14 mar. 2011

Iliuţă, trezeşte-te!

La un moment dat, Mărin nu i-a mai dat lui Balaci invitaţie la oficiala vipurilor. Era prin 2010, la un meci cu Timişoara parcă. Aşa că Ilie a cumpărat bilet la a-ntâia, vizionând partida printre suporteri. Deşi a făcut paradă de acest lucru, amintind că de-acolo urmărea meciurile şi tatăl său şi promiţând că va încuraja Ştiinţa numai de-acolo, optarul Maximei s-a răzgândit cât ai bea 50 de whiskey. Pesemne scaunele de plastic nu se compară cu cele de burete de la lojă (acolo unde evident Balaci ar merita să stea mereu), iar fostul internaţional n-a mai fost văzut vreo 7 luni pe la stadion.
Cică “în semn de protest”, sau ceva de genul ăsta…


Ilie a revenit în tribune, la oficială, la primul meci din 2011, cu steaua. Evident, într-un “stadion de neica-nimeni”, pentru că toţi specatorii îi strigaseră numele fostului selecţioner:

“M-a deranjat în primul rând faptul că la meciul cu Poli Timişoara nişte neica-nimeni au strigat numele lui Piţurcă, iar antrenor era Ţicleanu. L-au jignit pe Aurică. Am revenit acum pentru a arăta că, noi, foştii jucători, suntem alături de echipă şi în aceste momente grele”.

Bietul Aiurică… şi “jignit” de suporteri prin strigarea numelui lui Piţurcă, şi batjocorit prin SMS de Minciunelu. Noroc cu Balaci, care când îl ia la mişto că a acceptat să vină la o echipă cu lotul şi programul făcut de patron, când îi repară cu sârg reputaţia de fată mare.


Înaintea meciului cu spurcaţii (20 februarie 2011), Iliuţă Balaci ne certa că nu-i dăm bani lui Mărin şi ne identifica pe toţi cu Blondu:

“Doi indivizi zic că nu va veni galeria la meciul cu Steaua, adică ei doi, liderii, şi probabil încă vreo 50 de persoane. Ei sunt nimeni, sunt nişte persoane care până acum ceva vreme erau plătite din conturile clubului. Ei sunt nimeni. Suporterii adevăraţi, cei mulţi, vor fi prezenţi în tribune la meciul cu Steaua”.

Şi George Best mirosea a distilerie, dar nu-njura suporterii.
La scurt timp însă, Iliuţă a întors-o iar, mai ceva ca la Ploieşti. Spre amuzamentul nostru, pentru că deja ne-am obişnuit cu această atitudine din partea sa. Acelaşi Balaci, care acum 2 etape chema lumea la meci şi-i jignea pe cei care nu încurajau echipa familiei Minciunelu, zice azi că el nu mai calcă la stadion pentru că asta nu mai e Craiova lui şi nu-l mai reprezintă:

“Aşa, şi? Nu mă interesează cine şi ce a câştigat. Nu mă priveşte acest caz dintre Mititelu şi Piţurcă. Nu cunosc ce scrie în dosarele alea. E problema lor cum rezolvă situaţia. Îţi spun încă o dată: nu mă interesează absolut nimic din ceea ce se întâmplă acum la Ştiinţa. Nu am eu ce să comentez, pentru că nu sunt implicat în niciun fel la Universitatea în acest moment. Nici măcar emoţional! Asta nu este Craiova mea! Jocul Universităţii mă interesează şi nu prea. Mă uit la meciuri, dar nu îmi place ce văd. Craiova nu joacă nimic şi nici măcar nu cred că sunt şanse să se schimbe ceva. Eu nu mă pregătesc pentru matineu, nu mă pregătesc de nimic, pentru că nu mai merg pe stadion la meciuri. Oricum, dacă Sport.ro va transmite meciurile din Liga a II-a, mă voi uita”.

8 comentarii:

 1. de la alcool... nu va mai agitati.

  RăspundețiȘtergere
 2. Gaman s'a dus si el la dinamue.Nu au pic de creier baietii astia, puteau sa aleaga orice alt club.....

  RăspundețiȘtergere
 3. :))) il compatimesc pe bietul balaci.a imbatranit si e invidios si uracios, nu mai are coerenta,nimic...inainte era mai haios macar, acu e........de compatimit.........

  RăspundețiȘtergere
 4. pacat .........si ile e la fel ca ceilalti deaia am ajuns asa.clubu asta e distrus in curnad va fi in divizia c din cauza ingineriilor mititelului.si cand te gandesti ce il mai unfla ilie acu 1 an sau 2 pe matinel si ce ne mai povestea cat e de bun conducator. prafu s a ales ba!!

  RăspundețiȘtergere
 5. IN MOD NORMAL NU TREBUIA SA NE LUAM DE BALACI.........DAR E PREA EVIDENT CE TAMPENII SPUNE.

  RăspundețiȘtergere
 6. nimeni la meci !
  nu mai luati inseama ce spune nici balaci nici alti
  noi sintem suporterii U CRAIOVA si noi suferim nu ei. Auziti el nici nu mai vine la meci ca nu mai e legat emotional. a zis ca daca era in locul lui Cartu se ducea si el la steaua si chiar la dinamo si la rapid.astia sint marii nostrii fotbalisti si glorii.vai de capul lor.
  noi sintem singuri care am mai ramas sa aparam culorile si orasul nostru.ca sa mai avem o sansa trebuie sa scpaam de mititelu asa cum am scapat si de dinel etc.
  nimeni la meci pana nu pleaca falitul!!!!!!!!1

  RăspundețiȘtergere
 7. NO COMENT .TREBUIA SA DATI DOAR DECLARATIILE SI ERA DE AJUNS.

  RăspundețiȘtergere
 8. asta e starea lui naturela ,cum sa se mai trezeasca

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...