21 feb. 2011

Mărin o duce tot mai rău. Chiroane, “une” eşti…?

Echipa familiei Minciunelu n-a fost astăzi reprezentată de nimeni la Adunarea Generală a LPF, acolo unde s-a votat caietul de sarcini pentru licitaţia privind drepturile de televizare. Un subiect despre care Minciunelu se pronunţase cu multă vervă săptămâna trecută, şi deci de care nu putea fi bănuit că nu e interest. Şi chiar dacă n-ar fi fost - pentru că e posibil să nu ia licenţa şi să nu mai facă obiectul caşcavalului de la ligă -, gestul e unul absolut penibil, pentru că toate celelalte cluburi din Liga I au avut reprezentanţi la şedinţă.

Motivul pentru care avocatu’ Manivelă şi cancelaru’ stelist n-au mai fost trimişi în delegaţie a fost… care altul decât lipsa banilor de benzină. Dacă ne aducem aminte că acum ceva timp, Cristescu punea bani din buzunar ca să bage motorină la autocar şi echipa să se poată întoarce acasă din deplasare şi să nu înnopteze pe marginea şoselei, nu e deloc de mirare că Ajică n-a mai considerat că e important să cheltuie 100 de euro pentru deplasarea celor 2 argaţi, însoţiţi de un şofer, cu tot cu bani de ciorbă şi mici la Albota.

Măscăriciul de serviciu al fotbalului românesc ne-a livrat şi în uichendu’ care trecu porţia de circ. Consiliul de administratie al echipei familiei lui (din care mai fac parte văru’ Lubeniţă, cancelaru’ ciorbar, nepotu’ Hihel şi un alt nepot intitulat Claudel, paznic de noapte la Niuiorc), adică el, l-a somat pe Piţurcă să-i dea înapoi dezlegările pe care le primise ca garanţie, fără să menţioneze vreun cuvânt despre restituirea banilor.

Aşteptăm cu nerăbdare comunicatele prin care fiscul este somat să şteargă imediat datoriile firmelor boovene, iar loteria română să-i spună numerele câştigătoare de la tragerea de săptămâna viitoare. Trebuie doar ca decizia să fie votată de consiliul de administraţie, din care Mărin i-a exclus pe valet şi pe vulpea fidelă Aurică Beldeanu.

Va urma o săptămână în care, panicat că o mare parte a suporterilor nu vor să-i mai dea un leu pentru poşetele amantei şi pentru conservele şi parizerul badigarzilor, Ajică va trebui să-şi demonstreze din nou calităţile de actor pentru a fi convingător. El deja dă însă din colţ în colţ şi nu mai ştie cum să implore lumea să cumpere bilete la meci.

17 comentarii:

  1. Cine s-ar gandi o secunda sa se duca la meci , mai intai sa stea doua secunde sa se gandeasca . Adica de ce sa se duca la stadion? Ce are el de castigat? Nimic, un fraier in mintea lui Mititelu, care are acum nevoie mai mnare ca oricand de suporteri, dar nu sa fie alaturi de echipa si sa fie alaturi de el. Pai voi daca va duceti la meci o sa fiti partasi la prelungirea mititelului aici in banie. Si voi o sa fiti vinovati. Mai bine se alege praful mai repede, o luam de la zero, si gata. Incepem o era noua , una curata , fara Ajici, Lubenite, Manivele, Gigei, Rosci...Ganditi-va inainte sa regretati peste o luna si sa spuneti ca mai bine rupeati piusica din fasa si nu mai asteptati ! TREZIREA. NIMENI LA MECI !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. OCHELARII LUI BOOVEANU:ce sa va spun,decit ca cu un ochi plig si cu altul rid,pling ca craiova e condusa de un taran analfabet,care e mai rau decit LEANA din vacanta mare(uitativa ca sint leiti),si rid cu un alt ochi pentru ca copilasii mei imi stau linistiti cind e booveanu la televizor,imi zic mereu tati nu mai vorbi de stinta booveni!ca incepe serialul de desene animate cu booveanu,vrem sa il vedem,am incercat sa le explic copilasilor sa il lase in pace ca nu este desene animate,si sa se uite la Tom & Jery,dar nu vor sa ma intaleaga,dar ei nu ma cred,imi zic ca asta e risul lor

    RăspundețiȘtergere
  3. ce fata de nebun are,adevarat taran

    RăspundețiȘtergere
  4. Saracul de el.. mie imi pare rau de el ....

    RăspundețiȘtergere
  5. ce fata de retard are miti

    RăspundețiȘtergere
  6. Stan si Bran21 februarie, 2011

    Adi cu mecla asta de puscarias vrei tu sa apari la televizor?
    Du-te ba inapoi la Booveni ca sperii copiii.

    RăspundețiȘtergere
  7. OCHELARII LUI BOOVEANU:puneti si o poza cu nevastasa sa mai ridem,asa imi fac idei,ca de prost ne am saturat,cine e taranca aia? sint curios

    RăspundețiȘtergere
  8. chiroane ce faci coae il lasi pe mary la greu?

    RăspundețiȘtergere
  9. lupul-cel-rau22 februarie, 2011

    "... Chiroane, si tu ma tintuiesti in piroane?" :)

    RăspundețiȘtergere
  10. mititelu are nevoie de bani nu mai are leu in buzunare a platit din banii ptr salariile angajatilor restantele ca sa poata fi programat. trebuie neaparat ca fraierii sa se duca la meci ca altfel e belea mare pe capul lui.

    RăspundețiȘtergere
  11. vinde echipa saracule....

    RăspundețiȘtergere
  12. Alinutza+Marin=LOVE22 februarie, 2011

    Bai Chiroane, nici tu nu esti asa cum credeam io ca esti...

    RăspundețiȘtergere
  13. Lupul cel rau a bulit-o pe secre

    RăspundețiȘtergere
  14. marine ce facem daca nu vin astea la meci, ce mai mancam ca parizeru e pe terminate???

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...