11 feb. 2011

Minciunelu visează noaptea zornăit de cătuşe

În jurul gâtului gros şi slinos al ospătarului, laţul se strange tot mai tare. Disperat de sărăcie, diabolicul tiran e-n stare de orice pentru a mai face rost de câţiva creiţari cu care să-şi prelungească agonia. Ultima ţeapă pe care şmenarul de la Booveni a dat-o statului e legată de mult discutata deturnare a celor peste 400 de mii de euro pe care echipa familiei sale trebuia să-i primească de la ligă, din drepturile TV.

Cum conturile bancare ale SC Fotbal Club U Craiova SA (societatea comercială despre care booveanul ne spune că este Universitatea Craiova) erau blocate pentru celebrele datorii, iar liga era terţ poprit, lucrurile ar fi trebuit să fie destul de clare: încă de acum 2 săptămâni, fiscul trebuia să înceapă cu această sumă recuperarea datoriei de milioane de euro.

Împreună cu avocatu Bielă-manivelă şi cu cancelaru’ ciorbar, perversul Minciunelu a pus la punct o înşelătorie care în mod normal ar trebui să-i aducă urgent un dosar penal, dacă în această ţară mai există legi şi ele se mai respectă măcar din când în când. Aşa cum se cunoaşte, booveanul s-a folosit de o prevedere legală, solicitând banii de la ligă pentru plata restanţelor salariale către fotbalişti, antrenori şi alţi salariaţi ai clubului, depunând la instituţia condusă de Mitică o listă cu salariile restante pe care intenţionează să le plătească din aceşti bani. Prin respectiva adresă către LPF, Mărin se angaja ca banii să fie viraţi către salariaţi conform acelui grafic.

O altă înşelătorie tipic booveană, pentru că oamenii nu şi-au primit decât o mică parte din drepturile cuvenite, sau chiar nimic. În urma dezvăluirilor făcute chiar de Victor Piţurcă, fiscul s-a sesizat şi, în urma anchetei, a constatat ceva mult mai grav: ţeparul Minciunelu a emis o factură pe o altă societate decât cea îndreptăţită să primească aceste drepturi. Astfel, pe lângă SC Fotbal Club U Craiova SA (firma care patronează echipa familiei boovene), hipopotamul unsuros mai deţine o societate numită SC FC U Craiova SA, înfiinţată probabil tocmai în scopul de a crea derută şi a-l ajuta să-şi desăvârşească ingineriile economice deprinse de la mentorul Dinel. Cei de la LPF nu au sesizat diferenţa şi au căzut în capcana lui Mărin, virându-i banii într-un cont al firmei-clonă şi permiţându-i astfel impostorului să-şi continue şirul nesfârşit al înşelăciunilor. Cercetările continuă!

Pentru toate ilegalităţile pe care le-a făcut, şarlatanul megaloman merită cu siguranţă priponit. Vom vedea însă dacă viciatele instituţii ale statului român vor avea de această dată curajul de a lua măsuri cu un colaborator de nădejde al deneaului, sifon prin excelenţă şi experimentat turnător de gogoşi, că doar asta e specialitatea sa. Dacă mai au o fărâmă de moralitate, instituţiile statului ar trebui să se sesizeze şi să intervină în acest caz clar de evaziune fiscală, pentru că toţi trebuie să fim egali în faţa legii. Firma brutarului şi a familei sale n-ar trebui să aibă parte de un regim preferenţial faţă de o societate comercială a unui cetăţean de rând, care-şi plăteşte taxele pentru că nu e un rechin imobiliar, parvenit peste noapte şi stăpân de ziar cu care să şantajeze judecătorii şi pe oricine deţine vreo funcţie publică şi i-ar putea leza în vreun fel interesele financiare respectând legea.

