12 feb. 2011

Mărin e puţin cam căcat pe el

Booveanul i-a propus lui Piţurcă 1.200.000 de euro + cesionarea drepturilor federative ale lui Bărboianu pentru ca acesta să renunţe la litigiu. Întrebat de Naum dacă e adevărat, Mărin a fost luat prin surprindere şi a ezitat vreo 15 secunde, pentru că nu ştia dacă să mintă sau să spună adevărul, după care a răspuns “da, e puţin cam adevărat”.

Cu această nouă acţiune disperată, balonul de grăsime şi prostie recunoaşte de fapt că nu are dreptate şi că ştie în sinea lui că va pierde atât litigiul cu fotbaliştii, cât şi pe cel cu Piţurcă. Ajică e puţin cam căcat pe el, altfel de ce ar accepta cineva care are toate atuurile de partea sa şi pe deasupra şi adevărul, să cedeze un jucător şi o sumă atât de mare de bani. Milogeala booveanului ne arată clar că se ştie cu musca pe căciulă şi că minte cu perversitatea-i caracteristică atunci când spune cu nonşalanţă că “Piţurcă nu a investit mai mult de 6-700 de mii de euro. Hai, poate să mai fie încă 2-300 de mii care nu-mi ies mie, că nu găsesc chitanţele”.

Chiar dacă minciunile ordinare ale unui impostor la fel de ordinar nu ar merita nici măcar comentate, nu rezistăm tentaţiei de a ne pune o întrebare simplă: cum e oare posibil să nu ştii dacă s-au cheltuit sau nu 2-300 de mii de euro. Cu chitanţe sau nu, o sumă atât de mare e imposibil să-ţi poată scăpa, pentru că nu durează mai mult de jumătate de oră până aduni salariile care li s-au plătit fotbaliştilor în acest timp şi datoriile achitate către diverşi creditori. Doar un mitoman prin excelenţă ca Minciunelu poate rosti cu atâta seninătate o astfel de propoziţie, sfidând inteligenţa oricui îşi găseşte răbdarea de a-i asculta intoxicările.

Oferta ospătarului era oricum o nouă tentativă de cacealma, pentru că drepturile federative ale lui Găman şi Bărboianu ar fi sub sechestrul fiscului dacă aceştia ar reveni sub dictatura sa, ei fiind eliberaţi din infern tocmai de actele semnate şi parafate de boovean. Mai mult decât atât, întrebat de unde ar fi luat cei 1.200.000 de euro când el nu are după ce bea apă, sărmanul a mărturisit că banii ar fi venit chiar dintr-un eventual transfer al lui Găman. Aşadar, perversul megaloman are tupeul de a cere cuiva pe care l-a scuipat şi umilit prin gesturile sale ordinare, să renunţe la legitima acţiune reparatorie (pe care i-a cerut-o inclusiv galeria) şi să-l ajute pe el să-şi continue tirania şi să batjocorească milioane de suporteri. În mintea şarlatanului de la Niuiorc, toţi sunt nişte ţicleni şi geolgăi gata în orice secundă să fie terfeliţi de Zeul cu ochelari de sudor.

Sictir Mărine, mititica te-aşteaptă! Şi nu e vorba de Alinutza.

14 comentarii:

 1. dragomir a spus clar :daca a facut oferta asta inseamna ca si a recunoscut vina

  RăspundețiȘtergere
 2. hahahahahahhaa ce crede asta ba ca dupa ce s-a pisat pe piturca ala o sa i-l dea acuma pe gaman si sa isi ia inapoi doar o parte din bani 1 mil 200 in loc de 1 mil 800 si sa astepte pe urma sa il vanda si pe fane ca sa isi recupereze ce are de dat de unde a luat bani imprumut pentru craiova..cat tupeu sa ai ma.....???

  RăspundețiȘtergere
 3. piti nu ii da nimic nu face nimic din ce iti cere asta fa in asa felincat sa plece ruineaza l dal in mortii lui de pervers

  RăspundețiȘtergere
 4. CE MA BUCUR CA MINCIUNELU E CU DINTII LA GARD :)))))))))))
  STAI ACOLO CACATULE PANA VENIM NOI SA TE AJUTAM!
  VINDE ECHIPA PANA NU E PREA TARZIU CA NE-AI DOISTRUS NEMERNICULEEE!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. se apropie sfarsitu?sa vina cancelaru cu o idee salvatoare.dati un comunicat.

  RăspundețiȘtergere
 6. wowwwww ==============)))))))))))))

  RăspundețiȘtergere
 7. La fel ca voi toti sper si eu din tot sufletul sa scapam de acest vierme.

  RăspundețiȘtergere
 8. cacaciosuleeeeeeeee pleaca baaaaaaaaaaaaa

  RăspundețiȘtergere
 9. “Piţurcă nu a investit mai mult de 6-700 de mii de euro. Hai, poate să mai fie încă 2-300 de mii care nu-mi ies mie, că nu găsesc chitanţele”
  asta minte si cand respira

  RăspundețiȘtergere
 10. Pe cat de mult m a durut sufletul ca a plecat Piti pe atat de mult m am bucurat ca interlopul cu ochelari de soare si a dat in petec pt ca Piturca si numai Piturca poate sa i tina piept si mai mult sa l faca praf pe Marin.Un om cu personalitatea si puterea lui Piturca nu se poate lasa terfelit si pacalit de acest nenorocit care de 6 ani ne mananca zilele cu ordinariile lui.Noi suporterii stam linistiti..Nea Piti lucreaza la distrugerea tiranului boovean.

  RăspundețiȘtergere
 11. lupul-cel-rau12 februarie, 2011

  Sictir Mărine, mititica te-aşteaptă! Şi nu e vorba de Alinutza.
  ahahahahahahahhahah :))))))))

  RăspundețiȘtergere
 12. booveanul e disperat, Piti baga-l in faliment !!!

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...