18 apr. 2012

Regia booveană a dezafilierii e acum clară pentru toţi proştii

Şacalii Mitică şi Mircică au înţeles, în sfârşit, că i-a prostit un ospătar.

Farsa e pe final, dar diabolicul Minciunelu se agaţă cu dinţii de planul său şi refuză jucătorii pe care oricum nu-i poate plăti şi despre care a spus că reprezintă o pagubă de sute de milioane








Nu ştim dacă miliţianul Mitică Dragomir a citit ce scriem noi pe acest blog, dar un lucru e cert: şi de această dată CRAIOVASPORT a anticipat perfect desfăşurarea logică a lucrurilor !

Mai ţineţi minte când am spus de nenumărate ori că, în mod normal, dacă se constată că dezafilierea srl-ului boovean a fost forţată de eroarea tribunalului (nu mai reluăm povestea grefierului care a citat FRF ca pârât şi nu ca martor!), jucătorii revin în curtea lui Mărin, fix pe salariile dinaintea dezafilierii Booveniului?

Ei bine, exact acest lucru e spus cu subiect şi predicat de Dragomir în acest moment. Probabil că în sfârşit Mitică şi Mircică şi-au dat seama în ce circ au jucat. Abia acum realizează şi cei doi versaţi şacali că la Craiova e unul mult mai diabolic decât ei, un ospătar chel care le-a întins o cursă în care au căzut cu avânt, indiferent cât de experimentaţi şi de unşi cu toate alifiile erau ei.

Din nou, aşa cum am anticipat perfect şi deja de mult timp, ospătarul Mărin dovedeşte că de fapt el nici nu a vrut vreun moment jucătorii pe care ştia de la bun început că nu are cum să-i mai plătească fără drepturile TV. El a vrut dezafilierea şi toată tevatura cu oamenii de la bucureşti care vor să-l distrugă e doar un circ generat chiar de el, de pe urma căruia, culmea, cu tupeu-i caracteristic încearcă să scoată şi ceva profit văzând că şi telenoveliştilor procurori ai Denea le place zarva asta televizată cu sechestre şi fumigene pentru presa retardă şi avidă de spectacol.

Minciunelu, care “oficial” se plânge de un an că i s-au furat jucătorii, urlă acum ca apucatul că aceştia nu se mai pot întoarce, de parcă nu de asta a plâns până acum. În realitate Mărin nu vrea nici un jucător înapoi, conştient că aceştia vor reveni în grup în faţa Niuiorcului cerându-şi direct salariile, pe care falitul nu are cum să le dea.

Contractele vechi vor redeveni deci valide, dar doar pentru câteva săptămâni şi pur formal, până când jucătorii vor face reclamaţie la comisie şi vor cere să devină liberi pentru că sunt neplătiţi de luni de zile. Asta e marea spaimă şi asta vrea să evite diabolicul brutar, să nu fie arătat cu degetul, în lumina reflectoarelor, cum nu are nici un şfanţ să achite salariile propriilor jucători despre care se plângea că i-au fost furaţi. El se teme că oamenii îi vor înţelege de data asta cu toţii şmecheria pe care cu atâta abilitate a pus-o în practică şi că îi vor mai rămâne tot mai puţine minciuni de spus proştilor.


Mitică Dragomir:
“Dacă Adunarea Generală va decide că excluderea a fost gresită, Craiova va reveni în Liga a 2-a, iar jucatorii vor reveni la echipă. Contractele lor n-au fost suspendate nici o clipă, lor doar li s-a dat dreptul la muncă pentru alte echipe. Contractele vechi nu s-au eradicat deoarece decizia CEx e temporară. Cluburile ştiau asta cînd au luat jucătorii, şi-au asumat un risc.


Mititelu va trebui să le plătească salariile conform vechilor contracte. Dacă n-are bani, atunci vor deveni liberi. Eu cred că n-o sa aibă de unde, dar dacă va avea, bravo lui! Mititelu nu va scăpa însă. S-a descoperit acum că are acelaşi Certificat de Identitate Sportivă pe două socitetăţi. Ăsta e fals în acte”.


