12 dec. 2013

Reportofoane, PUZ-uri, fripturi şi IPOCRIZIE. Azi, despre clone.

Ascultaţi-i pe liderii peluzei PUZ-Periniţa, cum vorbeau despre proiecte cu noi echipe, făcute de primărie. Clone, cum ar veni… 

Făceau chiar planuri amănunţite, analizau bugete şi începuseră să-i facă până şi lotul lui Piţucă. Pe-atunci ştiau ca e posibil ca performanţele de până în '90 să aparţină Universităţii. Spuneau chiar că “palmaresul ăsta de fapt nici nu există, nu e ceva palpabil”.


Înainte de a apăsa butonul “PLAY”, luaţi o lămâie lângă voi! O să vă vină silă...



Exact aceştia sunt oamenii care acum câteva săptămâni au dat, de la portavoci, tonul injuriilor la adresa foştilor campioni ai Craiovei, iar o adunătură de postdecembrişti care n-au auzit de Stângă, Lung sau Craioveanu, le-au ascultat ca o turmă îndemnul.

Ei sunt indivizii care controlează azi peluza de la tabela de marcaj. Duhnesc de ipocrizie. Put de mizerie morală. Acum vocabularul lor s-a îmbogăţit, auzim de “clonă”. De curve. De trădători. De prostituate. Vorbesc cu un tupeu greţos despre mentalitate. Despre continuitate. Mâzgălesc sau dau foc stemelor istorice ale Ştiinţei, în timp ce liderii lor cinează cu ospătarul.

Ascultaţi-i şi spuneţi tuturor cine sunt! Numiţi-i şi arătaţi-i cu degetul!
Şi fiţi mândri, leilor, când astfel de oameni vă acuză înseamnă că sunteţi curaţi!

27 de comentarii:

  1. blondu cica "eh...se poate face... eu stiu cum... ca un actionariat, se fac asa cu multe actiuni care sa se cumpere... cu o suma siumbolica" ahahahahahahaaaaaa........ cum se vede ca sclavului nu ii convenea asa ceva, cum mai cerea dupa aia bani la suporteri???? asa mai are o sansa, trece de la mititelu la echipa orasului si incearca iar sa faca bani sa nu moara de foame........fmm de jigodie...

    RăspundețiȘtergere
  2. blondu , ou , gavriluta, edy grasu..........rade tara de voi baaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  3. ..deci?? cum e cu clona ba muilor ?????????

    RăspundețiȘtergere
  4. ar fi misto sa scrieti la fiecare cand vorbeste cine e sa i puneti poza eventual ca sa stie si cei care nu ii cunosc care e ou, care e gavrila..... ca pe tzarca nespalatu il cunoaste toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  5. klona de la kamikaze12 decembrie, 2013

    ce facurati fratilor,iar descoperirati apa calda? terminati ba,ca il suparati pe unu lazio de da el lectii cum e cu clona......sunteti rai,va rog sa ma credeti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ou si cu Serfiu sunt niste drograti

    RăspundețiȘtergere
  7. la minutul 01:15 ala care zica ca palmaresul pana in 90 s-ar putea sa fie la uniersitate este EDI GRASU de la bucuresti.
    intra pe facebook cu Vlad Eduard si am vazut ca e foarte infocat impotriva "clonei" probabil de cand prietenu lui PAOK care e agent imobiliar tot incearca sa ii vanda terenuri lui mititelu ca asa fac ultrasii, au afaceri cu patronii.... e maxim de amuzant sa il auzim aici cum pune la cale cu gavriluta si blondu sa faca echipa cu gaz metan cfr. PREA TAREEEEEEEE

    RăspundețiȘtergere
  8. oufiudetarfa12 decembrie, 2013

    nu exista nici o lamaie atat de mare cat sa-ti taie greata de pelusa sud. muie vandutilor, etonobotanistilor si mustelor fara cap de 15 ani!

    RăspundețiȘtergere
  9. edy grasu, o adevarata curva, pe unde mai este? s-a plimbat pe la toate brigazile din peluza :)) mentalitate vere, ultrasie cu limbi in gaoaza.

    RăspundețiȘtergere
  10. peluza puz tzarca si asociatii.

