24 mar. 2011

Cancerul a avansat... Craiova e-n agonie!

După ce l-a trimis pe Nilă în ghencea căreia i se supune de 5 ani, scursura booveană declară pentru Gazeta Sporturilor“din acest moment, orice jucător este de vânzare. Embargoul privind transferurile jucătorilor către echipele din capitală a căzut. Vând şi la Dinamo, şi la Steaua, oricui!”.

După ce notează declaraţia viermelui chel, gsp.ro afirmă că acesta era “vizibil afectat de decizia de a vinde un jucător la o echipă rivală din Bucureşti”. Semn că băieţii din presa centrală n-au înţeles încă nimic din teatrul jucat de ospătar. Sau că nici măcar nu-i prea interesează, ceea ce n-ar fi de mirare şi cu atât mai tragic.

Afirmaţia, şocantă doar pentru proşti, nu e nici o surpriză pentru noi şi, sperăm noi, pentru cei mai mulţi dintre suporterii Ştiinţei. Unii au fost mai naivi. Alţii au fost circumspecţi şi acuzatori de la început. Dar, indiferent din ce categorie ar face parte, toată lumea şi-a dat deja seama că această dejecţie umană nu ne mai poate aduce nimic bun. Cuvintele booveanului, care ne sfidează cu un tupeu fantastic pe toţi, “nasc o discuţie”, ca să-i cităm pe Sa-muilă şi colegii. Sau, mai bine spus, nasc mii de întrebări pentru cele câteva sute de mohicani care, din motive care nouă ne scapă, mai merg o dată la 2 săptămâni să cumpere bilete şi să-i bage bani în buzunar dictatorului care a distrus acest simbol.

Nu e prima dată când Mărin vinde jucători în bucureşti. Ionescu şi Bornescu sunt reali, au mâini, ochi, picioare şi respiră. Doar că el aşa a pretins, crezut până nu demult de mai mulţi sau mai puţini suporteri. Pentru că atunci a făcut tot posibilul să mascheze vânzările la steaua sau rapid, jucând eternele sale piese de teatru. La foc automat, Andrei Ionescu a fost făcut vinovat de trădare, acuzat că a preferat steaua Craiovei, că nu are caracter şi nici demnitate, că e doar un mercenar fără scrupule. Iar strategia a funcţionat. Mai târziu, când idolul din ghencea, Jiji ciobanul, a dezvăluit că de fapt Minciunelu a fost cel care l-a căutat şi i l-a propus pe fobalist, nimeni nu prea a mai avut urechi s-audă.

Prinzând curaj şi văzând cât de uşor i-a reuşit manevra (chiar dacă asta a mai cuprins şi interdicţia de la meciul din groapă), ospătarul nu s-a mai întrebuinţat aşa de tare când a urmat cazul Bornescu. Pentru că prima dată a păcălit atât de uşor pe toată lumea, oamenii uitând că fotbaliştii sunt oricum TOŢI nişte mercenari şi fiind mai degrabă ocupaţi să-l injure pe Ionescu decât să localizeze adevăratul vinovat, Minciunelu nu s-a mai obosit psihic pentru a regiza o nouă piesă de teatru în cazul portarului. L-a dat pur şi simplu afară din vestiar şi după mai multe săptămâni de tratative cu Copos, l-a vândut ca pe nimic. În ceea ce-l priveşte pe “Gângio”, alt breleant autohton, Mărin l-a propus şi i l-a băgat pe gât lui Porumboiu fără să clipească. Pe Dorel l-a lăsat să se ducă la stână şi-apoi, a doua zi, jucând rolul patronului îndoliat, a cerut imediat un milion ca să uite de infidelitatea veteranului.

