21 iun. 2010

Craiova Maxima, folosită din nou ca scut de protecţie

Numirea lui Aurică Ţicleanu poate însemna pentru unii o încercare de reconciliere a lui Minciunelu cu fostele glorii ale echipei, o readucere a acestora lângă echipă şi încercarea de a repara imaginea clubului. În fapt, este o reluare a politicii lui Ajică de a folosi ca scut o fostă glorie a Ştiinţei atunci când reproşurile se înmulţesc şi se înteţesc asupra lui. Pentru a anihila protestele suporterilor a mutat echipa la Severin, unde beneficiază de protecţia totală a primarului Gherghe, iar numirile lui Gheorghiţă Geolgău, Silviu Lung şi Aurică Ţicleanu sunt menite să “blocheze” momentan toate criticile venite din partea fostelor glorii, în special a celor care au compus Craiova Maxima.

În fapt, Minciunelu are numai dispreţ pentru cei care au construit imaginea şi palmaresul acestui club, dar acestea sunt ideale ca manta de vreme rea. Primul caz a fost chiar cel al căpitanului “Craiovei Maxima”, Costică Ştefănescu, adus în 2006 în postura de antrenor principal, alături de Ovidiu Stângă, şi îndepărtat după câteva etape cu scandal, deoarece nu accepta compromisuri. De fapt, relaţia Craiovei Maxima cu Minciunelu poate fi analizată pe posturi.

Silviu Lung - el nu s-a putut exprima niciodată vehement la adresa lui Minciunelu deoarece fiul cel mic a fost în lot în ultimii ani. În cele din urmă, Lung i s-a alăturat fiului său în vara aceasta, deci “ciocu mic”.

Gabi Boldici – A fost antrenor cu portarii la Universitatea în sezonul disputat în liga secundă şi îndepărtat la un moment dat pentru a fi adus “celebrul” Papp Deac.

Nicolae Negrilă – A fost mereu în organigrama lui Mititelu în postura de “scouter” sau de membru al imaginarului Consiliu de Administraţie de la Craiova, deci “Negoro” a fost “de-al casei” în toată această perioadă. În momentul în care s-a operat în primăvara lui 2010 Negrilă nu avea salariul plătit de mai multe luni.

Costică Ştefănescu – instalat ca antrenor-marionetă, fapt neacceptat de căpitanul Craiovei Maxima, care nu a ezitat să-l acuze public pe Minciunelu.

Nicolae Tilihoi - unul dintre contestatarii constanţi ai lui Minciunelu. Având o rubrică permanentă în Gazeta de Sud, Nae Tilihoi nu a ezitat să-l desfiinţeze pe Ajică atunci când acesta şi-a făcut de cap, în timp ce Minciunelu i-a asmuţit pe spânul cel flocos, valetul Lucian şi ceilalţi lătrăi de la Ediţie Specială să-l atace cu nesimţire pe fostul stoper al Craiovei Maxima.

Nicolae Ungureanu – Adus de două ori la Universitatea de Minciunelu, prima dată ca antrenor secund în Divizia B, apoi ca antrenor de faţadă, deoarece avea licenţă PRO, iar una dintre marionetele preferate ale lui Ajică, Daniel Mogoşanu, nu poseda “patalama”.

Ilie Balaci - A avut mai multe funcţii debitate de Minciunelu, de la director tehnic, manager general, manager tehnic, preşedinte de club, vicepreşedinte, etc, însă rolul a fost acelaşi – de a-i folosi imaginea pentru a bloca toate criticile şi protestele de orice natură şi din orice direcţie la adresa preşedintelui. Recent, “Minunea Blondă” s-a convins asupra caracterului celui care conduce Universitatea şi a anunţat că nu va mai antrena Craiova. Balaci voia să spună că nu va mai antrena Ştiinţa cât timp aceasta va fi condusă de Minciunelu, însă după ce acesta a precizat în dese rânduri că va lăsa clubul drept moştenire de familie, completarea nu mai era necesară.

Aurică Ţicleanu – S-a aflat şi el la un moment dat printre contestatarii moderaţi ai lui Minciunelu, dar în vara aceasta a acceptat compromisul.

Gheorghiţă Geolgău – Adus şi el în mai multe funcţii de conducere de Ajică, Geolgău a fost marioneta ideală, suportând şi tot felul de umilinţe, cea mai mare fiind înlocuirea sa din postura de antrenor al unei echipe de juniori la un turneu final şi instalarea lui Florin Cioroianu, altă unealtă de uz propriu a lui Minciunelu.

Costică Donose şi Aurică Beldeanu - vezi comentariul la Nicolae Negrilă, întrucât cei trei au fost folosiţi în situaţii similare. Ei nu au fost doar mantale de vreme rea, ci scuturile de bază ale proiectului malefic al lui Ajică.

Sorin Cârţu – Alt contestatar îndreptăţit al lui Minciunelu. Cei doi nu se înghit de pe vremea când Cârţu antrena Craiova, iar Minciunelu era vicepreşedinte, “Sorinaccio” neacceptând intervenţia booveanului la echipă, în stilul adoptat în ultimii ani la club. Cârţu nu a ezitat să-i dea peste nas, cel mai rău de când a mutat Universitatea la Severin, iar replicile lui Ajică au fost puerile, limitându-se la jigniri şi injurii la adresa gloriei Craiovei Maxima.

Mircea Irimescu – fiind mereu în siajul lui Sorin Cârţu a avut aceeleaşi idei cu acesta, însă le-a exprimat mai rar şi mai moderat.

Radion Cămătaru – Unii dintre duşmanii declaraţi ai lui Minciunelu, l-a “demascat” pe acesta deoarece cei doi se cunoşteau mai bine având anumite afaceri pe vremea când Minciunelu nu preluase echipa.

Corneliu Stroe - Preşedintele Craiovei Maxima a fost numit preşedinte de onoare, cu adevărat o funcţie onorifică, niciunul dintre sfaturile oferite şi în presă de Stroe nefiind puse în practică de Minciunelu. Stroe a aderat şi el la circul lui Minciunelu deoarece avea nevoie de susţinere în campania electorală de acum doi ani.

Adrian Păunescu - Ajică a apelat la el cu disperare pe vremea când a fost aproape de a nu primi licenţa, numindu-l şi el preşedinte de onoare al clubului. După ce a scăpat de probleme, Minciunelu l-a ignorat cu autorul “Cântecului pentru Oltenia”, care a şi renunţat la funcţie după ce Universitatea a fost mutată la Severin.



Gică Popescu - Nemaisuportând mediocritatea de la Universitatea şi batjocura lui Minciunelu care a mutat echipa la Severin pentru a o antrena în voie, “Baciul” s-a alăturat vocilor crtitice şi în vara aceasta a tras un semnal de alarmă asupra situaţiei Ştiinţei.

5 comentarii:

  1. jackspintecatoru28 iunie, 2010

    din pacate multi dintre ei au acceptat sa ii inghita mojiciile cheliosului au crezut ca le face o favoare daca le da invitati la meciuri la oficiala----------

    RăspundețiȘtergere
  2. bah da sinteti nebuini de unde mah bani de antreneor adevarat???? aditza sta pe banca de la anu ca termina facultatea de sport

    RăspundețiȘtergere
  3. suntem condamnati nu o sa reusim niciodsta sa facem perfoirmanta atat cat sta asta la echipa. pa pa!

    RăspundețiȘtergere
  4. afara minciuneluleeeee!

    RăspundețiȘtergere
  5. MINCIUNELU ANTRENOR PRINCIPAL

    si marsaluim spre matineu de data asta nu mai scapam!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...