12 sept. 2008

Bani să fie, că Arnold face tribune la toată lumea

Cel cu care Ajică Minciunelu a dat mâna înaintea celor de la CFR Cluj, Arnold Bosch (alias „Adam Boş”), a vizitat astăzi Bănia la orele după-amiezii. El a mers la Prefectură unde a fost primit de câţiva membri ai Consiliului Judetean, dar unde a sosit şi bunul său prieten din copilărie, Ajică, cel care nu putea rata o astfel de întâlnire.

Reprezentantul firmei belgiene, care a realizat şi tribunele din Gruia, a discutat cu oficialităţile locale despre posibilitatea unei astfel de construcţii la Craiova. Cu siguranţă că, dacă cei interesaţi vor avea „caşcaval”, orice companie, nu numai „domnu’ Boş” (foto), ar fi dispusă să construiască tribune, stadion, mall, zgârie-nor sau orice altceva pentru care există finanţare.

Şeful Consiliului Judeţean, Ion Prioteasa, spune: „Noi, CJ-ul, suntem proprietarii unui bun de preţ, şi anume stadionul Tineretului. Pe acest teren, de-a lungul timpului am vrut să facem diverse activităţi şi să primească destinaţii diferite. Fiind o discuţie incipientă, CJ nu respinge o idee prin care acest stadion ar putea să redevină utilizabil”.

Din câte ne duce pe noi mintea, din declaraţia lui Prioteasa nu se înţelege prea clar că intenţia ar fi ca autorităţile să suporte o astfel de posibilă investiţie, mai ales că, din practicile anterioare, e clar că dacă statul face o concesionare pe termen lung, să zicem jumătate de secol, cel în favoarea căruia s-a făcut concesionarea suportă finanţarea diverselor proiecte.

Sceptici din fire, noi nu credem nici în ruptul capului că, la Craiova, „caşcavalul” ar putea veni din vreo sursă privată, iar dacă aceasta se numeşte Ajică Minciunelu, punem rămăşag cu oricine că totul va rămâne doar la stadiul de declaraţii festiviste înaintea meciului cu Timişoara, unul „special”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...