27 aug. 2013

CRAIOVA LIBERĂ A ÎNVINS !

La primul meci în libertate după două decenii de captivitate care au transformat-o într-o fantomă, Universitatea Craiova a făcut scor la Târgu Jiu cu echipa secundă a celor de la Pandurii. Alb-albaştrii din Bănie au câştigat cu 6-1 şi s-au calificat în faza următoare a Cupei României. 
 
Ştiinţa merge mai departe!

7 comentarii:

  1. Câţi suporteri ai CS-ului au fost la meci? :P

    RăspundețiȘtergere
  2. urmeaza bistrita...
    Forzza Stiinta!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. se pare ca si fc severin echipa familiei mititelu a reusit cu chiu cu vai sa se califice la pitesti.in prelungiri mititelu a dat in judecata arbitrul ca sa puna presiune pe adversari si le-a facut plangere penala pitestenilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Stiinta noastra cea de toate zilele" exista din nou si JOACA fotbal! Asta este cel mai important. Echipa s-a cristalizat, relatiile de joc incep sa se vada iar cu Pandurii II, baietii chiar mi-au placut. Incep sa fiu Optimist in privinta promovarii. Dar si daca nu va fi anul asta , nu e o catastrofa. Vom fi alaturi de Stiinta, meci de meci, si va fi bine. FORZA STIINTA!

    RăspundețiȘtergere
  5. Renaste spiritul UNIV.CRAIOVA numai cu CS.UNIV.CRAIOVA!!

    RăspundețiȘtergere
  6. pt primul comentator:
    sa nu uiti sa-ti pui intrebarea asta si peste 2-3 luni, si sa faci la fel si cu echipa booveanului, de fapt sa faci asta dupa fiecare meci al acestor 2 echipe

    RăspundețiȘtergere
  7. Craiova Libera a invins si pe rrapid. Forza Stiinta!!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...