12 nov. 2011

Adevărata dramă a Craiovei

Spre disperarea lui Mărin, Alin Fornade revine cu un editorial despre Universitatea Craiova:


ALIN FORNADE: Adevărata dramă a Craiovei

Dacă fiecare cuvânt pe care l-a rostit în direct la TV ar fi convertibil în euro, Adrian Mititelu ar face jogging la Monte Carlo alături de Mihaela Rădulescu.

Din păcate pentru fanii Ştiinţei, personajul care l-a înlocuit pe Ogică în studioul OTV a recunoscut că e falit. Ce surpriză! Şocant e doar pentru publicul lui Dan Diaconescu. Mititelu nu are bani să reconstruiască echipa Universităţii în cazul în care justiţia i-ar da câştig de cauză în disputa cu FRF. "Nu mai am răbdare să o iau de la capăt să cresc altă echipă, nu mai am nici 37 de ani şi nici energie. Fac echipa când primesc despăgubirile", a anunţat Mititelu la Fanatik. Înainte promitea că Universitatea va lua titlul în cinci ani sau că Ştiinţa nu va mai retrograda niciodată. Ne asigură că Universitatea va deveni cel mai bogat club din România când Fondul Proprietatea se va lista la bursă. Bilanţul celor şase ani cu Adrian Mititelu? Scandaluri nesfârşite, jocuri dubioase, licenţă luată cu intervenţii, reverenţe în faţa lui Gigi Becali.

În 2005, când a preluat Craiova, poza în salvator. Acum e doar un gropar, pregătit să arunce un pumn de ţărână pe coşciugul Ştiinţei. I-a răpit Ştiinţei mândria, ultima speranţă şi, în cele din urmă, e aproape să-i ia şi viaţa. E povestea tristă a unui fanfaron în faţa căruia poligraful nici n-ar clipi. Are mereu câte o poveste pregătită, câte un vinovat de serviciu. FRF a greşit în cazul Universităţii Craiova, a luat o măsură prea dură pentru a se răzbuna pe patronul "juveţilor". Să nu uităm însă că, dacă nu intervenea dezafilierea, falimentul era inevitabil. Datoriile către bugetul de stat, restanţele către jucători, retrogradarea bifată pe teren nu pot fi puse în cârca federaţiei. Nici liga nu e de vină pentru relaţia tensionată cu autorităţile locale sau pentru că executivul clubului nu a fost capabil să atragă vreun sponsor. Mircea Sandu şi Mitică Dragomir sunt culpabili în speţa Craiovei, dar Adrian Mititelu e principalul responsabil pentru caznele îndurate de olteni.

Adrian Mititelu nu mai are şanse să îndrepte lucrurile. Nu mai are credibilitate în rândul fanilor. "Blondul" şi "Poştaşul" sunt doar două figuri triste, nişte eroi de mucava ce participă la diverse scenete menite să-l martirizeze pe Mititelu, bietul cavaler înfrânt de adversari malefici. La următoarea prezenţă pe ecrane, aşteptăm un anunţ de la Adrian Mititelu.

Să aibă tăria să predea echipa suporterilor sau autorităţilor locale. Să încaseze banii din despăgubirile cerute federaţiei, dacă se va ajunge la această soluţie în urma investigaţiilor procurorilor, şi să plece. Aşa ar mai rămâne o fărâmă de speranţă pentru încercaţii fani olteni. Mică, pentru că Oltenia asistă impasibilă la suferinţa "Campioanei unei mari iubiri". Aceasta e drama fără ieşire a Craiovei. Dacă se anulează dezafilierea, revine în mâinile lui Adrian Mititelu.

11 comentarii:

 1. cat de tare e omul asta............................
  ma bucur enorm ca a revenit..

  RăspundețiȘtergere
 2. SUPER FORNADE!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. singurul care e lucid...miti e un falit si a pacalit pe tota lumea...felicitari pt articol...sper ca echipa mea de suflet sa scape de acest blestem numit mititelu

  RăspundețiȘtergere
 4. muie mititelu12 noiembrie, 2011

  deci domne fornade este un destbilizator este trimis de dujmani este sub plata lui piturca si a lui dragomir si face linseaj mediatic impotriva echipei...deci va rog sa ma credeti ca eu vreau numai binele craiovei da sunt blocat de dujmani........mititelu jos labele de pe stiinta noastra jegule

  RăspundețiȘtergere
 5. Daca are caracter,asa cum sustine si ca este un fan al STYNTEI,este unica solutie ......

  RăspundețiȘtergere
 6. RESPECT ALIN! MITITELULE sa te manance toate bolile cu S si cu C

  RăspundețiȘtergere
 7. inca mai exista oameni care sa spuna clar adevarul bravo fornade

  RăspundețiȘtergere
 8. Taci ca i a raspuns cancelaru stelist rosca pe facebook :)))))))) fmm de stelist spurcat am ajuns rau ba daca asta poate sa vorbeasca in numele universitatii!!

  RăspundețiȘtergere
 9. vai de capu meu ce replica a dat el :))))))))))))
  roscacat asta e cel mai penibil om

  RăspundețiȘtergere
 10. Bravo!Aline, nu te lasa intimidat.Nu te lasa speriat ca o sa incerce sa te sperie si sa te ameninte inclusiv tarcaitul ala de blondu care e un milog nespalat si umbla cu mana intinsa in numele galeriei pe la toti oamenii cu functii sau afaceri de prin oras...Sper sa continui sa spui ADEVARUL Aline!!!!!
  Alb &albastru pe viata--

  RăspundețiȘtergere
 11. un ziarist exceptional fornade asta.....nu auzisem eu prea multe de el dar ma incanta mereu cu modul in care intelege lucrurile si le spune pe nume.nu credeam ca in presa mai au loc oameni ca el...

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...