodata....

  RăspundețiȘtergere
 2. Ba e ultimu avertizment NU MAI VA LUATI DE ADIIIII !!!!!!!!!!11

  RăspundețiȘtergere
 3. ospatare mars la booveni si lasa-ne echipa in pace!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. vai mama lui de bruatar sarman

  RăspundețiȘtergere
 5. Pleaca brutare, pleaca brutare, du-te si lasa-ne!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. macar sa fi jukat si noi amikale cu ekipe k lumea ca de oficiale nu mai prindem cupele europene cat om trai...imi plce cve scrieti dar ma si doare sa ne ajute Dumnezeu!!

  RăspundețiȘtergere
 7. vinde, pleaca, mori! sunt convins ca desi tu incerci sa scoti niste dolarei de la bh3kaly, n-o sa-ti dea nimic (in cazul Dorel) pt ca are notorietate si actul respectiv nu valoreaza mai mult de o ceapa degerata. Astfel fiind spus poti sa-ti iei mizerie de echipa si sa te muti in Litchenstein poate faci treaba acolo

  RăspundețiȘtergere
 8. vinde echipa fmm de retard!!!!!11

  RăspundețiȘtergere
 9. afara cu vacarul de la UNIVERSITATEA CRAIOVA!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. cine sa joace cu severinu iti dai seama ca nu vrera nimeni!

  RăspundețiȘtergere
 11. A FOST UNCANTONAMENT DE TOT RAHATU AU JUCAT DOAR 1 AMICAL PTR CA ALEA CU BUCATARII SI TURISTII NU SE POT CONTABILIZA!!!!!

  CINE A ORGANIZAT MIZERIA ASTA DE TURNEU AR TREBUI SA ISI DEA DEMISIA geolgau SI rosca AU DAT DOVADA INCOMPETENTEI LOR TOTALE!!!!!

  LE PLANG DE MILA JUCATORILOR AIA CATIVA CARE AU VALOARE CA RESTUL SUNT NISTE PUTZOI DE 18-19 ANI CARE ISI DAU SI EI INTERESU ASA CUM SUNT PLATITI ADICA DELOC.....

  ANUL ASTA RETROGRADAM NU NE MAI SCAPA NIMENI!!!

  RăspundețiȘtergere
 12. AM UITAT SA SPUN SI AMICALU ALA CARE L AU JUCAT A FOST SI ALA CU ECHIPA DESTUL DE MODESTA DIN CROATIA SI PIERDUT FARA DREPT DE APEL.

  HAI CA II SPARGEM PE CFR CA AIA SUNT ASA MAI PROSTI NU PREA AU VALOARE!!!

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...