6 sept. 2013

“Trădarea” dintre ţâţe şi craci

Şucăriţi rău că de la Craiova nu mai au circul lui Mărin aducător de audienţe în stil otevist, gesepiştii transformaţi în sclavi ai ospătarului la ordinul coanei Ioaniţoaia se întrec în atacuri la adresa Ştiinţei. Mărin ţopăie de bucurie că-l mai menţionează cineva şi pe el, iar în redacţia-bordel tastele se încing sub buricele degetelor slinoase la propriu şi la figurat.

Iată că printre ştiri cu ţâţe şi craci, gesepeul (cel online, că nu ne-am mai murdărit de mult pe mâini de varianta tipărită) aruncă şi o mizerie cu titlul “Trădare în Oltenia”.

“Trădare în Oltenia » Grupurile de ultraşi ai Universităţii Craiova se alătură echipei susţinute de Municipalitate!

Sezione Utra şi Asociaţia Suporterilor Olteni au emis un comunicat de presă prin care anunţă ca se alătură proiectului demarat de Craiova Maxima şi de Clubul Sportiv Universitatea. Astfel, fanii îşi retrag sprijinul pentru Universitatea Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu.”

În realitate, muiştii lui Gheonoaia habar nu au de ce se întâmplă cu Ştiinţa şi nici nu vor să aibă. Ei nu dau doi bani pe soarta Craiovei. Dinspre Bănie au nevoie de ce s-au obişnuit deja de mulţi ani să le vină: circ, cât mai mult circ. Pentru că la asta au învăţat ei că se uită gloata de retarzi avidă de bătaile cu căcat transmise în direct.

3 comentarii:

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...