7 ian. 2011

Şoul continuă!

Booveanul ţine morţiş să ne livreze zilnic doza de diversiuni care îl menţine în centrul atenţiei şi ne aduce aminte ce personaj grotesc a ajuns să-şi bată de joc de culorile Ştiinţei. Să ne amuzăm cu Mărin!


Mărin Minciunelu:
“Dacă i-am dat puterea lui Victor Piţurcă, văd că toţi colaboratorii lui au înţeles greşit asta. Eugen Neagoe face miliţie cu mine, Silvian Cristescu mă ceartă pe la televiziuni. Gaşca lui Piţurcă mă costă foarte mult, un milion net pe an. Eu nu am vrut de la ei decât puţin respect, dar ei nu au făcut altceva decât să mă bârfească şi să vorbească lucruri rele despre mine. Piţurcă nu ştie despre lucrurile astea, la fel cum nu ştie despre multe alte lucruri care se întâmplă la club.

Am aşteptat să vină iarna, nu am mai rezistat. Nu suport să fiu luat în băşcălie de oameni care joacă poker în cantonament, în timpul în care ar trebui să muncească. Victor Piţurcă este un om extraordinar, dar este înconjurat de oameni care nu îl reprezintă. Ce dacă sunt de încredere, mai mare încredere decât cea pe care i-am acordat-o eu nu poate căpăta. Grupul ăsta l-a îmbârligat şi împotriva mea El nu ştie ce se întâmplă, pentru că se dădea de şase atunci când venea el şi era linişte. Nu întâmplător s-au pierdut atât de multe meciuri în acest tur.

Recunosc că am avut o glumă cu Argăseală şi apoi el a spus mai departe. A terminat-o toată viaţa lui cu mine pentru asta, nu voi mai vorbi cu el. Dacă spuneam şi eu ce se întamplă pe la Steaua... M-a tras puţin de limbă, dar eu am glumit cu el. Aia a fost o discuţie privată, însă el a vrut să îi facă pe plac stăpânului, să se gudure şi i-a spus repede. L-am şi rugat să rămână între noi ce discutăm”.Traducerea CRAIOVASPORT:
Dacă am fost forţat de sărăcie să-l chem pe Victor Piţurcă, văd că ăsta chear şi-a adus colaboratori şi vrea ei să conducă acia, recte să facă echipa şi tactica de joc. Ei a înţeles greşit că io le-am dat puterea. Gaşca lu’ Piţurcă, că ăştea nu e ştaf, e gaşcă, mă costă foarte enorm de mult. Ce dreaqu’ atâtea cheltuieli, când puteam io să-l ajut, că şi io mă pricep la fotbal. Io nu am vrut de la ei decât puţin respect, adică să mai treacă şi ei pe acia să mă întrebe ce părere am şi io despre sistemu’ de joc, despre cum aşi vedea io primu’ unşpe…

Am aşteptat să vină iarna, nu mai am rezistat. Nu suport să nu mă implic la iechipă. Pă’ ce sînt io acia, câine în lanţuri? Ham ham! Dacă ei face şi echipa şi tactica de joc, io ce mai fac? Că schimbările chear nu pot, am avut eu nişte idei, da’ ăştea ai lu’ Piţi dupe bancă nu răspunde deloc la telefon în timpu’ meciului... Deci ăştea nu e profesionişti, nici nu se compară cu valetu’ şi cu cancelaru’. În loc să muncească, să vină acia să dea cu mătura, să şteargă prafu’ dupe birou că vine Alinutza mai târziu, ei stă pe la cantonament. Ce mai, Piţurcă nu are nevoie de neprofesionişti ca Chistescu (că io îi pronunţ numele aşea, fără “r”, dacă aţi remarcat) şi Geană, chear dacă ei a fost pe-acoloşa implicaţi la ultimu’ event, ăla din 91, când io eream plăcintar. Adică la una din ălea patru steluţe dupe tricoloru’ care l-am desenat pe tricouri, ca să fie în trend echipamentu’.

Erea mai bine să fie păstraţi în schema organigramei argaţi de-ai mei, ca valetu’ şi cancelaru’, care ereau nişte mari profesionişti, că au avut multe în comun cu fotbalul la viaţa lor. Ce nevoie avea Piţi de ăştea, ca Costeşin, Chistescu, Neagoe? Ce dacă e ei de încredere, mai de încredere ca mine nu poate să-i fie nimeni. Dacă io l-am pus manager pe Piţi, el de ce nu vine la Niuiorc să mi se închine şi să-i dau echipa pe foaie?