Acum, după ce şi-a clădit “apărarea” în duelul cu Piţurcă (evident în ochii proştilor) tocmai pe mincinosul “principiu” de a nu da rivalelor din bucureşti jucătorii de valoare ai Craiovei, cu atât mai mult pe cei olteni, megalomanul pervers s-a pişat exact pe proştii care l-au crezut. Până ieri, viermele chel urla că el nu dă jucători la bucureşti, pentru că el nu e Neţoiu. Vorbea despre cum ne-a pângărit Piţurcă şi blestema orice ziarist mai “curajos”, care-şi mai lua inima-n dinţi şi-şi permitea să-i pună vreo întrebare referitoare la un transfer al vreunui jucător de-al său la steaua / dinamo / rapid.

L-a dat afară pe Piţurcă, omul care-l salvase atât material cât şi ca imagine, exact pentru asta. Sau, ca să formulăm corect, acesta a fost motivul găsit pentru a începe scandalul cu managerul, înainte de sărbători. Ajică ne explica pe-atunci cum a venit Piţurcă la Craiova să ne distrugă, să ne vândă la rivale jucătorii cu sânge alb-albastru. Ne spunea că el mai bine moare în chinuri decât să comită acest sacrilegiu.

Acum, cică “a căzut embargoul”... Formularea e stupefiantă. “Martirul” Minciunelu, care-l înfiera pe Piţurcă şi asmuţea toată suflarea oltenească pe “Satana”, după ce a făcut circ pe toate programele vreo 4 luni, ajunge exact la vorbele lui Piţi. Fostul manager şi probabil singurul antrenor cu atribuţii reale al acestei echipe în ultimii 6 ani, spunea că soluţia pentru a ieşi din criza profundă de lichidităţi este vânzarea câtorva breleanţi pe unde s-o găsi, pentru ca apoi echipa să fie întărită în mod preofesionist şi să-şi poată lua licenţa. Dar ce făcea atunci ospătarul pervers? Profitând de sinceritatea tehnicianului, novice într-ale manipulării, Mărin a intrat rapid în rolul de salvator al comorilor olteneşti. Providenţialul Minciunelu, Sanctitatea Sa Ajică… scuipa flăcări pe nas şi-l răstignea public pe “mârşavul” Piţurcă.

Unde e acum şocâtele Şorici, sluga jegoasă a umflatului care lua jucătorilor interviuri la comandă prin cantonamente, întrebându-i ce părere au despre trădarea lui Găman şi Bărboianu şi dacă ei ar putea să se ducă la rivalii de moarte ai Craiovei şi să ne trădeze?

Adevărul e unul simplu, iar CRAIOVASPORT vi l-a spus de la bun început: adevăratul motiv pentru care Mărin a iscat scandalul cu Piţurcă şi a scăpat de antrenor a fost acela că nu mai suporta comportamentul decent şi mult prea normal, pe care Piţi îl silise prin contract să-l adopte. Nu mai suporta să nu facă el echipa, evident după consultări nocturne cu Roşcaca sau pe mess cu antipodul Borhot, după ce-i conecta cancelarul. Nu mai suporta să nu mai fie dictatorul paranoic, satrapul descreierat de odinioară.

Unii poate că nu vor crede nici în al 12-lea ceas. Li se va părea poate că nimeni nu poate să fie atât de prost încât să dea afară un antrenor care-i umple stadionul, care îmbunătăţise vizibil şi nesperat jocul echipei deşi nu el făcuse pregătirea şi nu stabilise lotul, care (şi aşa ceva e unic în lume!) îi plătea chiar şi salariile jucătorilor. Ei bine, există cineva şi acela este Ajică Mărin Minciunelu. Iar celor care mai pun la îndoială acurateţea predicţiilor CRAIOVASPORT, le mai dăm un pont: smintitul nu va pleca şi nici măcar nu i-a trecut vreo secundă prin cap să o facă. Toate aceste zbateri disperate sunt făcute cu unicul scop de a face rost de nişte bani pentru a-şi putea continua tirania.