Ospătarul:
“În primul rînd, nu ştiu în ce calitate mai îşi dă Dragomir cu părerea pentru că el ocupă fraudulos funcţia. Nu mai e în măsură să spună ce se va întîmpla cu Craiova. Părerile lui sînt făcute, probabil, doar ca să transmită un mesaj membrilor afiliaţi. Acei 40 de jucători nu mai pot reveni oricît ne-am dori noi. Juridic nu se mai poate. E un subiect închis”.

Mărin e disperat că dacă primeşte jucătorii înapoi dispare şi motivul pentru care el încearcă să extorcheze FRF. Rămâne doar eroarea grefierului şi absenţa pentru un an din Liga 2, acolo unde a retrogradat pe FC Booveni. Matineu la care oricum însă nu ar fi apucat să joace pentru că Minciunelu e plin de datorii ca WC-ul de căcat.

Cu toată teama că Mitică şi Mircică dau semne că îi pun planul în pericol după s-au trezit la realitate şi şi-au dat seama că de fapt ei au fost cei traşi pe sfoară, ospătarul avid după publicitate nu s-a putut abţine să comenteze şi ce se mai întâmplă prin fotbalul din care el a dispărut spre bucuria oricărui om normal la cap:
“Meciul lui Becali în dosarul Valiza nu s-a încheiat. Returul va fi mai greu decît turul, speţa va fi analizată de cinci judecători. A fost o victorie la limită în tur, 2-1. Ceilalţi ştiu că victoria de azi a lui Becali a fost una pe muchie de cuţit şi nu cred că vor risca să folosească valizele pe finalul acestui campionat”.



PS. Apropo, ce ziceţi despre finalitatea şoului / serialului televizat "Valiza" al casei de producţii Denea (ca să nu mai amintim de serialul transferurilor) ?
Cât de penibil e oare să fii procuror şi să fie, pe rând, achitaţi toţi cei cercetaţi la mişto de tine ca să ţii lumea ocupată cu tâmpenii şi să dai hrană curvelor analfabete din presă ?


36 de comentarii:

  1. nu prea sunt de acord cu opinia ca jucatorii pot reveni la Craiova dpdv juridic vorbind. chiar ieri a zis victor becali ca nu are cum sa se intample asa ceva.
    a, ca mititelu a'profitat' de greselile lui sandu si mitica, care daca ar mai fi avut putina rabdare puteau sa il lase fara jucatori pe bune pt ca nu mai avea bani de salarii, asta demonstreaza cat de rau au vrut sa faca Universitatii cei doi din fruntea fotbalului romanesc..

    RăspundețiȘtergere
  2. fututi dumnezeii matii de sarac credeai ca scapi...

    RăspundețiȘtergere
  3. @nr.1: daca e anulata decizia dezafilierii ca fiind eronata la acel moment e clar ca se anuleaza si decizia de declarare drept jucatori liberi a jucatorilor....... da la care "craiova" sa mai revina frate despre ce vorbesti? falitu ochelarist nu are de unde sa ii plateasca si o sa depuna toti contestatii in bloc si o sa redevina imediat liberi si o sa se reintoarca la echipele unde sunt acum,asta ar fi doar asa o birocratie.

    RăspundețiȘtergere
  4. (AGER PRESS GINGIOVA) atentie,mititelu il suna pe camataru in italia si ii spune sa puna suporterii contra lui dragomir si sandu,deja la platit 200 de euro,Camataru e aici fara munca si face foamea,traieste in italia de 4 ani la tomberoane e mai rau ca Gabi Blondu,o ducea mai bine cind dormea in gara

    RăspundețiȘtergere
  5. ce "camataru" ba nu are nevoie ca il are pe blonndu

    RăspundețiȘtergere
  6. cacatu asta nu are bani sa manance si vorbeste despre fotbal,isi da el iarasi cu parerea despre valize si despre orice.......mi-am amintit de ce nu-l mai suportam pe jegos ca mai uitasem petin in pauza asta fortata de circ

    RăspundețiȘtergere
  7. M M M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  8. regia lui marin a fost clara de la bun inceput trebuie sa fi prost sa nu iti dai seama ce urmreste sarantocu asta

