25 aug. 2013

Despre mizeria umană, într-o săptămână a lacrimilor...

Bănia şi-a îngropat ieri idolul cu onoruri militare şi are în ceruri încă o figură legendară din anii de glorie. CRAIOVASPORT a tăcut timp de trei zile, din respect pentru Căpitan. 


Dar groparul fotbalului craiovean nu  s-a putut abţine nici în acest răstimp. Chiar în seara zilei în care Oltenia a aflat tragica veste, ospătarul a declanşat un circ mediatic în stilu-i caracteristic, intrând în direct pe toate posturile TV care au fost dispuse să-l primească pentru o reprezentaţie şi a încercat să profite de moartea căpitanului Craiovei Maxima.

Cancerul boovean a reintrat în rolul de bocitoare, mimând îndurerarea şi anunţând că va da bani pentru înmormântarea lui Costică Ştefănescu. Tocmai el, care în trecut l-a umilit pe Ştefănescu aducându-l pentru câteva etape pentru ca apoi să-l dea afară şi să-l acuze că nu are valoare şi că nu a colaborat (adică nu a acceptat să-i fie dictată echipa de Mărin):
Am vorbit cu soţia lui Costică Ştefănescu la telefon şi îi mulţumesc că a acceptat ca soţul dînsei să fie înmormântat la Craiova. Totodată, costurile funerarilor vor fi suportate de Universitatea Craiova. Acest om a fost un simbol al oltenilor şi vreau să cred că a fost un simbol al tuturor românilor, se înghesuia să declare brutarul pe oriunde apuca.

Sunt dărâmat, vă rog să mă credeţi că nu am cuvinte să-mi exprim durerea. Acest om trebuie să fie înmormântat la noi, în Craiova. Sunt sigur că tot oraşul îl va plânge pe acest mare simbol al nostru. Nu-mi vine să cred că s-a dus şi nea Costică! S-a stins un mare titan al fotbalului craiovean şi al fotbalului românesc. Este regele Craiovei şi la propriu, şi la figurat. Fără el şi fără alţii, oraşul Craiova nu ar fi fost niciodată atât de faimos”, continua Mărin seria demagogiilor.

Coincidenţă, bastardul chel a descoperit exact la câteva ore după moartea Căpitanului cât de mult îl respectă pe marele Costică Ştefănescu. Iată cum îl batjocorea în trecut ospătarul:
Ştefănescu a vorbit exact când trebuia să tacă. M-a costat vreo 20 de mii de dolari aventura lui de aici, de la Craiova. Dacă atât de mult costă un diagnostic... Asta este, ce să facem?! Am ţinut mult la Costică Ştefănescu, pentru că a făcut multe în trecut pentru această echipă. Deşi foarte multă lume mi-a spus să nu-l aduc ca tehnician, că nu fac nimic, l-am adus din tot sufletul. Acum îmi pare rău. 

La conferinta de presa de după meciul din 2006 cu Oţelul Galaţi ar fi trebuit să participe Costică Ştefănescu şi Petre Grigoraş. La intrarea în sala de conferinţe de la stadion, directorul tehnic a fost oprit însa de Mărin, care i-a cerut să-l lase pe el să spună ce are de spus:
Cei trei antrenori, Ştefănescu, Stângă şi Nae Ungureanu şi-au dat demisia, iar eu le-am acceptat-o pe loc. Consider că am greşit atunci când i-am adus pe Ungureanu şi pe Ştefănescu. Nu spun că nu sunt antrenori cu valoare, însa nu au colaborat şi aici s-a rupt totul”.

Cu toate acestea, căpitanul Craiovei Maxima a acceptat să vorbească cu ziariştii chiar acolo, în faţa uşii. În timp ce brutarul a spus că cei trei antrenori şi-au prezentat demisiile în bloc, Costică Ştefănescu a declarat în schimb că i s-a cerut să plece: Era de aşteptat. Chiar dacă nu ni se cerea să plecăm, eu unul plecam de bunăvoie. L-am şi anunţat pe Ovidiu că va fi ultimul joc.

