18 nov. 2011

Minciunelu poate închide de tot fiţuica, Gsp e noua oficină booveană!

Mărin poate închide definitiv hârtia igienică specială şi falimentară. Gesepeul pare pe zi ce trece că e noua fiţuică gata să presteze în interesul booveanului. A dovedit-o în ultimul timp coana Ioaniţoaia, matroana bordelului gesepist, o dovedeşte şi ultimul articol apărut pe tema jucăriei lui Ajică, recte fantasma FC Booveni.

Prostituatele angajate de bătrânul samsar giurgiuvean ca să facă exact ce li se cere şi când li se cere, scriu azi că fiţuica lor a dezvăluit că şi soţia lui Mircea Sandu a încasat nişte bani în contul Gloriei Bistriţa, provocând astfel “o spectaculoasă răsturnare de situaţie”... Articolul nu e nimic mai mult decât o tâmpenie cruntă, care presupune o mare doză de prostie din partea celor care ar citi-o şi ar pune botul.

Cică Lisa Sandu (aflăm şi noi, cu această ocazie, că aşa se intitulează consoarta naşului federal, deşi nu ne interesa absolut deloc...) ar fi primit şi ea 400.000 de euro din drepturile TV cuvenite Bistriţei, ca să-şi recupereze un împrumut oferit acestei echipe...

“Dar problemele lui Sandu apar pentru că, atunci cînd Adrian Mititelu a făcut exact acelaşi lucru, Sandu a chemat DNA şi a considerat că patronul Craiovei a înşelat FRF şi LPF”, scrie mai departe publicaţia roşie ca felinarele care pe vremuri indicau că e rost de curve prin zonă.

Iată cum continuă noua oficină a lui Mărin “dezvăluirea care răstoarnă spectaculos situaţia”:
“Într-o conferinţă de presă de acum o lună, Sandu a venit furios în faţa ziariştilor şi a spus: "Faptele domnului Mititelu, atît ca reprezentat al clubului, cît şi în nume propriu, demonstrează că personajul respectiv a reuşit să înşele FRF, LPF şi pe propriii suporteri. Plata banilor s-a solicitat într-un cont al unei societăţi cu numele deţinător de cont Mititelu Ileana. Avea poprire pe conturile clubului şi devia banii spre o altă societate neafiliată la FRF. Din păcate, şi noi şi cei de la Ligă am plătit unei societăţi neafiliate FRF", spunea Mircea Sandu. El a solicitat intervenţia procurorilor anticorupţie împotriva lui Mititelu, pentru că Liga i-a dat bani soţiei acestuia, Ileana Mititelu.

Nici Lisa Sandu nu este, după expresia propriului soţ, "afiliată" la FRF şi, totuşi, a primit cei 400.000 de euro de la Liga lui Dragomir, bani care, în mod normal, ar fi trebuit să intre întîi în conturile Gloriei Bistriţa.”

UAU… câtă perversitate! Ce tentativă jalnică şi grosolană de manipulare! Fiţuica lui Ioaniţoaia OMITE CU BUNĂ ŞTIINŢĂ un amănunt decisiv: sereleul lui Mărin avea conturile blocate pentru că înşelase Fiscul ani buni şi totul era sub sechestru, inclusiv sumele care urmau să intre în conturile societăţii boovene, deci şi cele din drepturile TV, Liga fiind terţ poprit şi fiind chiar avertizată de Fisc că va răspunde dacă sumele se vor deturna în vreun fel!

Lăsând deoparte manevra gesepistă a unor şmenari de bucureşti care ne cred imbecili şi încearcă să ne insulte bruma de inteligenţă cu acest articol infect ce demască mizerabila alianţă cu Mărin din ultimele luni, situaţia e (sau ar trebui să fie) una extrem de nasoală pentru ospătarul chel şi evazionist. Într-o ţară normală acesta ar plăti penal pentru infracţiunea economică pe care a organizat-o şi orchestrat-o, păcălind încă o dată, oare a câta oară?, statul şi prejudiciind bugetul la care toţi cetăţenii îşi aduc aportul, mai puţin unul ca Mărin Minciunelu, ocrotit se pare politic pentru fructuoasa colaborare cu producătorii de telenovele de la Denea.

Întrebăm şi noi, aşa, ca proştii, CUM E OARE POSIBIL CA AVÂND CONTURILE BLOCATE ŞI SECHESTRU INCLUSIV PE DREPTURILE FEDERATIVE ALE FOTBALIŞTILOR ANGAJAŢI, Mărin SĂ POATĂ DEVIA SUME URIAŞE DE BANI CĂTRE SOCIETĂŢI-CĂPUŞĂ, pe care le controlează? Cum putea avea dreptul să facă practic nevăzute aceste sume care ar fi trebuit să ia fie drumul conturilor Fiscului, fie să ajungă în portofelele goale ale salariaţilor, neplătiţi de multe luni de zile?

Singura motivaţie pentru care Liga avea dreptul de a-i vira banii lui Mărin şi nu Fiscului, CONDIŢIA OBLIGATORIE, era ca escrocul să folosească banii pentru a-şi plăti salariile restante. Nicidecum legea nu permite ca acţionariatul unui sereleu să “cesioneze” drepturile băneşti ce urmează să intre în conturile-i aflate “sub sechestru” , către o terţă societate, pentru că astfel sunt întrunite toate elementele unei “deturnări” de fonduri, în situaţia de faţă atât de evidentă...

