16 nov. 2011

“Să ne râdem” cu fiţuica :)))

Hârtia igienică despre care ospătarul Mărin ar vrea să credem că e ziar ne amuză fără încetare. Sclavii nemâncaţi ai booveanului n-au scrupule şi scriu orice după dictare, indiferent dacă azi contrazic flagrant ce ziceau ieri. Astfel, Blondu şi ceilalţi sunt când “aşa-zişi suporteri”, “căţei”, “infractori” şi “vânduţi”, “oameni rău-intenţionaţi” care “fac Craiova de râs”, când “suporteri” înfocaţi care “iau drumul bucureştiului ca să-l comemoreze pe Adrian Păunescu” şi care “fac precizări”, evident (interpretate) pro-Ajică şi-i “transmit lui Mircea Sandu” diverse chestii...Ce să mai înţelegem noi, cititori de bună credinţă, din toate aceste schimbări de optică ale fiţuicii, mai dese ca muile primite de Alinutza (aici piţipoanca ne-ar putea mulţumi pentru compliment, chiar dacă e doar de formă)?
Hm… De-a dreptul enigmatic...

Iată ce scria fiţuica lui Mărin, mai deunăzi:
“Din discuţiile purtate de Victor Piţurcă şi o parte a liderilor galeriei alb-albastre aflaţi în cârdăşie cu acesta, printre care îi amintim pe Gabi Ţârcă, zis Blondu’ şi alţi aşa zişi ultraşi, reiese clar faptul că Piţurcă a coordonat această retrogradare”…
Atunci, “aşa-zişii ultraşi erau în cârdăşie cu coordonatorii retrogradării” (haios rău teatrul lui Mărin, nu?!), în timp ce acum sunt brusc nişte “fani” adevăraţi, care luptă pentru dreptate...Întâmplător, coana Ioaniţoaia, pe care-a apucat-o o dragoste nebună şi sinceră faţă de Craiova, completează peisajul… Funny shit!PS. Apropo, nu sunt superbe comentariile lui “OS” şi “Mitel”, postate cu siguranţă de nişte suporteri adevăraţi în fiţuică? Mai ales al ultimului, care ne îndeamnă vehement să stăm deoparte, că dacă avem echipă “ne murdărim”...  :)))))))))

6 comentarii:

 1. Ceace nu au reusit,nici echipele departamentale in vremuri trecute,a reusit un imbecil.Sa distruga dragostea de-o viata a oltenilor,Universitatea Craiova!

  RăspundețiȘtergere
 2. muie mititelu16 noiembrie, 2011

  mititelu muie mititelu.....pleaca saraculeeeeeeeeeee

  RăspundețiȘtergere
 3. blondu +mititelu = love

  RăspundețiȘtergere
 4. apropo de doleanta lui "mitel" ..prosport s a conformat si a dat situatia la zi a jucatorilor ...mi se face scarba

  RăspundețiȘtergere
 5. momentul asta cu comemorarea lui adrian paunescu a fost speculat de cei care doar asta au stiut sa faca.pacat, pe unul ca gabi blondu nu il intereseaza in realitate sa aduca un omagiu cuiva ci doar sa dea si el un interviu pe marginea gropii lui paunescu ca sa stie lumea ca el e seful galeriei si conduce 3 copii de 16 ani cu cosuri pe fata si 5-6 tigani din grupul lui.pai cu asa galerie vrem noi sa readucem stiinta la viata?

  RăspundețiȘtergere
 6. cine mai citeste ce se scrie prin "fitzuica" ma ? nimeni

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...