    RăspundețiȘtergere
  9. nu e adevarat ce se spune de camataru,a fost contactat telefonic de jurnalisti si spune ca el e director la bancile din parc din orasul udine,dar gindul lui este mereu la banii care trebuie sa ii obtina stapinul Booveanu pe terenuri si de la frf,vrea sa ii scoata la bursa sa isi scape neamul de la saracie,nu are nicio treaba cu echipa a noastra a oltenilor,se gindeste doar la bani poate ii da Booveanu ceva,o sa aiba experienta lui Vice si a lui Blondu,se stie ca blondu nu ia nimic de la Boovean decit ca e santajat cu inregistrare lui Piturca si trebuie sa danseze cum cinta booveanul,si camataru nu se invata minte!merge inainte cu dezinformarea diasporei,oricum nimeni nul crede,trebuie sa continuie cu munca de jos,nu a avut niciodata valoare a fost saltat de gasca din valea rosie si tot aia il arunca in cac...t.CAMI sa ne pupi in cu....r

    RăspundețiȘtergere
  10. camatareu trebuie sa isi aduca aminte bataile care lea primit de la Gabi Blondu ca sa abandoneze galeria si gara,ca decit acolo dormea ca ia vindut taso apartamentu infectat cu 30 de membri familiari,la sfirsit au ramas cu o gogoase,si acum spera ca Booveanul il salveaza,sunindusi vechii prieteni spunindule:AI VAZUT CA MITI ARE DREPTATE,NEBUNU II FACE

    RăspundețiȘtergere
  11. PSD+PS97+mititelu=menaj a troa

    RăspundețiȘtergere
  12. ajicaaaaaaaa fututi familia in gura umblii in ciocatele alea de 3 luni si n-ai bani sa iti iei altele...pleaca saraculeee fututi pastele matii baaaa

    RăspundețiȘtergere
  13. abureli,mai bine spuneti cum se vinde blondu oricui22 aprilie, 2012

    terminati ma cu aburelile astea despre fostul sef de galerie, tiganul poreclit "camataru" asta pentru cei care nu stiu de cine e vorba si poate cred ca e fotbalistu camataru..ala e un aurolac acum si nu il ia nimeni in seama de peste 10 ani,e chiar de compatimit nu are bani nici de o ceapa.astea sunt intoxicarile lu blodu si ale ortacilor lui ca sa poata sa le zica la copii aia prosti:uite eu sint varianta la camataru,vretisa vina ala inapoi? si aia habar nu au cine e camataru trebuie sa le povesteasca inainte........
    taceti dracu din gura cu camataru si alte prostii,blondu e vindut brutarului si toti aia mai vechi care au ridicat galeria pe vremuri nu mai calca pe acolo pentru ca au vazut ce fel de pervers e blondu si de asta galeria a ajuns de tot cacatu,numai cu copii cretini.
    lasa-ne cu prostiile astea despre oameni disparuti de mult ca nu tine,ati ajuns atit de jos pentru ca sinteti de tot risu.

    si ca sa terminati cu aburelile,cel mai clar argument e ca blondu a fost crescut si scolit de camataru,deci are exact aceleasi apucaturi cu tiganul ala aurolac,doar ca a mai progresat si are o gasca de tigani si puscariasi cu care tine sub control copii nou veniti prin galerie.partea comica e ca multi dintre aia ai lu blondu inclusiv el sunt sifoane la garda....

    RăspundețiȘtergere
  14. "nu sunt de acord cu opinia ca jucatorii pot reveni la craiova chiar ieri a zis victor becali..........."
    daca tu vi cu argumetu asta inseamna ca ori esti redus mintal ori esti chiar mititelu .vorbele aruncate la tv ale unuiia ca victor becali sunt pentru tine un argument sau doar vrei sa prostesti lumea?

