11 sept. 2013

CRAIOVA NOASTRĂ a ieşit din Cupă

Ştiinţa nu a reuşit să înceapă bine sezonul. A fost egalată acasă de Bistriţa şi apoi eliminată din Cupă la Târgovişte. Rezultatul de azi nu-i un capăt de ţară, Cupa nu era un obiectiv, deşi era important să aducem la Craiova o echipă din Liga I. Dar îngrijorător e jocul alb-albaştrilor. Echipa are nevoie de întăriri şi cu siguranţă acestea vor veni în iarnă.

Pentru Universitatea Craiova urmează acum un meci extrem de greu, poate cel mai greu din această toamnă. Craiova merge la Severin, acolo unde s-a refugiat  echipa familiei boovene, a copiilor copiilor lui Mărin. Ştim, disperatul ospătar care printr-o eroare ce va trebui curând îndreptată încă mai foloseşte stema noastră va încerca să intimideze prin orice mijloace, în orice secundă în care adevăraţii lei alb-albaştri vor intra în oraşul de la Dunăre. Cu ochii injectaţi de ură, booveanul şi cei din jurul său vor apela la orice ca să doboare Ştiinţa.

Mărin a dat în clocot weekendul trecut. Circarul ne-a adus aminte de vremurile în care spectacolele sale jalnice omorau fotbalul craiovean şi asigurau rating lui Sa-muilă sau porcului Ivanovici. I-a făcut din nou albie de porci pe arbitrii de la Satu Mare, a trimis comunicate în care invoca planeta Pământ, sms-uri in care îl înjura şi-l ameninţa cu SMURD-ul pe Olaianos de la TVR şi apoi a vomitat în propria-i fiţuică online articole despre dujmanii care-l blochează. De ani de zile. 

Ne bucură istericalele sale, ştim din trecut că atunci când ele apar e de bine. Înseamnă că la Niuiorc au început din nou să ghiorţăie asurzitor maţele.

9 comentarii:

  1. nu e nimic baieti ne revenim noi,asa a fost mereu craiova a suferit ca sa obtina ceva.imi place mult ideea cu leul suprapus peste stema veche,istorica a universitatii lui Oblemenco.e superba ar trebui propusa lui badea si sa apara asa pe tricouri....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mergem mai departe !!! Hai CRAIOVA !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt foarte dezamagit...dupa cate imi aduc aminte Badea a promis inainte de inceperea campionatului 2-3 jucatori .In fine ...era bine pentru toata lumea sa mergem mai sus in cupa chiar daca nu era un obiectiv realizabil pe moment

    RăspundețiȘtergere
  4. Sustin proiectul CSU, dar nu stiu cata lumea o sa o mai faca daca nu se fac transferuri serioase. In momentul de fata rezultatele din teren o sa decida care e adevarata urmasa a Stiintei Craiova.

    RăspundețiȘtergere
  5. bai retardatilor ce pula mea vorbesti tu despre UNIVERSITATEA CRAIOVA si porti stema UNIVERSITATII CRAIOVA cand voi defapt sunteti o clona imputita vezi ca ai gresit stemele
    app: cum ramane cu PROMOVAREA asa cum ziceati pana acum ?
    daca aveti sange veniti la SEVERIN sau nu vau dat astia de la serviciu DELAGATIE :))

    RăspundețiȘtergere
  6. DE CE NU APROBATI MA SI COMENTARII ALE CELOR CAR nu SUSTIN aceasta facatura

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca Minciunelu spunea de asta primavara ca nu vrea sa faca echipa cu p[rimaria alta era soarta CS U si intro luna jumatate de unde sa iei jucatori buni asa ca pina in iarna sa ii incurajem pe acesti copii ai CS U si sa mergem la meciurile de acasa citi mai multi sa le aratm celor ce ne duc prohodul ca nu ne lasam doboriti asa ca eu sustin CS U CRAIOVA .

    RăspundețiȘtergere
  8. "rezultatele din teren o sa decida care e adevarata urmasa a Stiintei Craiova" ???!!!??

    Poate explici ce ai vrut sa zici cu asta...
    Sa zicem ca nici CSU si nici FCU nu au rezultate. Ce legatura are performanta sportiva cu "adevarata urmasa" a Stiintei? FCU a retrogradat pana sa devina echipa copiilor copiilor. Asta inseamna ca nu era adevarata urmasa a Craiovei Maxima la momentul respectiv?
    Daca Bayern Munchen nu mai castiga UCL, Bundesliga si Cupa Germaniei anul asta, inseamna ca nu mai e Bayern? Poate doar steaua daca retrogradeaza isi pierde 80% din suporteri...

    Nu tot timpul poti avea rezultate. A fi suporterul unei echipe inseamna sa "suporti" echipa respectiva la bine si la rau, iar raul reprezinta lipsa de rezultate. Parerea mea.

    Eu nu mai pot fi suporterul Fotbal Copiii Booveni pt ca nu ma reprezinta. Pot sa fie scrise pe hartiile alea de le tot flutura mititelu pe editie.ro toate cupele si campionatele din lume si deciziile diverselor Curti de Apel si Judecatorii din tot Universul. Eu stiu cu cine tineam si ce simteam cand mergeam la stadion. Palmaresul e la mine, la tine, la noi toti care strigam pe Oblemenco sau prin deplasari.

    Daca pe unii ii incalzeste o bucata de hartie (care are legimitimitate sau nu, nu conteaza), problema lor. Sa sustina FCU. Daca pe tine te incalzeste faptul ca FCU sau CSU are rezultate si o sa o consideri "adevarata urmasa a Stiintei Craiova" STRICT in baza acestui criteriu, asta este. Dragoste (de suporter) cu sila si cu argumente nu se poate.

    Hai Craiova! Aia din inauntrul fiecaruia.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ducă-se în iad! Nu va mai pupa el urme de spectatori.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...