Vom vedea acum, indiferent de lobby-ul pe care-l face Gesepeul pentru Minciunelu, cât de corecţi sunt şi cât de legal acţionează procurorii Deneaului, şi în general organele statului.

Cât despre nesimţiţii de la Gesepeu, cu greu mai putem găsi o modalitate cât de cât non-vulgară de a-i caracteriza. Ei compară cu multă perversitate cele două situaţii, aparent similare dar despărţite de O URIAŞĂ DIFERENŢĂ: spre deosebire de împrumutul acordat Bistriţei de nevasta lui Sandu (lucru extrem de ciudat, dar asupra căruia nu insistăm acum pentru că nu face obiectul acestei discuţii), banii viraţi lui Mărin erau practic sub sechestrul statului şi prin escrocheria sa booveanul poate scoate Liga datoare Fiscului (în calitate de terţ poprit), asociaţia care gestionează prima divizie fiind probabil nevoită să despăgubească statul cu suma deturnată de diabolicul Minciunelu!

Să fie clar, nu ne propunem să apărăm un cameleon îmbătat de putere ca Mircea Sandu, dar fiţuica gesepistă ne obligă practic s-o facem, crezându-ne totuşi mult mai proşti decât suntem. Urâm această postură de “avocaţi” ai naşului care a patronat păgubos fotbalul românesc timp de 20 de ani, dar nu putem înghiţi ca nişte retardaţi orice pastilă aruncă Ioaniţoaia şi subalternii săi semidocţi.
Dacă nevasta naşului a împrumutat cu adevărat Bistriţa sau dacă Sandu a primit de fapt mită de la Pădureanu prin intermediul Ligii (dar oare pentru ce, când ardelenii n-au primit licenţa?), urmează să argumenteze procurorii telenovelişti de la Denea şi să stabilească în final judecătorii, dar asta nu are nici o legătură cu infracţiunea booveanului care a umilit statul român, escrocându-l şi prejudiciindu-i bugetul de câte ori a avut chef.

Aşa că dacă tot suntem în anotimpul anchetelor, AŞTEPTĂM ŞI ANCHETA Deneaului VIZAVI DE INGINERIA ESCROCULUI Mărin, fostul ucenic al miliţianului Dinel Staicu-Nuţu!

8 comentarii:

 1. la ce a ajuns gsp acuma nu trebuie sa ne mire ca l/au indepartat pe fornade..

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma intreb daca gspistii or citii pe aici si isi dau seama ca lumea stie cat sint de penali

  RăspundețiȘtergere
 3. RADU DE LA AFUMATI19 noiembrie, 2011

  HOASCA DE IOANITTOAIA ARE ORDIN POLITIC SA IL APERE PE MITITELU CA SA FACA D.N.A. PUTIN SPECTACOL.NU VEDETI CA IL APARA DEODATA SI INAINTE FACEA MEREU MISTO DE EL?
  DACA AS MAI CREDE CA MITITELU MAI POATE ADUCE MACAR UN SINGUR LUCRU BUN AS FI BUCUROS DE POZITIA LUI IOANITOAIA DAR ASA MI SE RUPE DE COMBINATIILE LOR. IN PRIMUL SI IN PRIMUL RAND EU SPER SA CADA MITITELU CA ASTA CEA MAI MARE PROBLEMA A NOASTRA.

  RăspundețiȘtergere
 4. Problema cu banii acestia din drepturile tv e extrem de simpla asa cum ati zis si voi: cluburile au dreptul sa contracteze imprumuturi fie de la banci sau chiar de la persoane private si in general de la oricine si le pot GARANTA cu banii acestia din drepturile tv.Apoi imprumutatorii isi recupereaza banii direct din drepturile tv adica direct de la liga ducand acest act de imprumut si de garantare lui dragomir. Va mai aduceti aminte ca inclusiv dragomir declara ca a fost de acord sa ia cateva cluburi imprumuturi ca altfel ar avea probleme mari si ca o sa garanteze el cu banii din drepturile tv ca sa faca un bine cluburilor? Exact asta se pare ca a facut padureanu cu imprumutul la nevasta lui sandu.Nu e nici o mare problema cum incearca brutarul si cu GSP sa insinueze.
  Cu marin problema e ca asta nu mai avea voie sa incaseze banii si deja liga trebuia sa ii dea statului in contul datoriei lui marin la bugetul de stat,respectiv fiscului.El spre deosebire de bistrita avea poprire pe banii astia de la fisc.Asta e marea problema a lui miti ca el a fraudat statul inducand liga in eroare.E o noua infractiune economica a brutarului dar cine sa ia masuri ca procurorii vad ca sunt interesati de altele?

  RăspundețiȘtergere
 5. scrieti pe poza "femei" ca sa ne dam seama19 noiembrie, 2011

  mama ce femei urate in poza aia............de fapt nici nu sunt sigur ca sunt femei,aia din stanga pare barbat iar aia din dreapta un fel de elefant...sau un rechin.de-aia prospera frate alinutele...

  RăspundețiȘtergere
 6. Mărin de la Booveni19 noiembrie, 2011

  Leano, ce caţi fă in ziar ? Numa` io si Alinutza avem voie sa aparem in presa mondena.

  RăspundețiȘtergere
 7. toate ca toate s-a pishat Marin pe noi...BV Craiovasport ma simt razbunat cat de cat cand va citesc

  RăspundețiȘtergere
 8. alina ia la moooye de la toti ce se intampla adi nu mai ai bani deloc?

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...