Cancerul se extinde în corpul muribund al Universităţii Craiova



25 de comentarii:

  1. am ajuns sa ma rog sa ajungem in "c", sau mai bine sa ne desfiinteze astia. numai asa putem scapa de scarba asta ce a furat numele unei echipe iubita de noi toti si pus deasupra unei cocini imputite

    RăspundețiȘtergere
  2. pleaca fgm de vierme infect!!!!!!!!!!!!! pleaca luatias familia in poola si pe fieta aia sa ii dau la muye ca e o curva oricum o foot toti tiganii. pleaca cacatule ca nu esti cu nimic mai breaz decat netoiu, ACUM IL PREFER CHIAR SI PE NETOIU IN LOCUL TAU, CHIAR SI ALA IMI INSPIRA MAI MULTA INCREDERE!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. afara cu booveanul asta ordinar!!!!!!!!!!!!!
    ar trebui sa ne cacam pe niuiorcu lui de escroc ordinar!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. toni sorica sa iti fut familia in gura! toata de la un cap la altul!
    si tie vice pisatule il speli pe coaie pe muicel in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce gura deschisa are asteapta sa il spermam in ea

    RăspundețiȘtergere
  6. ai pangarit craiova boovene sa iti pangaresc si eu pe nevastata si pe fieta

    RăspundețiȘtergere
  7. Nicu Gheara24 martie, 2011

    Vice sclavule nu ai onoare!!!!!!!!!!!!!
    Ma pis pe tine de imputit pana ieri ai incercat sa convingi pe toti baietii de la Blue Lions ce rau e Piturca si ce dreptate are mititelul tau stapan care e salvatorul Craiovei.
    Esti un pervers cum nu am vazut in viata mea.Si cand te gandesti ce mare suporter te dadeai tu sclavule.......
    Esti slugoiul familei mititelului,nu te pune si sa ii speli veceul acasa? Imi pare rau ca te-am cunoscut!

    RăspundețiȘtergere
  8. nu stiu ce putem face ca sa plece odata mizeria asta
    nu imi trece prin minte nici o idee decenta sau legala in momentul asta

    RăspundețiȘtergere
  9. BLESTEMAT SA FI MITITELULE!

    RăspundețiȘtergere
  10. Spuneam si ieri aici intr-un alt comentariu referitor la ce fel de oameni suntem noi oltenii... Nu mai e nevoie sa va spun. Suntem cea mai nenorocita rasa de pe fata pamantului. Suntem cei mai destepti, dar si cei mai perversi. Cea mai mare greseala a noastra, a suporterilor, este aceea ca l-am subestimat pe aceasta scursura numit Mititelu. Aceeasi greseala a facut-o si selectionerul care l-a subestimat si uite in ce hal si-a batut joc de el. Parca ved acum filmul cu Dinel Staicu patron. Trebuie sa se schimbe iar patronul, se face schimbul de generatii aici la Universitatea si cine are interes trebuie sa ia o echipa decimata care e retrogradata in div B sau C, ca sa poate fi luata mai pe degeaba. Mititelu stie si de aceea vinde jucatorii ca sa se aleaga cu ceva. Se va alege si el cu ce se alege acum Staicu, adica vreo 12 ani, dar il mai lasa ca trebuie sa-si faca treaba cu el aia mai smecheri.Piturca a venit sa faca performanta, si Mititelu nu e obisnuit cu as ceva . L-a indepartat miseleste, l-a batjocorit si noi ce facem? NIMIC. Stam si ne uitam la tv , vedem cum pleaca jucatorii, se duc in Capitala , din 5 in 5 ani pleaca cate o echipa intreaga. Noi nu avem curajul celor din tara mai precis din Timisoara , care au iesit un oras intreg sa-si apere culorile. Noi stam in spatele tastaturii, injuram , ca cei de deasupra mea, si daca facem apel " Hai fratilr, sa iesim sa facem miting, sa mergem la club , sa cerem socoteala, sa strigam , sa facem ceva ". Stiti cati vin ? 50 maxim. Astia suntem noi ! Ne meritam soarta. Lasa sa faca performanta steaua si dinamo pe spatele astora de au plecat. Pana la vara mai pleaca si altii. Informatia ar fi ca azi au intrat in contul unei banci din Craiova , 2 mil de E, de la Gigi. Verificati , daca nu credeti. Pai 2 mil nu e totuna cu 1,4 mil in doua transe asa cum sustine Mititelu. Deci daca in banca au intrat 2 mil , inseamna ca mai sunt dati si altii de pe acum: Dananae, Prepelita, Fl. Costea, S. Lung??? Stati cu mainile in san si asteptati. Craiova noastra e in moarte clinica, antidotul e la noi, pastrati-l !!! Sa nu-l folositi !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Aşa e, ai mare dreptate. Şi-n ceea ce priveşte inteligenţa sclipitoare, dar şi perversitatea tipic oltenească, pe care uneori o numim şmecherie. Dar mai ales în ceea ce priveşte subestimarea lui Mărin de către majoritatea suporterilor. Noi, cei de la CRAIOVASPORT, măcar în această privinţă am încercat să schimbăm ceva, anunţând mereu ce are de gând să facă smintitul şi avertizând mereu că e un individ diabolic.

