8 oct. 2008

Minciunelule, unde e proiectu’?

Acum exact o lună de zile, adică pe 7 septembrie 2008, Minciunelu ne aburea la Radio Oltenia Craiova, emisiunea care duminică de duminică îi găzduieşte slugarnică inepţiile, cu un plan măreţ al construirii unui stadion „mai mişto ca ăla de la Cluj, unde Paşcanii şi Mureşan au mai şi umflat tarifu’…”.

„Într-o lună prezint proiectu’ şi o să vedeţi noua arenă, deci io zic campionatu’ 2010-2011 voi juca pe noua arena, mai mişto ca aia de la Cluj… Deci io vă spun, io am primele ăştea, în maxim o lună prezint oficial proiectu’ Consiliului Judeţean”, spunea acum patru săptămâni, agramatul domn Minciunelu.

Ieri, 7 octombrie 2008, ar fi trebuit să fie ziua cea mare, când vărul patronului din acte al Ştiinţei, îmbrăcat ca maneliştii, în pantaloni albi de in şi încălţat cu pantofi de aceeaşi culoare, dar fără „şoşete”, însoţit de valetul său, Lucian, trebuia să meargă peste consilierii judeţeni, cu proiectul noii arene.

O armată de ziarişti a dat ocol instituţiei toată ziua, carele de televiziune parcate prin centru au blocat circulaţia, sute de camere de filmat şi de microfoane erau gata să transmită „live” istoricul eveniment şi să capteze cele mai mici detalii, Andreea Esca plănuise să înceapă cu asta ştirile de la ora 19.00, dar, ce sa vezi: nici urmă de Ajică!!!

Aşa cum CRAIOVASPORT a sesizat încă de acum o lună, în bunul obicei al său, Ajică Minciunelu ne-a mai livrat la început de toamnă o vrăjeală, care în mintea lui ar putea ţine loc de investiţii reale sau de vreo performanţă notabilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...