    RăspundețiȘtergere
  15. bai fratilor ...noi suntem CRAIOVA ... noi astia care citim si aia care scriu aici ... aste e CRAIOVA , asta e spiritul STIINTEI ... adevarul e ca suntem putin care simtim asta ... RESPECT PENTRU CEI DE LA PELUZA NORD

    RăspundețiȘtergere
  16. iar vati luat de blondu...:)))PRINCIPALU VINOVAT GABI BLONDU GALERIE...:)))copii infecti hoo ca vine charlie sa vedeti cum zburati toti din sezione:)))

    RăspundețiȘtergere
  17. pt cel care spune ca numai un redus mintal poate crede ca jucatorii nu pot reveni la Craiova.
    daca se revine la dezafiliere, si revin jucatorii, crezi ca se poate fara acordul acestora?
    pe de alta parte, daca va fi declarata 'nula' dezafilierea, ce se intampla cu echipele care au folosit acei jucatori? meciurile s-ar putea pierde cu 3-0? tu chiar crezi ca asta se poate intampla in Liga I?
    si chiar daca prin absurd ar reveni jucatorii la Craiova, vorba lui Mitran, ar trebui cerute daune morale nu de 150 milioane euro ci de 1 miliard pt ca au nenorocit 5 judete..

    RăspundețiȘtergere
  18. raspuns pentru cel de mai sus:
    1.nu conteaza acordul jucatorilor, daca se anuleaza dezafilierea se revine la vechile contracte.un contract nu se termina ca nu mai vrea una din parti.
    2.echipele care au folosit acei jucatori i-au folosit cat firma lu mitit era dezafiliata,deci spui o tampenie.echipele alea nu pierd nimic pentru ca ele oricum au legitimat jucatorii gratis.
    3.cu citarea din sclavul de mitran iti dadusi arama pe fata.cere tu cu sefu tau adi mititelu un milion de miliarde ca au nenorocit dusmanii o pula...ce treaba are firma lu miti cu 5 judete? care 5 judete, ca era stadionul gol tot returul ca nu il mai suporta nimeni pe seful tau.prefer sa ramanem dezafilati decat sa reinceapa circul lui miti si lantul minciunilor si bataia lui de joc.
    deci concluzie pentru tine: taci in pula mea.

    RăspundețiȘtergere
  19. OCHELARII LUI BOOVEANU zice:bai fraierilor care il credeti pe boovean ce spune,in primul rind firma booveanului a fost suspendata,in al doilea rind nimeni nu ia furat jucatorii,in al treilea rind ei au plecat sa isi exercite dreptul la munca,nimeni nu putea sa le ingradeasca dreptul la munca,si in ultimul rind au devenit liberii de contrac,pentru ca inainte de suspendarea SERELEULUI lui booveanu si au depus memorii la liga,SI O ALTA CHESTIE IMPORTANTA:SUSPENDAREA NEA PRINS BINE CA DACA CONTINUA BOOVEANUL IN LIGA 2 NU MAI AVEA DREPTUL DE PARTICIPARE DUPA 2 ETAPE,ca el avea datorii marii la fosti antrenorii jucatorii si altele si mai raminea si cu AUTOCARUL pe strazi fara motorina,nu mai putea continua si echipa se desfinta,asa ca echipa a fost suspendata poate sa reinceapa din liga 2 de unde a fost retrogradata pe plan sportiv,daca erea desfintata incepea din liga a 4 sau a 5,asa ca am fost ajutati de Sandu si Dragomir,TOATA VINA O ARE BOOVEANUL CA E SARAC,oricum Sandu si Dragomir sint acoperiti de regulamente au fost chemati la tribunal de 4 ori,booveanu a facuto intentionat,documentativa fraierilor,nu mai aruncati cu pietre

    RăspundețiȘtergere
  20. pt cel care nu stie decat sa jigneasca:
    1. un contract nu se termina ca nu mai vrea una din parti? ai auzit cumva de reziliere unilaterala a contractului?
    spui ca daca se anuleaza dezafilierea, se revine...
    pai n-am inteles DE CE sa se anuleze, ca doar tu esti de parere ca sandu si mitica au procedat corect cu Stiinta. nu?
    2. daca pt tine U Craiova e firma lu miti asta e treaba ta. pt mine e mai mult decat atat.
    3. am mai spus-o si cu alta ocazie, nu sunt fanul lui mititelu, (oricum nu stiu daca e mai rau sa fii fanul lui mititelu sau al lui sandu, aa cum vad ca sunt unii pe aici), asa ca afirmatiile tale nu isi au rostul. nu stiu de ce dar am impresia ca pe tine te preocupa mai mult persoana lui mititelu decat soarta echipei...
    cu privire la Mitran, ca sa faci afirmatiile respective despre el, umila mea parere este ca mai trebuie sa citesti cativa ani ca sa poti tu sa vb despre el.

