8 oct. 2008

Baird a fost suspendat, dinamovistul Dănutz s-a făcut de râs!

Comisia de Disciplină a anunţat verdictele în cazul celor doi fotbalişti craioveni eliminaţi în partida cu FC Argeş. „Profesionista” conducere a Universităţii Craiova a cerut, prin vocea anonimului său „avocat” dinamovist, în baza probelor video, ca australianul Michael Baird să nu fie suspendat, deoarece eliminarea sa nu a avut nici o bază regulamentară. Federalii nu l-au luat însă în seamă pe tăntălăul trimis de Minciunelu la Comisie şi au dat alt verdict.

Astfel, atacantul Michael Baird a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi o penalitate de 700 lei, informează site-ul FRF. El îşi va ispăşi sancţiunea în meciul de Cupa României de la mijlocul săptămânii viitoare, urmând să lipsească de pe teren contra celor de la CSM Ploieşti.

Pentru ieşirea nervoasă de după faultul piteşteanului Adrian Voiculeţ, Mircea Bornescu a fost sancţionat cu suspendare de două jocuri şi cu o penalitate de 3.000 lei, el urmînd să stea atât la Ploieşti, cît şi în jocul de pe teren propriu cu Pandurii.

După decizia de astăzi a comisiei, Minciunelu ar trebui să-l trimită pe mediocrul său avocat la un training de câteva luni, la Dinamo, spre bucuria celui din urmă. Incapabilul ar avea multe de învăţat de la clubul pe care-l iubeşte şi care a rezolvat cât ai bate din palme un caz similar, eliminarea lui Julio Cesar din partida cu Craiova rămânând nepedepsită, pentru că a fost nemeritată.

Se spune însă că, oricum, la fiecare vizită pe care o face la Bucureşti atunci când trebuie să se prezinte pe la comisii, Dănutz face o escală şi pe la stadionul din Ştefan cel Mare, atât de drag lui, de unde îşi mai achiziţionează câte un suvenir cu echipa sa favorită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...