6 sept. 2013

Mărie şi Mărioară... spală-te la subsuoară!

Dacă tot am pierdut câteva minute din viaţă ca să vorbim despre veceul gesepist, nu putem să nu o menţionăm şi pe tanti Marioara Andrieş. Dacă altădată reuşea să îmbrace în hârtie sclipicioasă obedientele-i articole şi să le dea o notă interesantă, de data asta duduia a scris un articol pur şi simplu de necitit. Fără pic de inspiraţie ori talent, ea a înşirat nişte fraze greoaie, geloasă parcă pe însăşi coana Ioaniţoaia.

Da, era să ne recunoaştem învinşi. A fost un calvar să ducem până la capăt stupizeniile Măriei, iar odată ajunşi la ultimul rând am răsuflat uşuraţi. Diareea verbală a cucoanei respective miroase atât de urât încât ne-a luat ceva timp să ne adunăm forţele pentru a scrie ceva despre asta.

Madam Andrieş nu e de acord ca TVR să transmită Craiova şi Rapidul, şi în general Liga a doua. Argumentaţia e ridicolă, Măria zicând ceva despre audienţa mică pe care ştie ea că o vor face meciurile celor două echipe. Care meciuri din Liga a doua până acum erau pe TVR 2, iar cum de ce sunt pe TVR?... şi ce-i mai rău... sunt şi în prime time!!! 
Păi cine se mai uită acum la Concordia şi Viitorul, nu-i aşa tanti ziarista?

Ca să nu ne murdărim însă de cufureala cu care geniala a spoit pereţii online ai Veceului Sporturilor, redăm doar o frază:
Postul public a semnat deja contracte cu Rapid, CS Universitatea Craiova, SC Bacău şi negociază cu alte echipe. Potrivit site-ului ofsaid.ro, echipa primăriei din Bănie va încasa de la TVR suma de 70.000 de euro, pentru toate meciurile de acasă. O instituţie finanţată cu bani publici plăteşte o echipă finanţată cu bani publici.”

Oooh, Mărioară... oare să nu fi intrat tu nici până acum în posesia informaţiei conform căreia Ştiinţa e totuşi finanţată din surse private, în timp ce aportul primăriei constă doar în a pune la dispoziţie baza sportivă? Acesta este riscul de a nu avea patroni-portavoce, care să intre de 10 ori pe zi pă sticlă şi să dea o pâine de mâncat analfabeţilor precum Ivanovici şi compania, indiferent de trust. 

Sau poate că distinsa căţea de pază a democraţiei” e deranjată că nu a primit şi celebrul manager severinean Mărin vreun sfanţ pentru echipa familei lui. Pentru asta TVR merită reclamată la ambasada SUA şi la ONU! Nu de-alta, dar plânge masa gesepistă şi Mărin a-ntors iar buzunarele pe dos. 
5 comentarii:

 1. BTW - se pare ca stadionul de la Severin i-a redevenit inaccesibil echipei mititeliene. Pe motiv de neplata, coroborat cu ţeapa dată primarului Gherghe in urma cu trei ani, desigur ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Portavionul american NIMITZ se indreapta catre Marea Neagra pentru a apara averea familiei booveanului !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. wow, gesepeu a ajuns sa concureze la imputiciune fituica booveana. pe o parte sunt de inteles fara circari ca ajica mor de foame deontologii bucuresteni. iar acum trec prin clipe crunte din moment ce mana becalioata care ii hranea serveste niste parnaica la jilava. vremuri grele pentru ghionoaia & co!

  RăspundețiȘtergere
 4. Dar stadionul pe gratis nu sunt bani publici? Sau aia nu se socotesc( curent, apa ,canal)?

  RăspundețiȘtergere
 5. CS Universitatea Craiova plateste 10% din incasarile pe bilete+abonamente de la fiecare meci Primariei si 5% catre Clubul Sportiv. Eu as zice ca nu folosesc stadionul gratis. Aceste informatii pot fi citite in contractul de asociere http://www.primariacraiova.ro/ro.primariacraiova.ro/consiliul-local/dispozitii-de-convocare/dispozitii-de-convocare-2013/2013-07-04/pct_02.pdf )

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...