    RăspundețiȘtergere
  21. pentru baiatul care insista cu prostiile pro-boovean:
    1.nu,un contract nu se termina ca nu mai vrea una dintre parti! daca ar fi asa toti care nu le mai convine ceva ar incheia orice contract in orice domeniu,adica ceva absurd.jucatorii nu pot sa incheie contractul cand vor ei decat daca despagubesc clubul cu sume mari si oricum ar fi suspendati de uefa si nu ar mai juca probabil.dar oricum asta e asa ca sa vorbim degeaba ca nu are nici o importanta,ia si mai citeste legi.
    2.se poate anula dezafilierea pentru ca s-a constatat ca a fost o greseala a tribunalului.s-a dat corect sanctiunea pentru ca frf a fost citat si la vremea aceea nu se cunoastea acest lucru,ca a facut grefierul sau cine a facut citatia gresit.la acea vreme a fost dictata corect,mai ales ca si brutaru recunostea atunci ca a dat frf in judecata.
    3.pentru mine si pentru orice suporter onest si sincer cu el insusi asta e firma brutarului pentru ca a demonstrat asta de atatea ori si v-a spus asta de o mie de ori in fata:"e firma mea si a copiilor copiilor mei".bine el zicea "echipa" dar e neimportant.
    4.nu ma preocupa persoana dementului ca pentru mine el e un nimeni,la fel ca si fraierii pe care ii prosteste din vorbe.
    5.mitran e talentat dar e un mare mare sclav.in loc sa spuna adevarul care se vede si asa cu ochiul liber prefera sa dea limbi in cur unui analfabet care il adusese odata pe la club sa il plateasca si il invita la chiolhanuri cand facuse rost de ceva marafeti,si "ziaristu" spera probabil sa ramana in capu listei in vreo eventuala revenire pe metereze a brutarului.pentru oameni ca mitran nu am nici un pic de respect.
    6.de tine imi e doar mila.

    RăspundețiȘtergere
  22. Blue for ever25 aprilie, 2012

    Bravo celor care fac blogul.Daca nu era craiovasport mai puteam trece cu vederea cum de unii nu inteleg ce se petrece cu adevarat dar pentru faptul ca blogul asta exista nu pot sa ii mai inteleg pe astia si am devenit pur si simplu intolerant la cretini..

    RăspundețiȘtergere
  23. 'jucatorii nu pot sa incheie contractul cand vor ei decat daca despagubesc clubul' deci admiti ca un contract se poate rezilia unilateral. bineinteles ca e o discutie pur teoretica, dar e bine ca am inteles asta.
    in ceea ce priveste 'greseala tribunalului', ca frf a procedat corect ca a 'primit citatia', ca a 'gresit grefierul', etc, fii atent aici: Cand imi arati cererea de chemare in judecata prin care se cheama in mod expres in judecata frf mai vorbim, ok?
    pai juristii de la frf care banuiesc ca nu sunt platiti cu 1.000 lei/luna ca juristii unei primarii, ce dracu au facut?? nu puteau sa se duca la arhiva sa vada cererea de chemare in judecata?? ti se pare normal sa dezafiliezi pe baza unei simple citatii? bai frate, pe ce lume traim? ai gresit platesti! pai ai vrea sa-l cred pe sandu ca e de vina tribunalul si sa plateasca tribunalul despagubirile asa cum a zis el? nu, TREBUIA ca juristii lui sandu sa se documenteze INAINTE sa ia decizia asa cum ar face orice jurist. dar, bineinteles, nu orice absolvent al facultatii de drept e si jurist, nu-i asa?
    in privinta adevarului esti sigur ca tu esti detinatorul sau absolut?

