8 iul. 2013

Mărin e dator vândut peste tot

După ce l-a dat afară pe Piţurcă pentu că nu mai putea decide el nimic, Mărin a revenit imediat la vechile obiceiuri şi a reînceput, prntre altele, să dicteze primul 11 şi să submineze puterea oricui era aruncat pe banca doar pentru a scrie presa că FC Booveni antrenor.

Aşa că atunci când Regheton a vrut să ia o decizie disciplinară faţă de Florin Costea pentru atitudini neprofesioniste, Mărin a l-a dat afară pe consortul ţâţoasei Prodanca. Regheton şi-a cerut însă drepturile salariale şi acum, printre alte sute de terţi (companii de aviaţie, hoteluri, foşti angajaţi, antrenori, jucători, cămătari sau bugete la stat), brutarul are de achitat 15.000 de coco şi către purtătorul tricoului cu “Talent”. 


Aflat şi el printre sutele de firme sau persoane ţepuite de Mărin, fostul preparator fizic Urbano Lega avertizează fanii Ştiinţei prin intermediul reţelelor de socializare: “Muicelu è un bandito!”

Nu e obligatoriu să fii patron de echipă de fotbal: dacă unul nu are banii necesari nu trebuie să o facă. Te sfătuiesc să nu vorbeşti despre lucruri pe care nu le cunoşti. Muicelu e un bandit!

6 comentarii:

  1. saraculeeeeeeee falituleeeeeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum deja e istorie sarmanul asta tzepar

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca are sa dea vreo 15 milioane de euiro cel putin...7 lui piturca si staffului lui piturca,3 milioane la stat,plus ce mai are la alte firme si la walter si restu tiganilor din lunca.....e terminat da'l in mortii lui ...

    RăspundețiȘtergere
  4. hahahaaa si blondu se multumeste cu cateva milioane de lei vechi pe saptamana :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. mititelu trebuie tinut intr-un sanatoriu legat de pat! pleaca saracule1

    RăspundețiȘtergere
  6. si datoriile sarantocului continua, presa scrie ca o sa fie executat silit de CEC si ca s-ar putea ca sarantocul sa piarda niuiorcu. soc si groaza sau breiching nius cum le place alora de la fituica sa scrie :))

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...