Sursele CRAIOVASPORT au confirmat însă că evazionistul Ajică îşi consumă în această perioadă ultimele zvârcoliri de disperare, conştientizând în puţinele clipe de raţiune că sfârşitul se apropie. În plin scandal cu răsculata Lenuţa şi cu o secretară care-l suge şi de ultimul mărunţiş, booveanul aude noaptea, în vis, zornăit de cătuşe şi după ce se trezeşte panicat şi năduşit şi-şi dă jos ochelarii de plastic, urlă cât îl ţin boşogii: “Ajutor Alinutzooo, dujmanii vor să mă distrugăăă!”

15 comentarii:

 1. offfff.......DOAMNE AJUTAAA!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. cum pot sa pun un rticol de-al vostru pe facebook ca sa citesca mai multa lume despre MARIN DE LA BOOVENIII/

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca un om simplu facea asa inginerii financiare era de mult dupa gratii.Dar pentru un escroc din asta care apare la televizor se poate tolera orice,chiar si evaziunea fiscala de miliarde.

  RăspundețiȘtergere
 4. ar fi cea mai mare bucurie pentru noi toti,ca prea am fost incercati de soarta asta de cacat de a il avea patron pe un retardat dement

  RăspundețiȘtergere
 5. daca a uzat de un act al altei firme ca sa induca in eroare si apoi sa sustraga banii de la liga tert poprit,deci banii popriti, dupa mine ar trebui anchetat si dus la parnaie.
  fara subiectivism.

  RăspundețiȘtergere
 6. la puscarie, ajica la puscarieeee!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. DIN CE AM AUZT ASTAZI NU MAI ARE NICI O SCAPARE MITITELU...PROBLEMA CARE SE PUNE ACUM SI NU VORBESC PROSTII ESTE CINE PREIA O SCIETATE FACUTA ZOB SI CU N CONTROALE IN DERULARE CARE SE INTIND PE O PERIOADA MARE DE TIMP...
  IN CONCLUZIE MAI CLAR..CRAIOVA VA DISPAREA DIN TOATE ESALOANELE SPORTIVE IAR IPOCHIMENUL CU OKELARI VA RAMANE CU PALMARESUL SI ATAT..
  DECI NASOL..OBISNUITIVA DE ACUM CA NU VOM MAI AVEA FOTBAL

  RăspundețiȘtergere
 8. "emis o factură pe o altă societate decât cea îndreptăţită să primească aceste drepturi."
  secatura detine vreo 25 sau 30 societati care culmea toate se ocupa cu fotbalul.
  "Cei de la LPF nu au sesizat diferenţa şi au căzut în capcana" ideea e ca javrele de la frf stiau asta.
  "Vom vedea însă dacă viciatele instituţii ale statului român vor avea de această dată curajul de a lua măsuri cu un colaborator de nădejde al deneaului," DA CU SIGURANTA DE DATA ASTA TOTUL E SFARSIT PT IPOKIMEN...PROBLEMA E ALTA ...CINE VINE SA PREIA NEBUNIA CARE A FACUTO ACEST SMENAR?

  RăspundețiȘtergere
 9. mititelu locu tau e la mititica

  RăspundețiȘtergere
 10. ce bine i-ar sta lu marin cu bratari din otel la maini.....
  ce ne-am putea dori mai mult?

  RăspundețiȘtergere
 11. Vice, bine ca tu stai acolo ba slugoiule. Adevaru ca are nevoie infractoru asta de un umar pe care sa planga ca gaoaza lu alinuta nu il consoleaza decat noaptea.Dar el are nevoie si ziua de cineva.Tu esti curva din timpul zilei.Hai ceau!

  RăspundețiȘtergere
 12. ARESTATI ACEST INTERLOP SPECULANT SI INFRACTOR CARE ISI BATE JOC DE NOI DE 6 ANI!!

  RăspundețiȘtergere
 13. ma rog sa il lege!
  CRAIOVA LIBERA!

  RăspundețiȘtergere
 14. merita tot ce e mai rau ajica

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...