Apoi asasinul Ştiinţei a continuat atacurile, îndreptându-le asupra celor pe care azi îi numim reportofoane: Echipa nu este de vanzare, chiar dacă unii vorbesc că din iarnă vor să mi-o ia. Nu mă interesează să plec, nu mă dau bătut aşa usor din cauza a doi golani, derbedei, care fac mereu aşa, dar cu mine nu le merge! Oricum, pentru un meci sau două vom juca la Caracal, apoi, dacă va continua starea tensionată, mă voi muta în alt oraş. Acolo alta ar fi atmosfera şi publicul oltean ar fi cu siguranţă mai cald cu echipa.Cât despre părerea Căpitanului despre boovean, acesta şi-a exprimat-o foarte clar în mai multe rânduri:
Voi răspunde tranşant la această întrebare: să vândă tot ce poate şi să PLECE, să lase echipa pentru altcineva, primăriei sau altui investitor. Oltenia este o zonă cu un imens potenţial fotbalistic şi sunt convins că într-un viitor nu prea îndepărtat, în condiţiile unei strategii sănătoase, cu oameni capabili, cunoscători ai fenomenului fotbalistic, Ştiinţa ar putea să revină în prim-planul fotbalului românesc şi european. Retrogradarea echipei din Liga I o regretăm cu toţii, principalul vinovat fiind patronul „Miti“, care a schimbat şase - şapte antrenori într-un sezon, nu a fost capabil să asigure un buget rezonabil, s-a certat cu toată lumea ş.a.m.d. 
Nu văd care ar putea fi scăparea Craiovei. Problema e de fond, cum va reuşi M... să iasă din această criză dacă el nu are bani, pentru că nu mai poate ţine această echipă din datorii. Ştiu că sînt oameni care ar fi dispuşi să investească la Craiova”.... Ei bine, după ce s-a autoproclamat organizator de înmormântare, hidosul boovean şi-a arătat din nou adevărata faţă. Mizeria umană de care dă dovadă acest individ nu are limite. Ospătarul a avut totuşi dreptate într-un sens: Clubul Universitatea Craiova s-a ocupat de înmormântarea fostului său mare fotbalist, în timp ce el nu a catadicsit nici măcar să treacă pe la căpătâiul lui Costică Ştefănescu în zilele în care sicriul cu trupul acestuia s-a aflat la Stadionul Ion Oblemenco ori la Biserică. Nici la înmormântare nu s-a mai dus nenorocitul care a batjocorit şi distrus Craiova

Dar şi-a trimis acoloreportofoanele (cei pe care odată îi numea derbedei şi mărturisea că le dădea bani pentru a-şi cumpăra liniştea), deveniţi între timp colaboratori”, cărora le-a trasat sarcină clară să ameninţe şi să adreseze injurii echipei oraşului şi oricui o reprezenta. 

Probabil că şi un dinamovist dacă s-ar fi aflat acolo ar fi trebuit respectat pentru gest. Şi chiar şi cel mai mare duşman al Olteniei ar fi venit să participe îmbrăcat în doliu merita respectat. Fără să conteze însă că se aflau la înmormântarea unui simbol al Ştiinţei, rataţii cu pretenţii de ultraşi au început să înjure pe lângă sicriu. Atâta timp cât finanţatorul lor e disperat, devin şi ei disperaţi. E foamea mare, iar şobolanul din stomac nu le dă pace. Trăim, dragi prieteni, un apogeu al crizei morale.

19 comentarii:

 1. voi sunteti asasinii, el e doar o boala de care nu putem scapa. voi v-ati vandut unei tarfe care se vrea primar.

  RăspundețiȘtergere
 2. Probabil că şi un dinamovist dacă s-ar fi aflat acolo ar fi trebuit respectat pentru gest. Şi chiar şi cel mai mare duşman al Olteniei ar fi venit să participe îmbrăcat în doliu merita respectat. Fără să conteze însă că se aflau la înmormântarea unui simbol al Ştiinţei, rataţii cu pretenţii de ultraşi au început să înjure pe lângă sicriu. Atâta timp cât finanţatorul lor e disperat, devin şi ei disperaţi. E foamea mare, iar şobolanul din stomac nu le dă pace. Trăim, dragi prieteni, un apogeu al crizei morale.
  ZERO MENTALITATE !!

  RăspundețiȘtergere
 3. esti doar un partinitor, si atat! ca sa nu folosesc alte cuvinte. lasa, ca si-a facut olguta fala! citeste ce a scris vadim despre acea inmormantare

  RăspundețiȘtergere
 4. bai nr.1 cum poate ma un blog sa fie vinovat de disparitia echipei mele?? sclavule iti iei bani de la brutar sa postezi pe siteuri sau esti prea redus???? mars la new yorc sa iti mai spuna ce sa mai scrii ca esti penibil,poate iti mai da idei

  RăspundețiȘtergere
 5. e doar o boala de care nu puteti scapa? cum nu puteti scapa ma de "boala" voi marii ultrasi ??
  railor,va face voua fata un aurolac milog cu 1 bodiguard neplatit de cateva luni? inseamna ca sunteti praf ba.drum bun spre severin.
  tarfa aia care se vrea primar e tot aia pt care faceati voi campanie electorala? aia cu care se afisa blondu acum 1 an?
  cum sa scapati ma de boala daca preda e platit de mititelu si seful peluzei sud e bun prieten cu mititelu adica cu boala vostra.
  dar nu uitati ca nu toti suntem bolnavi,noi o sa ne insanatosim.