    RăspundețiȘtergere
  24. refuz sa iti mai raspund,esti dus

    RăspundețiȘtergere
  25. PENTRU ASTA RETARDAT26 aprilie, 2012

    BA TONTOVANE FRF NU DOAR A FOST CITATA DAR S-A SI PREZENTAT LA VREO 3 INFATISARI CA PARAT..................... AU PUS DOCUMENTELE PE SITE.... CAT DE RETARDAT ESTI????????

    RăspundețiȘtergere
  26. dar tu cat esti de retardat ca sa intelegi ca una e sa CHEMI tu in judecata pe cineva si alta e ca cineva sa fie INTRODUS in proces?
    in orice caz, cred ca am discutat destul despre problema asta, are cine sa decida (ma refer la instante).
    ia sa va intreb eu ceva.
    daca sunteti suporteri ai Stiintei si sunteti din Craiova presupun, ce ati facut voi ca sa nu ia echipa unul ca mititelu? ce ati facut voi de echipa a ajuns pe mana unora ca staicu sau netoiu? (nu pot sa uit emisiunea procesul etapei cand se certa blondu cu netoiu si netoiu i-a strigat ca tricoul de pe blondu e luat cu bani de la el, iar ala nu a putut sa zica decat ca el da tricoul inapoi da netoiu le da lor punctele??....astia sunt suporteri sa nu poti sa iti iei tricou cu echipa ta? pai nu e de mirare atunci ce am ajuns azi)
    ce ati facut voi de a iesit primarul ala care i se rupe de fotbal si de stadion si spagar pe deasupra?(a se vedea exemplele Cluj, Ploiesti, sau mai aproape de voi stadionul de la Severin chiar). Ce vreti sa faceti acum cand nu mai exista aceasta echipa? Ce solutii aveti?

    RăspundețiȘtergere
  27. Mititelus per Scorilo27 aprilie, 2012

    Mititelul s/a vazut iar pe cai mari ca a mai apucat sa dea 2 declaratii la ziare si a pus sclavii sa intre pe forumuri si bloguri sa incerce sa vrejeasca lumea.Ba Mititelule esti tare prost ba...
    Baiatul care tot scrie aici nu mai stie cum s/o dea in diverse si amesteca intentionat lucrurile,mai baga una calda de Mititel, mai arunca una rece de Blondu care de fapt lucreaza exact pentru Mitielu......Diversiuni taica,diversiuni mititeliene....

    RăspundețiȘtergere
  28. ba uitasi sa o bagi pe aia cu banii familiei si pe aia cu cana cu apa :))))))

    RăspundețiȘtergere
  29. PENTRU ASTA RETARDAT27 aprilie, 2012

    COAIE DACA S-AU DUS AIA LA PROCES INSEAMNA CA AU FOST CITATI. DE UNDE SA STIE EI CA E SAU NU GRESITA CITATIA UNUI TRIBUNAL?
    DU-TE IN PLM CA ESTI PROST RAU.......BINE ZICEA CINEVA MAI SUS CA NU ITI MAI RASP

    RăspundețiȘtergere
  30. creca asta e che guevara :=))

    RăspundețiȘtergere
  31. bai desteptule cum poti sa zici bai de niste juristi platiti cu 1000-2000 euro/ luna ca de unde sa stie ei ca e sau nu gresita citatia unui tribunal?? pai daca nu stii, exista arhiva la fiecare instanta judecatoreasca, s-a inventat pt a studia consilerii juridici si avocatii dosarele de pe rolul instantei, te-ai prins? nu are rost sa mai discutam despre subiectul asta, fiecare cu parerea lui. oricum daca sandu si dragomir sunt trimisi in judecata si condamnati astept atunci comentarii...
    M-am saturat sa va explic ca nu am nici o treaba cu mititelu si ca eu spre deosebire de voi, am in primul rand o problema cu el de la meciurile cu steaua, vaslui si cfr.
    in al doilea rand ar trebui sa stiti ca unii si-au dat viata pt. ca voi sa aveti o parere diferita fata de a mea sau eu fata de a voastra. Asa ca ganditi-va de 2 ori inainte sa injurati pt. ca imi permit 'nesimtirea' de a avea o parere diferita.

    in privinta diversiunilor, vad ca nu puteti sa imi raspundeti la intrebarile puse. sa inteleg ca nu mai sunt argumente? sau poate sunteti de acord ca ceea ce a ajuns Craiova acum il face pe Oblemenco sa se intoarca in mormant? despre solutii/sugestii nici nu mai indraznesc sa intreb...

