5 apr. 2011

Ştiaţi că…

Ştiaţi că… nea Ovidu Gheonoaia şi-a luat inima-n dinţi şi-a scris şi el (în stilu-i caracteristic, adică fără pic de talent şi ferindu-se încă să zică adevărul cap-coadă) un editorial care are cât de cât o noimă, despre situaţia de la Craiova?

Luaţi de citiţi, adevărul e că nea Ovi are cea mai dulşe limbă de lemn din presa sportivă:


Coşmarul alb-albastru
 http://blogsport.gsp.ro/ioanitoaia/

Cum n-a mai cîştigat din 1 noiembrie 2010, victorie la Urziceni cu Piţurcă pe bancă, Craiova a ajuns în zona retrogradării. Și dacă va lua licenţa, deşi voci autorizate susţin că nu va reuşi, se află pe buza prăpastiei, riscă să pice. Căutînd să şocheze o formaţie parcă anesteziată, Mititelu l-a demis pe Napoli după numai 5 etape şi l-a instalat pe Reghecampf. Ca într-un banc cu Nea Mărin, fostul şi actualul antrenor locuiesc în acelaşi hotel din Bănie!Practic, Mititelu l-a adus pe italian ca să aibă de unde îl da afară. Să nu uităm însă că Universitatea a luat numai două puncte în ultimele 5 etape, cu Brăneşti şi cu Astra pe teren propriu. A cedat la limită cu Steaua, apoi fără drept de apel la Timişoara şi în Regie. La finalul evoluţiei deplorabile din meciul de 0-3 cu Sportul, dezamăgiţi şi nervoşi, suporterii i-au cerut chiar şi preşedintelui Ţicleanu să demisioneze, dar nu şi lui Mititelu!

Au realizat şi ei că se agită degeaba întrucît, fiind patron, Adrian Mititelu se va retrage doar cînd şi dacă va dori. Oricum, pentru majoritatea simpatizanţilor Craiovei, Mititelu rămîne inamicul public numărul 1, nu pentru că nu şi-ar iubi echipa, de asta nu-l acuză nimeni, ci pentru că a adus-o în sapă de lemn. În numele iubirii, a comis gafă după gafă.

Ieri, Napoli cîntărea oferta de a continua director tehnic, propunere menită să evite izbucnirea unui conflict financiar în condiţiile în care clubul ar trebui să-l plătească pînă la sfîrşitul sezonului. Părea însă tentat s-o refuze. “M-AM ÎNTORS PENTRU BĂIEŢI ŞI PENTRU SUPORTERI, NU Şi PENTRU MITITELU”, a spus Napoli, adăugînd că “eu cred în munca mea şi, implicit, în şansele de salvare, dar patronul demonstrează că n-a învăţat nimic din greşelile trecutului”. Atît, omul vrea să-şi ia banii şi să-şi vadă de drum.

Socotind că la Craiova s-a achitat parte din salariile restante, problemele s-au mutat de la casierie în vestiar. De la sosirea italianului au plecat 5 posibili titulari, iar cei veniţi n-au confirmat. În loc să întărească lotul, l-au slăbit! În plus, Napoli şi Martinez, preparatorul fizic argentinian păstrat din ordinul lui Mititelu, s-au înţeles ca şoarele cu pisica. Florin Costea mai are nevoie de timp pentru a-şi reintra în mînă, fratele său e cu gîndul la Steaua, pentru care a şi semnat, iată cîteva motive din pricina cărora Universitatea a jucat lamentabil în retur, din ce în ce mai prost. Ca să trăiască în Regie un vis urît, un adevărat coşmar.

Va izbuti neexperimentatul Reghecampf să scoată la liman corabia alb-albastră ameninţată cu naufragiul?, se întreabă suporterii, numai că nici măcar ei nu mai sînt foarte optimişti! Prăbuşirea Craiovei ar însemna o pierdere grea pentru întreg fotbalul românesc, dar ea se înscrie, din păcate, în categoria celor dinainte anunţate. Mititelu ştie de ce.

4 comentarii:

  1. URMAS. Adrian Mititelu Jr. ii calca pe urme tatalui sau. Dupa ce a devenit patron al Craiovei la numai 13 ani, seniorul trecand actiunile "Stiintei" pe numele lui, pustiul care va implini 15 ani in august a aratat ca stie sa se comporte ca un adevarat conducator de club: prezent la o petrecere cu cativa amici, Mititelu Jr. le-a dat acestora cateva dedicatii si i-a indesat cateva bancnote lautarului.

    RăspundețiȘtergere
  2. ia uite frate, pleca si vicele ...

    RăspundețiȘtergere
  3. s/au luat blue lions de el ca sta ca un sclav si nu a avut onoare sa/si dea demisia cind l/a dat brutarul afara pe piturca.de aia a plecat vicele acuma,s/a speriat de reactia lumii cind l/a vindut mititelu pe costea la steaua. si oricum il suna mititelu in fiecare zi sa/l intrebe ce zic suporterii si sa/i mai zica ce sa/i mai imbirlige.sclav mai mare ca vice nu poate exista.e sclavul personal al lui muicelu.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...