  RăspundețiȘtergere
 6. Brutaria a inceput sa posteze si pe aici mesaje.......ca in vremurile bune..deblocati si la editie comentariile sobolanilor sa putem sa va injuram

  RăspundețiȘtergere
 7. tradatorii si etnobotanistii nu reprezinta peluza sud, peluza sud a fost freak boys, sezione ultra si teste matte si a murit o data cu dipsaritia fb si tm si cu mutarea su la nord, momentan acel loc din stadion e ocupat de niste impostori vanduti inconjurati de niste pusti fara viitor

  RăspundețiȘtergere
 8. unu mai vechi25 august, 2013

  sa tineti bine minte ce spuneti voi cei care astazi il mai protejati pe mititelu si sa nu indrazniti sa mai veniti vreodata langa stiinta asta care ziceti acum ca e olguta mulguta psd clona etc.
  sa nu uitati asta ca noi nu o sa uitam si o sa va aratam cu degetul ca pe ultimii oameni cand no o sa mai aveti nimi de luat de la mititelu si o sa va regizati un scandal cu el ca sa motivati venirea alaturi de stiinta.

  RăspundețiȘtergere
 9. imi pare bine ca in sfarsit putem sa cernem suporterii, si ultrasi si oameni simpli. cei ce nu pot mai mult de "muie cs" sa stea acolo langa boovean ca stau bine. cat despre peluza sud, pacat de renumele pe care il avea! despre componentii ei, imi e jena sa vorbesc...

  RăspundețiȘtergere
 10. Ala cu mesajul cu "partinitor" e mititelu insusi.E un cuvant pe care el il foloseste foarte foarte des :)))) Marineeeee esti ok?Cat ai tensiunea coaie?

  RăspundețiȘtergere
 11. membrii sezione ataca membrii peluzei sud, foarte amuzant, fiindca in fata toti sunt de treaba si pe la spate curve, spre deosebire de paranoia voastra cum ca sudu ia bani de la ospatar, desi nu stiu ce bani ca nu cred ca are nici ce sa manance, noi chiar stim ca ati luat bani ca sa sustineti echipa de baschet atat acasa cat si in deplasari si sa nu mai spunem ca aveti printre voi ex-sifoane la garda si oameni care au luat bani de la club... asadar cine sunteti voi sa ne vorbiti de mentalitate?!?!

  RăspundețiȘtergere
 12. ptr Craiova sport .. am vazut ca acum cateva zile ati raspuns pe facebook si ati vorbit inclusiv cu unu "mutu".......fratilor,pentru cultura voatra generala ala este un baiat care NU ARE NICIO TREBA CU FOTBALUL, a venit pentru prima oara pe un stadion acum 4-5 ani si asa a ajuns la ultras ca avea prieteni pe acolo piratu, ou... am vb cu el de cateva ori si e vai de capul lui nu stie nici cand e ofside..e marele rapper si tatuator si daca e "baiat" nu trebuie sa mai aiba vreo legatura cu fotbalul sau cu craiova. e genul care habar nu avea cine e costica stefanescu si a trebuit sa intrebe cine e ala cand s-a auzit vestea trista cu nea costica. astia sunt oamenii pe care ii prosteste blondu sa actioneze dupa interesele lui si normal ca nu ii e prea greu.

  RăspundețiȘtergere
 13. e amuzant cum astia de la peluza sud vorbesc despre adevrata echipa si cum trebuie sa o scapam din ghearele lu ajica. adevarul e trist si realitatea ne spune ca n-am fost capabili sa scapam de ospatarul asta abject timp de 8 ani. il doare in **** pe el de protestele suporterilor. oricum sunt foarte curios cum or sa scape ei de ajica in conditiile in care blondu o arde brat la brat cu ajica. eu le doresc bafta, sa faca ei acum ce nu s-a reusit in astia 8 ani de zile. sa plece ajica. insa ma tem ca nu o sa plece si totul o sa fie doar o mare pierdere de timp. dar e timpul lor, fac ce vor cu el. CS"U" este cea mai eficienta modalitate de a scapa de brutar. cine intelege bine. cine nu iarasi bine. hai "ceau"!

  RăspundețiȘtergere
 14. va certati degeaba... lucrurile sunt foarte clare acum... probabil nu ati venit vineri la stadion sa vedeti ce atmosfera frumuasa a fost.

  RăspundețiȘtergere
 15. am si eu o intrebare pentru PELUZA SUD : cum sa intamplat ca mesajul de pe pe tricoul trimis de echipa booveanului sa fie identic cu mesajul afisat de ei la inmormantare (vegheaza ne din cer , capaitane) ???

  RăspundețiȘtergere
 16. va rog sa ma credet26 august, 2013

  ete s-a intamplat...asea a fost sa fie.vezi ca esti neprofesionist la modu cum pui problema vii cu dezinformari destea marca gazeta de sud..pa tu nu vrei sa ne dai nici o seansa?

  RăspundețiȘtergere
 17. s'a intamplat din intamplare,coincidenta.... :))))))))

  RăspundețiȘtergere
 18. nu va mai certati degeaba peluza sud, cu peluza nord, cu tribuna II, lucrurile se fac peste capul nostru, in cateva luni o sa il elimine CSU pe mititelu si o sa tinem iar toti cu aceiasi echipa, aveti putintica rabdare si nu va mai inflamati degeaba

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...