22 mar. 2011

Sărăcie, sărăcie…

VIDEO Prosport: Preşedintele, împăratu’ şi supremu’ Ajică, cu căciula-n mână în fieful camarilei. 


De ce linge Mărin unde-a scuipat? Ce nu face booveanul la disperare… După ce s-a dus la cantonament şi i-a şutit treningul lui Ciucă (singurul în care încăpea), pentru că Mădălin nu va mai putea oricum juca vreo 6 luni, Mărin a definitivat noul său look: a luat pantalonii fundaşului şi i-a asortat cu o bluză cu ţâţe cumpărată de la second hand. Echipat pentru întâlnirea cu Cămătaru, Mărin a vrut să pară jmecher şi şi-a luat cu el şi unul dintre brelocuri, pe avocatul dinamovist Manivelă.

În ultimul timp, Mărin s-a făcut preş la cioban şi l-a tot implorat pe idolu’ Jiji să-l ajute să facă rost de ceva mărunţiş ca să-şi ducă mai departe dictatura feroce de la Craiova. Aşa că acum booveanul s-a întâlnit cu “camarila” lui Cămătaru şi Doru Măgaru. Ştiţi, gaşca aceea care-l blochează de ani de zile, n-are rost să-i mai enumere…

O spunem răspicat, n-o dăm pe ocolite: cel mai rău lucru care ni se poate întâmpla ar fi să facă dementul rost de ceva creiţari. Atunci să te ţii declaraţii tembele şi interviuri gen cultul personalităţii. Pârlitul megaloman de azi se va transforma şi mai mult într-un personaj scabros. Să-l vezi atunci antrenor pe văru’ Lubeniţă şi pe Mărin cum coboară nervos în timpul meciului de la oficială pe bancă, dacă lucruile nu merg bine. Să-l vezi atunci pe cocalarul Gigy Aditză titular de drept, cu numărul 10 pe tricou şi galeria formată din neamurile nepotului Buşu scandându-i numele cu aplomb plodului prezidenţial. Să vezi atunci ultraşi epuraţi pe motiv de nesupunere şi inadecvare răuvoitoare şi o ordine şi disciplină pe stadion ca-n Coreea de Nord.

Atunci să vezi circ la butoiul cu căcat în emisiune, care va face la fiecare ediţie câte un “live” de la Craiova, cu măreţul şi supremul. Să vezi atunci ce dor ne va fi de ochelarii de plastic, pentru că locul lor va fi luat de unii din aur turcesc, din ăla sclipicios. Să vezi atunci poşete colorate la Alinutza şi meniuri numai din ciorbe la Periniţa.

Dar până atunci mai e mult, pentru că din vară FC Booveni va fi probabil în B, dacă nu chiar direct în C...

9 comentarii:

  1. ar fi un cosmar sa ia vreun ban booveanu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand vom scapa oare si noi de sacalii astia care au incalecat orasul?Nu puteau oare sa lase macar echipa de fotbal in pace?

    RăspundețiȘtergere
  3. pana face sarmanu rost de bani ne ducem in judeteana

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu facem nimic, bine ne face . Cand a vrut ceva Gaozarul asta de Mititelu, ne-a pus sa ne plimbam cu sicriul prin fata Primariei, doar sa-si atinga el scopul de a pune mana pe numele mare al Universitatii, de a acapara singuara iubire ce le-a ramas oltenilor. Bine ne face, meritam si lasa-l sa se desfasoare. Ce am facut noi? NIMIC. AM stat si am tastat. Ne-am bucurat cand vedeam circ pe la Gsp si Digi si radeam. Lasa ca acum rade el de noi cum rade de 6 ani. Pai ce am facut cand si-a batut joc de singurul om care mai putea salva Stiinta, si nu trebuie sa va reamintesc ca e vorba de Piturca.Ce am facut? Ne-am ascuns in spatele tastaturii si am scris mesaje, si il injuram , dar in rest? NIMIC ! Lasa ca ne sta bine cu un asemenea conducator. Ma asteptam sa fim mai uniti. Nu avem cum .. Rasa noastra e asa de cacat. Noi nu stim , oltenii, altceva decat sa ne mancam, sa ne carotam, sa ne futem nevestele cunoscutilor si prietenelor, ca noi nu suntem in stare sa agatam una, sa ne uitam la aia din tara cum zbiara , cum ia atitudine. Lasa-l pa Mititelu, ca dupa ce pleaca el , o sa vina pishatul ala mic de fiu-sau. Si istoria se va repeta. S-ar rascoli in mormant Oblemenco, daca ar vedea ce performanta se face la Craiova. I-auzi performanta, am egalat acasa pe Branesti ca ne conduceau in min. 80 cu 1-0 pe Central. Performanta ! Vai mama noastra. Va astept sa tastam. Macar bine ca nu mai mergem la meci. Bine, ca mai sunt si unii care lipeau afise cu NIMENI LA MECI si ei erau la tribuna O la meciul cu Astra. Da camera peste ei .Poti sa mai zici ceva? Ce va ziceam de olteni? Cam asta ar fi , tastare placuta,. Lui Mititelu, nu avem ce sa-i uram, mai bine am uita definitiv ca exista Stiinta si cand om auzi ca a plecat , venim si noi alkaturi de echipa. Sa nu credeti ca vom misca vreunul vreun deget sa plece asta de aici !!! NU !!! Pai de ce sa miscam? Ce nu ne e bine? Nu se face performanta aici? Ce nu s-au castigat trofee cu asta la conducere? Hai Stiinta, stiu ca numele asta sfant nu va muri , dar nu e bine sa traiasca asa cu perfuzii , imbolnavita de cancer, si stiind ca noi detinem antidotul, nu il folosim .Haideti cu totii, unul cu pastila , unul cu un pahar, unul cu o sticla de apa, haideti sa insanatosim aceasta echipa , sa indepartam boala, sa fie iar a noastra. Hai STIINTA !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. in fiecare zi sunt tot mai trist....

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai perfecta dreptate, noi ne-am complacut asa, am tot sperat...dar niciodata nu e prea tarziu, mai trist este ca sunt unii oameni care inca nu si-au dat seama cine e acest nemernic boovean si ii canta in struna si spera in continuare la "performanta" sau pur si simplu s-au obisnuit cu umilinta, mai sunt altii care ii plang de mila dandu-i bani pe bilete, noi nu putem sa fim uniti ca daca ne strangem 100 se gasesc altii 200 care sa sara in sus si tot asa..ne meritam soarta..

    RăspundețiȘtergere
  7. ne ducem in b? ne ducem in c? doamne-ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  8. si piti a vrut sa vanza la dujmani... excrocu de piti, nu e asa porc umflat de balegar care esti, porcule?

    RăspundețiȘtergere
  9. SA MA PIS PE NIUIORCU TAU

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...