11 sept. 2008

Gogoşile brutarului

După ce l-a vândut pe Ionescu şi a mai luat nişte bani de la Gigi Becali ca să poată termina şi acest sezon şi să primească licenţa pentru următorul, Minciunelu a început să umfle nişte jucători obscuri de la echipa a doua, pretinzând că ar fi, nici mai mult nici mai puţin, decât cele mai mari talente ale României de la Balaci încoace.

Sub motto-ul săracului, „Nu mai transferăm jucători, că nu mai pot să crească ăia mici”, Minciunelu ne omoară de ceva timp cu Gogoşoiu, un borac de la Primăvara care la prima vedere nu pare să aibă mai mult de 40 de kile. O fi copilul talentat, dar Napoli nu şi-a făcut curaj până acum să-l lase în teren, deşi s-ar putea să nu aibă încotro, în cazul în care vom mai avea 1-2 indisponibili în etapele următoare.

Deşi interdicţia la transferuri a Craiovei a expirat de la 1 septembrie, Minciunelu nu aduce vorba de achiziţii. A pronunţat însă două nume, Iacob şi Sânmărtean, doi fotbalişti răsuflaţi, ideali din punctul de vedere al „nefinanţatorului” Craiovei, pentru că nu ar fi dat bani pentru a-i aduce.

E posibil ca pretenţiile acestora să nu fi fost deloc „mititele”, aşa că vulpea când nu a ajuns la struguri a zis că sunt acri. În schimb, pepiniera Craiovei produce pe bandă rulantă după mintea lui Minciunelu, chiar dacă echipa a doua nu a reuşit să câştige nici campionatul Ligii a IV-a, în timp ce Dinamo II evoluează lejer în B, iar Steaua II sau CFR II au şanse să ajungă in 16-mile Cupei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...