    RăspundețiȘtergere
  32. Cica umbla un zvon recent ca dupa alegerile locale ar incepe formarea unei echipe. Deja se pun bazele ! ATENTIE la Slatina se pun bazele unei noi echipe. Asa se aude ! Cu Jane N. la conducere mai bine fara echipa . ANALIZATI putin zvonul asta , neconfirmat ! Oricum , Mititelu nu mai are ce cauta in fotbal !

    RăspundețiȘtergere
  33. Scriam zilele trecute de faptul ca trebuie sa investigati zvomul ca la Slatina s-ar pune bazele viitoarei Craiova. Vad ca nici comentariul nu a aparut. In sfarsit...Citesc azi pe ziarul lor local si ce vad? : "Lipsa nocturnei ar putea muta Alro la Craiova ". Cartu e antrenor acolo. Se pot face niste conexiuni. O zi buna , sunteti cel mai bun site , cel mai realist, va citesc de mult timp si ce ati scris s-a adeverit . Luminati-ne si in cazul acestui zvon.

    RăspundețiȘtergere
  34. 1.asa cum am mai spus, dar fara ca acel comentariu sa apara, pt. faptul ca voi sa aveti dreptul sa aveti o alta opinie decat a mea iar eu sa am dreptul la o alta opinie decat a voastra unii au pierdut mult pe lumea asta...

    2.in orice caz faptul ca unii ma acuza ca sunt fanul lui mititelu doar pt. faptul ca am nesimtirea sa spun ca frf a gresit in privinta Craiovei, imi aduce aminte de unul care zicea: Cine nu e cu noi, e impotriva noastra. cred ca acel personaj are ceva fani pe aici.

    3.deci nu o sa mai ma obosesc sa raspund unora care pe langa faptul ca nu au fost in stare sa raspunda la intrebarile puse , nu mai au argumente si jignesc mai fac si afirmatii de genul 'de unde sa stie ei ca e gresita citatia?'. Pt. ultima data, prietene, vezi ca s-a inventat arhiva la instante, e spatiul acela unde se duc juristii si avocatii sa studieze dosarele. Si inca ceva, ai ghicit: si 'amaratii' de juristi de la frf care sunt platiti cu un salariu pe care sunt convins ca ai vrea sa il ai si tu, tot la arhiva TREBUIAU sa mearga.
    4. pana la urma ma bucur ca ultimele comentarii sunt despre o noua echipa, ma rog in sfarsit ceva cat de cat constructiv, cu toate ca e de discutat daca e ok o alta echipa adusa la Craiova?
    Eu unul as vrea ca un investitor cu bani sa ia echipa de la mititelu (daca intr-adevar palmaresul e la el)pt. ca el nu are bani pt. aceasta echipa si impreuna cu primarul care va iesi in iunie(aveti grija ce votati) sa se asocieze. Bine, acum o sa ma injurati iar, dar ce au facut fostele glorii ale echipei ca sa atraga vreun investitor la echipa? nu putea Balaci sa gaseasca dracu vreun arab?

    psnu ma pot abtine: Daca l-ati fi lasat pe Gica Popescu in anii 1990 sa ia echipa, oare cum ar fi fost?

    RăspundețiȘtergere
  35. ultras spunea...
    decat sa comentam si sa stam pe net , mai bine am face ceva. luati fratilor orice fel de initiativa . craiova vrand nevrand ne uneste. nu vreau sa accept sa ne uram intre noi . majoritatea dintre noi venim pentru echipa in galerie si daca tot facem asta ar fi frumos sa avem o galerie . nu a fost bine ceea ce s-a intamplat intre baieti(prieteni buni de altfel ), dar care e vina noastra(a altei generatii si nu numai). aceeasi mizerie la baza ambelor peluze

    23 aprilie, 2012

    RăspundețiȘtergere
  36. http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/suporterii-craiovei-iau-din-nou-atitudine-si-ii-cer-lui-mititelu-sa-cedeze-universitatea-328286.html

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...