13 feb. 2011

De ce-şi bagă elefantu’ trompa-n veceu

Dacă nu aţi intuit încă motivul pentru care elefantul cu pigment închis se bagă ca musca-n curu’ calului în mizeria generată de boovean, vi-l mai spunem noi o dată. Lucrurile sunt atât de simple, încât şi un observator neutru îşi poate da seama care e scopul cubului de osânză.

Cum Marean are şi el un club de fotbal, e direct interesat în a neutraliza o “piaţă” cum este cea din Bănie, unde în cazul unui proiect serios oamenii s-ar înghesui lângă echipă, iar suportul lor ar da o forţă de nebănuit unei formaţii care i-ar putea încurca socotelile. Acesta e motivul pentru care elefantul îndelung cercetat penal se vâră neinvitat în veceul lui Minciunelu.

Marean s-a temut de Craiova lui Piţurcă şi acest lucru a fost probat clar de cearta provocată de acesta în toamna anului trecut, el atingându-şi atunci parţial scopul: Piţurcă a fost suspendat pentru o etapă de comisii. De ce preferă magraonul o Craiova mititică, iarăşi nu e prea greu de înţeles. Mărin e un sărman ajuns în ultimii ani circarul campionatului, subiectul de caterincă al tuturor celor din fotbal. Nu e întrunire a vreunei comisii sau prilej de adunare a oamenilor din fotbal pe la ligă, în care pe holuri să nu se spună bancuri cu Minciunelu în rol de Păcală.

Interesul elefantului vopsit în violet contravine interesului suporterilor craioveni, care-şi doresc un club puternic condus într-o manieră profesionistă (şi de care începuseră să se teamă după doar câteva luni cu Piţurcă) de un specialist în fotbal şi nu de amatori paranoici ca Minciunelu. Sub tirania booveană, agonizând într-o sărăcie lucie, Craiova nu are nici cea mai mică şansă de a face performanţă urmărind vreun trofeu şi implicit de a-l încurca în vreun fel pe Marean şi pe alţii care au aceste obiective. De aceea şi Becali sau Porumboiu preferă să-l aibă ca adversar pe Ajică decât pe Victor Piţurcă, chiar dacă maschează totul cu pretextul apărării ideii de patronat. Rechinilor Ligii I le convine deci să aibă un adversar mai puţin în lupta pentru supremaţie, iar o Craiova neutralizată şi incapabilă să lupte pentru altceva decât evitarea retrogradării e o grijă mai puţin.

Când a fost vorba despre el, elefantul s-a luptat până-n pânzele albe (sau negre) pentru palamaresul, numele şi culorile Temeşvarului, care în acte-i aparţineau lui Zambon. Şi, cu ajutorul intituţiei Politehnica din Timişoara, al autorităţilor locale şi al suporterilor care au pus presiune pe factorul politic, umflatul a avut câştig de cauză. Când însă vine vorba de alţii, iar interesul său nu mai converge spre aceeaşi rezolvare a unei situaţii de criză, Marean e de partea zambonilor. Pentru că asta este Minciunelu, omul care a mutat echipa Craiovei într-un alt oraş pentru că aşa a vrut el (a se citi banii primarului de la Severin) şi a transformat-o în echipa familei sale, declarând public asta de nenumărate ori.


PS. N-ar fi rău ca această umilă postare să fie citită şi de nişte papiţoi gesepişti, care spuneau ieri că elefantul a câştigat multe litigii şi dacă el îi dă dreptate booveanului, atunci ospătarul ar putea avea câştig de cauză. Argumentul deontologilor numărători de gagici de fotbalişti, cărora nu le-a trecut prin neuron că poziţia elefantului ar putea fi dictată de interese, este unul care dă măsura calităţii presei sportive din ţara noastră.

9 comentarii:

 1. era clar ca despre asta e vorba la butoiul asta de cacat.

  RăspundețiȘtergere
 2. asta e hidos vere ce plm ca nici nu am rabdare sa il ascult imi vine sa vomit cand ii pun aia capu acolo langa scrisu "la telefon: Marian Elefantu"

  RăspundețiȘtergere
 3. mooooooooe iancule bragadiru

  RăspundețiȘtergere
 4. Spre bucuria sacalilor am ramas cu mititelu asa ca nu trebuie sa se ingrijoreze din cauya Craiovei. O sa fim la retrogradare, poate chiar in B si se mai si aleg cu jucatori de la Craiova. Asta sa fi fost planul lui mititelu sa duca echipa in B si apoi sa vanda jucatorii?

  RăspundețiȘtergere
 5. mars obezule la parnaie ti-ai cumparat libertatea cu punctele de i le dai lu dinamo an de an

  RăspundețiȘtergere
 6. un butoi cu cacat acest magraon

  RăspundețiȘtergere
 7. MARIAN IANCU ISI VEDE INTERESUL ECHIPEI LUI DEGEABA IL ACUZAM NOI.E EXCELENT CE FACE EL PENTRU BRAGADIRII LUI.VINA E A NOASTRA CA NU REUSIM SA NE LEPADAM DE BOOVEAN SI SA LUPTAM CU CEI MARI IN LIGA LOR. NOI SINTEM CU BISTRITA, CU SPORTUL, CU TG MURES, BRNESTI, ATATA PUTEM NOI... SAU NICI ATAT CA NICI UNII DINTRE ASTIA NU SUNT IN SITUATIA NOASTRA.
  PLEACA MITITELULE TERMINAT CE ESTI!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. sa ma cac p;e trompa ta

  RăspundețiȘtergere
 9. Vidanja Iancu14 februarie, 2011

  Intrebare: De ce-şi bagă elefantu’ trompa-n veceu?
  Raspuns: ca sa zgarme in cacatu lu Marin.
  E bun raspunsu?

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...