20 iul. 2011

Ideile geniale îţi vin când bagi degetu-n cur... Trăiască fiţuica!

E o vară toridă şi Mărin începe să se plictisească îngrozitor. Jucăria principală, FC Booveni, interesează pe tot mai puţini maimuţoi de pe la televiziuni, aşa că ospătarul încearcă disperat să-şi mai omoare timpul şi cu altceva... Ieri a fost rândul fiţuicii falimentare de şantaj, pe care booveanul a anunţat dimineaţa că o închide (mai precis o opreşte de la tipar, deşi oricum ea nu mai era de mult de găsit pe la chioşcuri), probabil din cauza "dujmanilor" în frunte cu Piţurcă şi sera s-a răzgândit, aşa cum era de aşteptat. Probabil în timp ce stătea cu mâna-n cur pe canapeaua tocită din biroul unde o măscăreşte pe Alinutza s-a gândit că nu dă bine să pună anunţul la vedere, aşa că a dat ordin să fie scos, că făcea lumea mişto de el.

Altfel, evident fără nici un fel de aprobare, diabolicul falit s-a apucat de spoit cantonamentul care nu-i aparţine nici lui, nici copiilor lui (încă) şi aplică tactica pe care a aplicat-o şi în cazul stadionului: speră că dacă doboară 3 pereţi şi dă o zugrăveală cu ajutorul a 4 muncitori plătiţi la negru şi cu materiale de construcţii second, le va cere apoi câteva milioane de euro proprietarilor imobilului. Başca ieşirile televizate la Horia Coruptovici şi alţi cretini, care-i vor permite să vomite tot felul de bazaconii despre cum a salvat el fotbalul craiovean doborând nişte pereţi la Lunca Jiului (şi furând plasmele aduse din banii lui Piţurcă pe care văru' Lubeniţă le vinde ca să aibă bani de benzină - dar asta n-o mai spune...).

Ieri, Ajică i s-a destăinuit unui martalog imbecil de pe la jenantele emisiuni de sport, că el îşi petrece 70% din energia lui cu avocaţii în birou, ca să se lupte cu dujmanii care vor să-i distrugă viaţa de circar TV. A explicat cum Piţurcă şi grupu ' infracţional îl sabotează să n-aibă bani nici de mâncare şi plănuiesc să-i fure jucătorii, iar fiţuica neînfricată a "dezvăluit" că e un complot contra domnului Ajică şi a echipei familiei lui... Normal, nu mai e nevoie să vă spunem că Mărin = Ştiinţa, iar complotu' vrea să ne distrugă.

"Litigiul cu Piţurcă sigur îl voi cîştiga, iar Găman şi Bărboianu nu vor putea să plece liberi de contract de la echipă. 70% din energia mea o folosesc pentru a mă lupta cu procesele. Şi acum sînt cu avocaţii în birou şi ne gîndim la cum să le facem faţă. Eu nu am acte în rigoare pentru folosirea stadionului Ion Oblemenco, cum vreau cei de la Ligă. Stadionul îmi aparţine, dar actele pe care le am nu sînt valabile momentan şi dacă se vrea, aş putea să nu fiu lăsat să evoluez pe Oblemenco. Dacă am fi rămas în Liga 1, am fi jucat în cuplaj pe Naţional Arena. Vă daţi seama ce ar fi fost să jucăm acolo cu Steaua, Dinamo şi Rapid?"

Din acest paragraf rezultă, ca o concluzie-blitz, că fostul chelner îşi foloseşte 70% din energie ca să se lupte cu grupu' infracţional, 5% în timpul orelor în care se întinde la taifas cu idolu' Jiji, mândru că-l bagă ciobanu-n seamă chiar şi aşa, retrogradat şi aproape dezafiliat şi 25% din energie cu uşurica Alinutza. Atenţiune, Mărine, să nu fie geloasă paraşuta că nu-i aloci destulă energie, că se mută la altu' care-i ia nişte costume de leopard mai mişto!


Pentru cine mai are chef de aberaţiile brutarului, să precizăm şi că FC Booveni nu a jucat un meci amical cu puternica grupare de la FC Piatra-Olt pentru că jucătorii, recte "copiii pârguiţi", nu au vrut să intre pe teren din cauza că sunt neplătiţi cam de când se culegea via anul trecut. Evident, vinovat e Piţurcă şi grupu' infracţional care-l blochează pe Mărin de ani de zile şi suporterii mârşavi care nu vor să-i dea o cană cu apă.

A..., să nu uităm de Gaeta de Sud şi de Doru Măgaru, Asinu, Catâru sau cum s-or mai numi dujmanii care-i pun beţe-n roate potentului om de afaceri boovean. Cum care? Ăla care n-a avut bani de un nou cantonament printre găini la Govora pentru că oamenii de la cantina pe care o filma Şorici din toate unghiurile la începutul anului ca să ne arate câte tipuri de salam are în meniu i-au cerut toţi banii în avans, ca să nu-şi mai ia ţeapă ca data trecută, când după ce-a plătit Reghe primele câteva mii de euro Mărin şi-a întors buzunarele ca să le-arate vâlcenilor cât e de înstărit şi i-a lăsat cu buza umflată...

Dar staţi liniştiţi, măcar avem un SRL boovean cu "continuitate" şi am scăpat de Piţurcă şi de proiectul său "dujmănesc". Dacă venea Neţoiu peste noi, ce ne făceam...?

5 comentarii:

  1. daca aveau minte oamenii din orasul asta profitau atunci atunci cand piturca a vrut sa ajute.acu e prea tarziu ce plm sa mai facem, ca omul s-a dus la nationala si isi vede de drumu lui................

    RăspundețiȘtergere
  2. Ion Oblemenco20 iulie, 2011

    Pentru brutar toata lumea din jurul lui face parte din grupul infractional numai el e bun. Omul e nebun de legat si doar asa puteam scapa de el. Cu toate ca ar trebui sa sufar si sa fiu foarte trist in mod normal, eu deseara o sa beau de bucurie ca am scapat de dementul asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. SARACUL SE NE PISAM PE TINE SI TOATA FAMILIA TA CA AI DISTRUS O LEGENDA.SPER SA MORI IN CHINURI FMM DE INFECT//

    RăspundețiȘtergere
  4. Va spun din surse sigure, din anturajul lui Rosca , ca Mititelu stia de ceva vreme de dezafilierea clubului si de aceea a preferat sa nu mai faca nicio cheltuiala in plus, ma refer la gainile de la Govora sau visul de a ajunge in Austria. Si inca ceva: Prepelita e semnnat cu Steaua din iarna si Mititelu are banii luati la negru pe el. Au fost virati banii odata cu banii pe M. Costea asta iarna. DNA ce face? Si inca ceva foarte important: in schimbul libertatii, Mititelu a negociat DEZAFILIEREA si plata in natura cu jucatori liberi de contract. Dinel a ciripit, Mititelu e incoltit din toate partile, jucatorii sunt lasati liberi pe spatele DEZAFILIERII, oamenii interesati se vor infrupta din jucatorii Craiovei, Mititelu in continuare isi bate joc de toti oltenii, iar toti oltenii stau in genunchi in fata lui si indura umilinta , si rabda, iar acest monstru va sta in continuare linistit si NOI VOM DORMI PE NOI.

    RăspundețiȘtergere
  5. mori nemernicule!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...