4 sept. 2013

Severin BREICHING NIUZ: Ospătarul Ajică e noul purtător de cuvânt al ultraşilor români

“Reportofoanele” (la mişto) şi câţiva moralişti confortabili (în mintea lor, pe bune) l-au înjurat pe Muicelu de mama focului în oraşul lui Dobrin şi al ţuicii, dar au făcut-o cu voie de la stăpânire ca să fie credibili şi să confere legitimitate echipei familiei, aşa că nu se pune şi Ajică nu se supără.  
E chiar teribil de amuzant cum pe ospătar nu-l deranjează absolut deloc acest fapt, deşi altădată pentru aşa ceva evacua peluza sau cerea un baraj de jandarmi în faţa convoiului oltean în drum pe groapă.

Ei bine, dragii noştri, vă vine să credeţi că acum Mărin a ajuns purtătorul de cuvânt al mişcării ultras din România? E memorabilă reacţia ospătarului la comunicatul celor de la Sezione:


“Sînt 12-13 indivizi care mă înjură de mulţi ani. Sînt conduşi de un fost puşcăriaş

Liderul lor a fost prins furînd prin Italia şi este interzis pe stadioane. Ne-au dat o veste bună, au plecat nişte gherţoi din grupul suporterilor Universităţii Craiova

Nişte neisprăţivi care s-au bucurat de excludere. Ei plănuiau cu Piţurcă distrugerea echipei. Toţi ultraşii din România o să rîdă de ei după acest comunicat.

Să nu îi credeţi în stare de a face un asemenea comunicat, e făcut de cineva din jurul lui Pavel Badea, probabil de un ziarist”, a spus Mărin la radio Gesepeu, haznaua în brutarul care îşi varsă frecvent dejecţiile.

Trebuie să recunoaşteţi, căcatul chel care pozează în patron al grupării severinene FC Copiii Copiilor a slobozit câteva fraze de un umor nebun. E limpede pentru toţi, colaboratorii săi cu reportofon, adică adevăraţii măscărici ai mişcării ultras, l-au pus la curent cu “subtilităţile din domeniu” iar boschetarul de la Booveni a vomitat cu prima ocazie tot ce-a auzit de la ei.


Până la urmă, circul trebuie să continue şi el. Dacă ne gândim mai bine, ar fi şi păcat să-nceteze tocmai acum, nu-i aşa? :)))

4 comentarii:

  1. ca doar nu l-au bagat in lot degeaba pe gogoasa baiatul ala care in trecut in injura de toti mortii pe brutar pe stadion, la mitinguri iar la reunirea lotului fc booveni declara "a mai gresit si el dar omul a bagat bani pana la urma". ei sunt imaculatii care au facut campanie olgutei cand nu era certata cu brutarul, ei al caror lider defila brat la brat cu sarantocul pe holurile primariei, ei acum striga "vandutilor" fara macar sa le crape obrazul de rusine.

    RăspundețiȘtergere
  2. daca sunt decat 12-13 aia de la sezione si nici macar nu sunt in stare sa scrie un comunicat, de ce isi mai bate capul sa dea un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  3. Booveanu a facut reclamatie la onu impotriva csu. Craiova.

    RăspundețiȘtergere
  4. Băi frate, am râs cu lacrimi la articolul ăsta (inclusiv poza). Gud frichin giab!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...