    Greşeşti însă când spui că el încearcă să vândă jucătorii ca să se mai aleagă cu ceva. Acest dement nu va lăsa niciodată din mână numele Universitatea Craiova. Cel puţin nu de bunăvoie. Dar nu credem teoria cu alţi rechini mai mari, care-l mai lasă pentru că trebuie să-şi facă treaba cu el. Pentru că nu mai vrem să credem în iluzii.

    Că ne merităm soarta, e mai mult decât adevărat. Timişoara ne-a dat un exemplu de cum se comportă un oraş căruia i s-a furat simbolul cel mei de preţ. Zambon a plecat cu un SRL care se revendica a fi Poli Timişoara pe undeva pe la perfieria bucureştiului, evident în ligile inferioare. De aceea noi susţinem cu tărie că un SRL nu poate fi un simbol. UNIVERSITATEA CRAIOVA e un simbol al nostru. Noi, toţi la un loc, suporteri craioveni, olteni şi nu numai, care iubim spiritul alb-albastru, NOI SUNTEM UNIVERSITATEA CRAIOVA! NOI SUNTEM ŞTIINŢA! CRAIOVA E ŞTIINŢA! Nu Severinul, -cu tot repectul pentru oraşul mehedinţean-, nu Mărin şi nici orice alt rechin sau vreun SRL, oricum s-ar chema el.

    De aceea soluţia ideală este organizarea după modelul spaniol, cu suporterii şi municipalitatea acţionari ai clubului. Chiar şi municipalitatea dacă e acţionar majoritar e un pas în faţă, pentru că echipa nu mai e la cheremul unui anume bişniţar. Iar edilii pot fi schimbaţi tot de noi, odată la câţiva ani. Deci suporterii pot avea, chiar şi în această variantă, un anumit control. Palmaresul şi istoria Universităţii Craiova nu pot fi în posesia vreunui SRL. Aceste lucruri nu sunt ceva palpabil, nu sunt scrise în vreun contract, ci ţin de patrimoniul nostru spiritual şi nu ni le poate fura nimeni. Timişoara a demonstrat-o. O poate face şi Craiova.