    RăspundețiȘtergere
  11. ita vere cum o arde blondu cu ou si cu baietii :))))))))))))))) .......ba da pizda aia de lazio nu mai vomita nimic pe pagina lui.... sta ascuns si se gandeste ce scuze sa mai gaseasca sa acopere cacatul..... ia dati ne ba niste lectii cum e cu clonaaaaa :=)))

    RăspundețiȘtergere
  12. el nu este lazio,ci lazie

    RăspundețiȘtergere
  13. NICI CS , DA NICI FC ! STIINTA NOASTRA CEA IUBITA NU MAI E ! CHARLIE = BLONDU , MITITELU = GROPARU CRAIOVEI . SI CE ATI FACUT VOI ? ATI FACUT CE ZICEA BLONDU CA FACE ! PENIBILI SI DE O PARTE DE ALTA . NE RADE TARA !!! MUIE MITITELU

    RăspundețiȘtergere
  14. cine pula mea e lazio? e din oamenii lu blondu de la gara?

    RăspundețiȘtergere
  15. e bine ca aratati adevarul gol glout.rusinos cine sunt cei care ii apara cauza lui mititelu.RUSINOS

    RăspundețiȘtergere
  16. ou, gavrilutza, lazio, blondu, kipesu, edy grasu.....soldatii lu mititelu

    RăspundețiȘtergere
  17. ba asta cu "NICI CS , DA NICI FC !" fac pariu ca la meciul cu ehipa brutarului ai stat la tribuna 2 impreuna cu patronu sau chiar la peluza perinita......hai recunoaste

    RăspundețiȘtergere
  18. Cel cu "ne râde ţara" până nu demult ne trimitea comentarii cu insulte şi cu "vă râde ţara". E amuzant cum a trecut de la înjurături şi de la "VĂ râde ţara" la "NICI FC" şi la "NE râde ţara".

    RăspundețiȘtergere
  19. mititelu muie mititelu

    RăspundețiȘtergere
  20. sunt plini de continuitate :))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  21. ba milogii perinitei ce tot o dati cu charlie cand aici e vorba de cat de jigodii sunteti voi????? ce e cu diversiunile astea fumate? ziceti ca fura charlie in italia da pe pagina lu lazio dati poze cu carderii din anglia cu braian creieru si cu niste bulgari de sparg bancomate, sanchi cica prietenia ultrasilor….. pe piratu il uitarati? daca il prind si pe el nu e la fel ca charly? sau el e un hot bun, ca e prieten cu lazio? punky de ce e in parnaie, nu cumva ca a furat? nococ ca a scapat mentoru vostru blondu de puscarie ca e sifon la garda si e protejat

    RăspundețiȘtergere
  22. lazie e si in poza de la postarea asta ,cel din dreapta din primul rand langa cel cu mana ridicata . e unul care face pe intelectualul dar e penibil . daca vorbesti cu el zice ca ii e scarba de blondu dar vede toata lumea ce mandru sta langa el . vrea si el sa fie respectat de copii aia care au descoperit ca e smecherie sa stai cu blondu si cu ou si sa se creada despre el ca e mare ultras . nu il intereseaza deloc Craiova sau ce se intampla cu echipa, pe el il preocupa doar imaginea lui in fata cainilor sau altora de prin tara, cu care a mai intrat in contact . s-a dat cu brigada perinita si le face propaganda pe pagina de facebook [ultras stiinta] tocmai ca sa para el moral si rebel . se viseaza un fel de tarabostes , un intelept din ala de care copii aia topiti tin cont ca sa stie ce sa faca sa dea bine .. saracu se vrea ultras , sa ii spuna cineva ca aia de pe afara la care se uita el nu ar sta niciodata langa cel mai mare corupt al peluzei .

    RăspundețiȘtergere
  23. hai ma mai da-l in pula mea de trist ce tot vb atata de asta ..? ne da lectii de moralitate de langa blondu

    RăspundețiȘtergere
  24. Felazio nu stie decat “muie toti”, asa a crede el ca daca contesti tot ce misca sau macar te prefaci ca protestezi de dimineata pana seara esti ultras. Ar trebui sa vorbim tot mai putin despre el.

    RăspundețiȘtergere
  25. e ala cu gura deschisa ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Pai si pulpita de la praetroia e tot la carduri in anglia..

    RăspundețiȘtergere
  27. pulpita e la cersit, e prea prost pentru carduri, in plus il ajuta si fata si etnia la cersit

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...