14 feb. 2011

Numele lui Craioveanu, folosit pentru intoxicări

“Nu am declarat niciodată - aşa cum a apărut într-un ziar din Bucureşti - că «Piţi ia jucătorii de la Universitatea, asta este urât». Nici vorbă de o asemenea declaraţie, cum să-l atac eu pe Piţi?! Eu n-am nimic cu Victor Piţurcă... Jucătorii care au părăsit Universitatea, Găman şi Bărboianu, sunt majori, deciziile luate de ei îi privesc, e problema lor, eu nu am implicat numele lui Piţi în această poveste”.

Asta a spus Gică Craioveanu despre declaraţiile inventate Doru Gheorghiu (ăla căruia-i tremură vocea când se dă la el vreun patron mai agresiv) şi preluate instantaneu de fiţuica booveanului, cea care însă nu a catadicsit nici până astăzi să scrie vreun cuvânt despre SECHESTRUL PUS DE FISC PE DREPTURILE FEDERATIVE ALE JUCĂTORILOR, ca şi cum acest lucru nici nu ar exista.

Cine e Doru Gheorghiu? Un anonim. Individul e total netalentat, dar rătăcit prin presa sportivă de la buCUReşti şi promovat cu insistenţă prin emisiuni de probabil cel mai corupt maimuţoi de la televiziuni. Un maimuţoi care de ani buni nu-l are deloc la inimă pe Piţurcă pentru că a refuzat să cotizeze.
Mai e ceva de spus?

7 comentarii:

 1. Stiam ca nu avea cumm sa spuna Craioveanu asa ceva pentru ca el il apreciaza pe Piturca. A fost elevul lui in sezonul in care U Craiova s-a batut pentru ultima oara la titlu, in 1994/1995 si au ramas in relatii excelente. Plus ca Piti a vrut sa il aduca presedinte pe el, a spus si intr-o conferinta asta toamna.Stiam ca sunt inventii ale unor ziaristi murdari.
  Respect CRAIOVEANU esti caracter adevarat!

  RăspundețiȘtergere
 2. "Gicanu i a reamintit lu Piti ca echipa si suporterii sunt lucruri sfionte si greseste...."
  auzi ba vrajala la cacatu asta de valentin toma,pisamas pe el de jegos.. cine plm mai e si asta ma?cand mititelu se pisa pe noi si muta echipa nu mai erau lucruri sfinte suporterii ........

  RăspundețiȘtergere
 3. mititelu esti o mizerie

  RăspundețiȘtergere
 4. "Gicanu"...
  footoooote n gura de ziarist atarnator cum ai gasit tu repede subiect de lins in cur patronu

  RăspundețiȘtergere
 5. NIMENI LA MECI14 februarie, 2011

  RESPECT CRAIOVEANU

  RăspundețiȘtergere
 6. de ce nu ma mira sa vad asta?

  RăspundețiȘtergere
 7. vali toma e fratele lui crsiti toma ala pe care il pune miti sa scrie de toti de prin oras care il supara si nu se fac pres in fata lui. un fraier , nu merita atentie.

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...