9 sept. 2008

Un poster e tot ce a putut să facă valetul

Pentru că au uitat complet de aniversarea a 60 de ani de existenţă a echipei pe care cu onor o conduc, Ajică Minciunelu şi valetul Lucian au fost criticaţi de suporteri pentru pasivitatea cu care au privit acest eveniment special.

Încercând să încropească ceva ieftin, acest cuplu de temut în fotbalul românesc a intrat, din păcate pentru imaginea Ştiinţei, într-o accentuată criză de idei. Singurul lucru pe care conducerea actuala a clubului a ajuns la concluzia că îl poate face, este să distribuie „un poster cu Universitatea de-a lungul vremii” înaintea meciului cu FC Timişoara.

Penibil şi jenant moment, care ne arată încă o dată cât înseamnă pentru aceşti oameni istoria Ştiinţei şi la ce se limitează pentru ei cinstirea numelui cel mai frumos al fotbalului de pe la noi. Dacă de ziua sa de naştere, Minciunelu a găsit câteva mii de euro pentru lăutari, de această dată suma necesară perfectării unui amical cu o echipă de calibru, demnă de tradiţia şi istoria Universităţii Craiova, ar fi fost mult prea mare pentru posibilităşile sale financiare.

Probabil că efortul financiar maxim pe care l-ar putea face Ajică de la Craiova, ar fi aducerea lui Adi de la Vâlcea pe Extensiv, la meciul cu bănăţenii, în speranţa că şi oaspeţii ar gusta momentul, pentru că „supăraţi sunt Doamne, iarăşi, supăraţi…”. Ca şi suporterii alb-albaştri, după „pozna” lui Minciunelu de la Dinamo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...