15 mar. 2011

Cancerul Craiovei a împlinit 43 de ani

Bună dimineaţa, prieteni!
Trăim cu toţii o zi mare. Este cea mai mare sărbătoare a fotbalului craiovean (deşi pentru mulţi dintre noi pare mai degrabă o comemorare), o dată care ar merita marcată şi în analele fotbalului românesc. Da, aşa este, v-aţi prins din titlu: Mărin a văzut lumina zilei în această blestemată zi!

Voi toţi, muritorii de rând, sunteţi aşteptaţi să mergeţi azi la fostul hotel/bordel Niuiorc, actualul sediu al marelui cârmaci şi să-l felicitaţi. Dar, vă avertizăm, trebuie să păşiţi cu smerenie şi să vă închinaţi de câteva ori la intrare, pentru ca, odată ce-n faţa voastră va apărea împăratul, să cădeţi în genunchi şi să-i pupaţi mâna. În caz că nu ştiţi exact cum, lângă el o să fie în tot acest timp înfocatu’ Viceroy, care va face tuturor o demonstraţie, el fiind specialist în pupat mâini şi picioare, chiar şi dacă pe fericit îl cheamă Aleargă Dina (totul pentru o “atenţie” după meci!).


Cu mic, cu mare, cancelaru’ Roşcaca, şocâtele Şorici, înfocatu’ Viceroy, avocatu’ Manivelă, nepotu’ Hihel, ventuza Alinutza şi văru’ Bovină, cu toţii îl aşteaptă pe Mărin la Niuiorc, ca să-i ureze cele cuvenite cu ocazia celor 43 de primăveri (folosim toate stereotipiile ca să redăm cât mai bine atmosfera de-acolo). Chiar şi valetul Mythu i-a trimis un SMS de felicitare lui Ajică. El se va trezi mai târziu, după vizita de aseară de la apartamentul Alinutzei, aşa că va ajunge ca de obicei, după prânz. Argaţii îi vor ura cu multă înflăcărare la mulţi ani, îi vor pupa obrajii sfinţi (sau mâinile, în cazul lui Viceroy) şi se vor gudura pe lângă el ca nişte milogi, doar-doar le-o mai arunca şi lor vreun os, aşa, ca o favoare pe care le-o face suveranul de ziua sfântă.

Sărbătoritul chel îşi imaginează că este noul Mesia. E disperat să fie în centrul atenţiei, adoră să-i fie respectat cultul personalităţii şi toate acţiunile sale se ghidează după motto-ul bolşevic “cine nu e cu mine, e împotriva mea”. El face totul pentru a-şi împlini obsesia de a intra în istorie şi, dacă tot nu va putea vreodată cuceri vreun trofeu, booveanul încearcă să marcheze acest moment cu o nouă retrogradare a Craiovei. Că şi despre asta se va şti peste ani.

Pentru tot răul pe care l-a făcut echipei noaste, CRAIOVASPORT îi urează tiranului dement aşa:
La mulţi ani trişti şi chinuiţi, trăiţi în singurătate şi anonimat! Şi, dacă tot ne-am apucat să urăm, poate că un loc cât mai răcoros ar fi ideal pentru impostor. Ospătare, de urat ţi-am mai ura, dar o vom mai face şi altădată, nu vrem să te reţinem prea mult acum. Probabil că vei avea o zi plină astăzi, presărată cu intervenţii TV la Sa-muilă sau la butoiul cu căcat de la digi, dar şi cu intervenţii orale din partea Alinutzei.
Să-nceapă festivităţile!

22 de comentarii:

 1. iti urez ce poate fi mai rau pe lumea asta!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. MARINE DE ZIUA TA SA NE SUGI LA TOTI POOOOLA

  RăspundețiȘtergere
 3. Vinde echipa nesimtitule ca ai facut destul rau...Cat vrei sa ne mai chinui???

  RăspundețiȘtergere
 4. lasa ne saraculeeee
  crezi ca daca ia i mai dat niste maruntis lu blondu te ai scos?nu o sa te iertam niciodata pentru ca ai ingropat craiova.pleaca.

  RăspundețiȘtergere
 5. ESTI UN NIMIC. UN MIC DE NIMIC.

  RăspundețiȘtergere
 6. craiovasport spuneti cum o sa retrogradam din cauza brutarului ca a facut dizolvari de societati si inginerii si creea ca a scapat de fisc.daca ne baga aia in b sa te muti pisamas pe familia ta de cacat

  RăspundețiȘtergere
 7. nu-i mai aduce nimeni un tort din ala in forma de cacat si cu muste pe el?

  RăspundețiȘtergere
 8. pleaca muiceluleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  RăspundețiȘtergere
 9. Saracu de el :))))))))

  RăspundețiȘtergere
 10. probabil azi va putea fi observat pe la new york in timp ce se zgirma in cur in mijlocul strazii

  RăspundețiȘtergere
 11. DU=TE TARE SARMANE !

  RăspundețiȘtergere
 12. ne cacam pe ziua ta infectule.la multi ani la jilava!!!!

  RăspundețiȘtergere
 13. Marine sper sa nu mai apuci 44

  RăspundețiȘtergere
 14. ai distrus fotbalul la craiova bai grasule.

  RăspundețiȘtergere
 15. poate la multi bani sa-i urati chelului ca altfel degeaba are ani,ca ne chinuie pe noi

  RăspundețiȘtergere
 16. sta-ti-ar tortu` in gat marine.

  RăspundețiȘtergere
 17. la multi ani la PUSCARIE ,saracule

  RăspundețiȘtergere
 18. LA MULTI ANI ... DE PUSCARIE MITITELULE !!!

  RăspundețiȘtergere
 19. ce-i pupa ala mana lui dina:=)))))))))))))))
  ce cracter slugarnic sa ai ma sa faci chestia asta?

  RăspundețiȘtergere
 20. Si dina nici nu l baga in seama :)

  RăspundețiȘtergere
 21. lupul-cel-rau15 martie, 2011

  "Daa, daaaaaa, sa sugi pula de ziua taaa!" (De la Parazitii, pentru parazitu')

  RăspundețiȘtergere
 22. MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...