20 iul. 2011

Piţurcă ar reda Craiovei echipa furată şi violată de Mărin Ajică

Victor Piţurcă a declarat că dacă echipa lui Mărin îi va reveni în contul datoriei, o va reda gratis oraşului Craiova.

PS. Marţi seara, în centrul Craiovei, a avut loc un concert în memoria lui Adrian Păunescu. La doar 200 de metri mai jos, pe Unirii, viermele Ajică se plimba prin holul de la Niuiorc şi fierbea de ciudă: lumea mergea spre prefectură şi, fără brendul pe care credea că-l poate subjuga la nesfârşit, NIMENI nu-l mai băga în seamă pe infect!

Andrei Păunescu a cântat o variantă rock a imnului compus de tatăl său şi a sunat chiar mai bine decât cea interpretată de Ciri Mayer, care se auzea pe "Ion Oblemenco" înaintea meciurilor, atunci când încă Mărin nu asasinase fotbalul craiovean. Imediat după imn, Păunescu junior a cântat o melodie sugestivă pentru toată lumea din piaţa Mihai Viteazu: "Suntem pe mâna unor nebuni"... şi toată lumea a înţeles ce a vrut să spună fiul poetului.

4 comentarii:

  1. l-am lasat pe piturca sa stea cu mana intinsa cand el ne-o intinsese ca sa ne ajute o sa regretam amarnic

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar trebui sa promovam imnul in varianta rock al lui Andrei Paunescu pentru NOUA CRAIOVA ... Il putem asculta aici???L ati inregistrat laconcertul de la prefectura???

    RăspundețiȘtergere
  3. DACA NE UNIM SI FACEM ECHIPA SUPORTERILOR IL OMORAM CU ZILE,IL BAGAM IN MORMANT DE VIU PE BRUTAR.AR FII COSMARUL VIETII LUI!

    RăspundețiȘtergere
  4. Psihotim Timisoara va recomanda: - Examinare psihologica la angajare / periodica pentru toate profesiile,Examinare psihologica pentru concurs post cadru didactic, asistente medicale, admitere facultate,Evaluare, recrutare si selectie profesionala Analiza psihologica a muncii si prevenirea accidentelor de munca, Examinare obtinere permis conducere auto,Examinare siguranta circulatiei.
    Examinare obtinere/prelungire permis port-arma letala/neletala (autorizare, angajare) in Timisoara. www.psihotim.ro
    my site ::

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...