24 mar. 2011

Amice, eşti idiot?

“Spectatori au fost puţini, dar admirabili. Oamenii au dreptate, pentru că evoluţia noastră nu le-a dat speranţe şi e normal ca fanii să se îndepărteze. E păcat, jucătorii văd, că din cauza evoluţiilor slabe, am ajuns de la 20.000 de spectatori la 2.000. Trebuie să ajungem iar la 20.000, asta îmi doresc”.

Deja e prea mult... Ce să mai comentăm vizavi de inepţiile spuse de mireasa care-i făcea pantofii lui Neţoiu acum vreo 10 ani (când toată suflarea olteană îl ura de moarte pe Gigel) şi care se întoarce în genunchi, de fiecare dată, să-i lustruiască ciocatele de manelist şi lui Mărin? Are şi răbdarea o limită. Astfel de afirmaţii îţi distrug orice urmă de demnitate, sau, în cel mai bun caz, poţi avea norocul ca unii să te considere pur şi simplu idiot, aşadar cumva nevinovat.

Cum poate oare un fost fotbalist al Craiovei Maxima să se înjosească în asemenea hal, să coboare atât de mult ştacheta moralităţii şi a propriului respect de sine? Când nimeni nu mai vine la meci, când joci cu 1.000 de spectatori plictisiţi şi apatici în tribune (din care trei sferturi au intrat gratis), abia zărindu-i prin marea de scaune goale, când dezastrul către care imbecilul cu ochelari de plastic “călăuzeşte” clubul e de o evidenţă incontestabilă, cum poţi oare, oricine-ai fi, să scoţi pe gură astfel de vorbe?

Continuând pe aceeaşi linie, s-ar putea să auzim atunci când vom fi fost de mult trimişi în negurile ligilor inferioare, că de fapt ăsta e un pas bun, pentru că doar aşa ne putem reveni şi, evident, că nu trebuie să disperăm, pentru că ne aşteaptă un viitor luminos. Am încercat să facem haz de necaz, sau mai bine zis de tragedia Craiovei, dar nici măcar Caragiale, dac-ar mai fi trăit, n-ar mai fi avut forţa să glumească pe această temă. Chiar şi el şi-ar fi pierdut umorul…

E mult prea mult şi n-am făcut noi atâtea păcate încât să îndurăm atât. Oricâte rezultate ar fi făcut cu această echipă în trecut, NIMENI nu are dreptul de a o distruge sau a pune umărul la asta, în mod conştient.

Aiurică, eşti un om MIC!

PS. Aşteptăm pudibonzii să ne spună că am comis vreo blasfemie, sau să facă teoria chibritului despre căcatul în care se află un nume imens al sportului românesc, UNIVERSITATEA CRAIOVA. Fiţi voi respectuoşi, mimaţi voi ipocrizia bunelor maniere, noi nu mai avem puterea!

6 comentarii:

 1. sa ma pis pe OMUL ticleanu. e un jeg de om,o taratura.

  RăspundețiȘtergere
 2. AURICA TIE NU ITI E RUSINE TAICA?

  RăspundețiȘtergere
 3. ticleanu e presul mititelului; e hartia de sters la cur a astuia.ce ii cereti?

  RăspundețiȘtergere
 4. ATENTIE CRAIOVASPORT : ROSCA UMBLA PE LA BANCILE DIN CRAIOVA SA DESCHIDA UN CONT IN CARE SA INTRE 2 MILIONE DE EURO.ESTE INFORMATIE VERIFICATA SUTA LA SUTA.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu e idiot,e sclav.
  CARACTER ZERO.MARS ACASA TICLENE.

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...