    Dar când? Atunci când se vor trezi autorităţile locale (iar noi toţi ar trebui să facem presiuni în acest sens) şi atunci când se va trezi instituţia Universităţii din Craiova, al cărei nume e folosit ilegal şi în scopuri pur personale de un samsar chel. Şi, nu în ultimul rând, atunci când galeria craioveană se va dezbăra de viciile care au tras-o în jos şi i-au luat din forţă.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred in ceea ce scrieti voi... Va citesc demult si imi plac toate predictiile voastre. V-am citit in august cand spuneati filmul alungarii selectionerului din Banie de catre un taran care pe langa faptul ca habar n-are de fotbal , se crede un cunoscator al fenomenului fotbalistic. Domnilor, Primaria de ce tace? De ce nu ma lasa si pe mine cu firma mea sa-mi desfasor activitatea mea gratis , pe utilitatile lor , pe Ion Oblemenco? De ce? De ce nu lasa oamenii obisnuiti, locuitorii acestui oras, alegatorii, prostii, sa alerge pe pista? Sa faca sport? Si il lasa pe belitul asta cu echipa lui sa isi desfasoare GRATIS activitatea pe stadion? De ce? Eu nu pot sa alerg pe pista din stadion !!! Sunt de acord sa facem ceva . Sa ne organizam. Piturca era alaturi de suporteri, strangea 25000, incepusem sa credem, era un proiect viabil, credibil, realist. Si ??? A venit acest infect si isi bata joc de un om care e selectionerul Romaniei, care venise pe banii lui sa ne scoata din mocirla si acesta sansa nu o vom mai avea prea curand. Haideti , GALERIA, unde sunteti? De ce tacem? De ce nu ne intereseaza ce se intampla cu echipa NOASTRA? Unde sunt cei care organizeaza ceva actiune? Haideti ma baieti ca am cam amortit. Suntem dupa o iarna grea si lunga, am hibernat destul. ACTIUNE ! Hai sa eliberam Stiinta de tirania Taranului astuia, care s-a vazut imparat si acum ... stiti voi continuarea ! Hai la lupta cea mare, sa nu ne mai luptam doar cu tastele ! CRAIOVA LIBERA ! Sloganul vremurilor viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Referitor la comentariul vostru, am de facut o mica precizare. Cand ma refer la acei smecheri care l-ar mai lasa o perioada sa-si faca de cap pana la schimbarea conducerii la carma Universitatii, care eu zic ca e programata, ca e una comandata de la niste butoane, voiam sa ma refer la unele institutii, care sunt convins ca se folosesc de acest "patron" de fotbal. Si marefer la institutia DNA. Se vrea sa mai ramana, cand va veni semnalul inlocuirii sa nu credeti ca va mai sta o secunda. Se vor debarasa de el. Dar il mai tin sa sifoneze cate ceva. Sta cu gusa plina si mai varsa si el cate ceva. S-a incercat cu Dragomir, la varf... Acolo era bataia!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mititelu a dat teapa vietii lui cu Costea...parerea mea este ca nu va fi niciodata jucator...e vai de capu lui parca e domnisoara nu a dat odata cu capu in minge de cand e la craiova... pai ce atacant esti ba tu vaiiiii de capu lui...macar florin a demonstrat ca e jucator adevarat...asta s-a ridicat pe spatele lui fara el a fost mort....e vai de el mihai costea .... mititelu nu l-a dat de prost...stia ca il tapeste grav pe gigi...bine poate ca in suma asta au intrat si punctele pe care craiova trebuie sa le cedeze stelei in urmatorii ani ...daca echipa ramane in divizia A

    RăspundețiȘtergere
  15. du-te fmm de cap de pola ce esti!!!!!!!!!!!1
    ma cac in coliva ta de nemernic. si sorica ala,ne-om intalni vreodata.....

    RăspundețiȘtergere
  16. @ "Mititelu a dat teapa vietii lui cu Costea..."

    Piţurcă nu a fost doar maliţios, chiar a avut dreptate când a spus că ospătarul l-a păcălit pe cioban. Mihai Costea e jucător de echipe mici, sau în orice caz de echipe care se apără. Pentru că el este un jucător de contraatac. Are viteză bună, dar pe spaţii mici e inutil. Când Piţurcă a imprimat Ştiinţei jocul ofensiv pe care suporterii-l aşteptau de mulţi ani, Mihai Costea nu şi-a găsit locul. E un puşti teribilist şi, la adăpostul golurilor fratelui său, prea figurant. Niciodată nu a avut un comportament profesionist. Ospătarul îi spunea "rebel"...

