12 sept. 2008

Nea Adi spune, din nou, lucruri...

Cum ne-am obişnuit, nea Aditză de la Niuiorc nu şade departe de microfoane şi telefoanele presei, nici să-l pici cu ceară. Şi pentru ca părerea sa să apară pe undeva şi el să beneficieze de orgasmul de zi cu zi, a trebuit să facă notă discordantă cu toată România, să se uşureze puţin contra alizeului.

Din fotoliul său impozant, luându-şi poziţia obişnuită, adică mâna direcţionată în posterior, Minciunelu decretează că Piţurcă ar trebui să rămână la naţională, excitat probabil de faptul că Florin Costea a jucat cu Feroe, deşi de „Costică” era nevoie astă-vară cu Italia sau Olanda, mai ales că atunci era în formă maximă.

„Părerea mea este ca s-a sărit calul cu privire la aceste acuze care i se aduc lui Piţurcă. S-a uitat prea uşor lucrurile bune care le-a făcut. Trebuie lăsat să îşi continue munca. A pierdut un meci dar sunt şanse reale de calificare. În ciuda unui început foarte prost, sunt sigur că naţionala se va califica”, spune omul ahtiat după publicitate. Nu se ştie la ora aceasta dacă însuşi Minciunelu a formulat dezacordul din text şi dacă nu posedă noţiunea de acuzativ sau chiţibuşarii săi redactori de la editie.ro au vrut să-şi ia peste picior patronul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Praetoria lui Gogoașă, "armata" privată a familiei Mititelu, se chinuie tot mai mult să continue manipularea

Armata familiei Mititelu își face marketing... E "revolu ție" mare la Praetoria.  Mititelu e speriat de moarte și nu mai șt...