    De aceea Mărin a mai dat un tun. Dar nu pentru noi, ci pentru el. Pentru că risca să piardă multe lucruri, inclusiv badigarjii (vitali în această perioadă în care se pregăteşte să retrogradeze iar echipa) şi chiar şi pe Alinutza, care era şucărită de atâtea lipsuri şi intens curtată de câţiva “bagabonţi” autohtoni neafectaţi de criză. Curva poate să fie bucuroasă, pentru o vreme va avea toate genţile şi costumele mulate cu imprimeuri de leopard din Mercur.

    Problema e că atunci când un antrenor adevărat ca Piţurcă, nu măscărici de-ai booveanului, a vrut să-l vândă pe Costea şi pe alţii ca el ca să întărească echipa şi să plătească datoriile la fisc, Mărin a spus că Piţurcă e trădător şi a venit să ducă jucătorii Craiovei la bucureşti, că e Neţoiu 2. Iar acum face el exact asta.

    Tragic e că nu păţeşte nimic, orice-ar face. În curând va merge pe stradă în pielea goală şi, când va vedea un suporter, se va pişa pe el. Evident, suporterul n-o să poată face nimic, lângă Mărin va fi tot timpul fiorosul... Petrică.

    RăspundețiȘtergere
  17. mititelu nu mai merita nimic. la urmatorul meci de acasa ar trebui sa nu vanda nici mavcar un singur bilet.sunt foarte curios ce cretin se va mai duce sa cumpere bilete la meciurile lui fc booveni.eu propun sa mergem peste primar si peste celelalte autoritati si sa ii fortam sa faca ceva sa salveze numele universitatea craiova.mititelu trebuie sa plece din oras cu fc booveni a lui cu tot.nu trebuie sa mai intre pe stadionl pe care a jucat oblemenco.

    RăspundețiȘtergere
  18. RESPECT CRAIOVASPORT !

    RăspundețiȘtergere
  19. fmm de ospatar infect

    RăspundețiȘtergere
  20. mihai costea era numai in basini si la primavara da i se permitea orice ca era florin fotbalist.iq ul e al lui claudiu raducanu direct.
    mititelu.....sa imi suga penisul erect.si sa o cheme si pe alinuta.si pe gabita,daca nu sunt prea pretentios.mersi.

    RăspundețiȘtergere
  21. lupul-cel-rau25 martie, 2011

    "si sa o cheme si pe alinuta.si pe gabita,daca nu sunt prea pretentios.mersi."... Nu esti deloc pretentios, stai linistit, fetele "se iau in gura" cu toata lumea! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. ochelaristul s/a pisat pe noi din toate pozitiile si normal ca marilor nostri ultrasi le e frica de "fiorosul" petrica.atat putem, ne place sa ne comparam cu marile galerii din lume vorbim de napoli de feyenoord ...da noi ne speriem ca fetele mari de un bodyguard care vine la serviciu cu autobuzul. suntem penibili,lifderii galeriei sunt niste corupti penali iar prin galerie au mai ramas doar niste semi-aurolaci.blondu se da dupa cum bate vantul,care da bani cu ala e saptamana aia.
    si din cauza ca nu mai e nimeni pe acolo care sa aiba o gandire logica si care sa inteleaga ceva din ce se intampla la craiova astia ca blondu isi fac de cap cum vor ei.si ca urmare a penibilei noastre reactii si mafiotii care isi bat joc de club stau linistiti in continuare si isi bat joc.

    RăspundețiȘtergere
  23. "Mititelu a dat teapa vietii lui cu Costea..."
    scuza-ma dar teapa vietii lui cred ca ne-a dat-o noua.

    RăspundețiȘtergere
  24. si nespalati isi dau singuri comentarii la articole ...penibililor

    RăspundețiȘtergere
  25. de ce sunt penibili ?
    ca au spus adevaru si spun adevaru in continuare?

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...