Piţi e bun, e un om iecstraordinar, zic şi io bine de el că e suporterii de partea lui şi mă are la mâna, că are contract beton şi poate mă iexecută. Dar ce vreau să mai vă spun: ştafu’ neprofesionist al lu’ Piţurcă a stabilit pentru perioada de pregătire nişte amicale nasoale, cu alde Ţârvena Zvezda, în timp ce profesioniştii mei aţi văzut ce i-a arănjeat vara trecută lu’ Ţicleanu, numai meciuri tari. I-am spulberat pe băeţii din Ka-Prun de vrea să facă nişte mişcare şi a jucat cu noi în locu’ lu’ bucătarii ăia din liga a 5-a din Austria, SK Casino Bischofshofen (mai pe scurt Bişonşopron), care ne-a dat ţeapă. I-am torpilat şi pe pescarii de la gruparea aia celebră din perfidu’ Albion (FC Flinston Tăun, cum le zicea bulangii ăia de la CRAIOVASPORT, care i-a loat în derâdere). Şi cam atât, că dupe ce ne-a omorât Osiiec pe urmă ne-a refuzat toţi, şi Zaglebie Lubin şi Neftci Baku. Juventus s-a speriat de forţa noastră ofensivă şi a contramandat şi ei confruntarea cu noi. Se anula amicalele unu’ dupe altu’, cădea toate ca popicele, de-a făcut mireasa Aurel numai jocuri-şcoală.

Şi tot ştafu’ neprofesionist al lu’ Piţi, împreună cu manageru’ iecstraordinar, a găsit surse de finanţare a cantonamentului. O mare greşeală de strategie, erea mai bine să fi stat aci la lunca Jiului. Vă spun io că erea un tip mai aparte de cantonament, în care fotbaliştii trebuia să vină şi cu mâncarea de acasă, că nici bani de haleu nu prea aveam de unde să scot. Da măcar îi învăţam cu greu’, pe urmă îi mânca pe pâine pe toţi când începea campionatu’. Bine, în afar’ de prima ietapă cu steaua, că Gigi me-a propus ceva interesant, da’ Piţi ăsta e nebun, vrea să îi bată el pe steaua ca să se răzbune pe idolu’ meu.

Deci io vă spun că Piţi nici nu ştie ce se întâmplă pe acoloşa pe la cantonament. Nu întâmplător s-a pierdut atâtea puncte în tur, înfrângerile nu are nici o legătură cu sărăcia de la club. Ăştea din gaşcă e de vină, că jeoacă pocher şi când ajunge Piţi la cantonament dau de 6, ca-n filme, şi tirează chipsurile sub masă. Na, că i-o dădui pe-asta, este că sînt tare? De fapt ideia a fost a lu’ cancelaru’, da s-ar putea să nu pună lumea botu’, că io i-am spus că e cam subţire minciuna lui de moldovean încet. Adică Piţi nu ştia de ce fac ăia, când fiu-său erea acoloşa în cantonament, că e jucător? Nu-i pâra el pe inadecvaţi în caz că erea aşa? Prost mai e şi cancelaru’ ăsta, nu mai mă iau dupe el c-o iau în mână.

Recunosc şi că am avut o glumă cu Argăsală, că io sînt aşea, mai glumetz de felu’ meu. Da’ am greşit, iete, îm’ pun cenuşe-n cap. Dă fă Alinutzo nişte cenuşe! Păi ce bă, dacă io m-am gudurat pe lângă sclavu’ lu’ Becali ca să mai mă bag şi o în seamă cu granjii, Jiji trebuea să spună tot la televizor să mă facă de căcat? Las că mai pupă el mesaje de la mine...

Deci acu’ io ce să mai zic, că deja râde toţi de mine că ce penibil sînt. Ce să fac, dau şi io vina pe Argăsală, că m-a tras perversu’ de limbă. Io i-am spus să nu mai mă tragă de limbă că mă accidentează şi nu mai pot să mai mă joc cu secretara, da el mă tot trăgea. Aia a fost o discuţie în privată, că io eream la budă în timp ce îi spuneam lu’ domnu’ Valeriu că Piţi ăla e o grenadă de antrenor. Io antrenez de o mie de ori mai bine ca el. Da’ m-am şi rugat de iel ca să rămână între noi, să nu mai spună idolu’ Jiji la gesepeu tot ce vorbim noi, că aude suporterii şi mă dujmăneşte.

Îi atenţionez pe toţi să fie atenţi când vorbesc cu Argăsală şi să dea dovadă de mare atenţie. Atenţiune la dom’ Valeriu! Oricum, cu mine a terminat-o toată viaţa lui, nu mai vom vorbi niciodată. Facem pariu că nu mai doarme la noapte când o auzi? L-am terminat cu asta!

9 comentarii:

 1. daca l-ai adus pe piturca lasa-l sa lucreze si creeaza conditii. daca nu pleaca pentru ca nu mai ai ce sa mai incerci daca nici cu cel mai mare antrenor nu reusesti.valea!

  RăspundețiȘtergere
 2. MARS JIGODIE!08 ianuarie, 2011

  PLEACA BAAAAAAAAAAAAAAAAAA! VINDE CLUBU SI MARS IN GROTA SA NU MAI AUZIM DE TINE NICIODATA!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. daaaa pai aia ai lu piturca nu sunt profesionisti ba sunt aia ai lu muicelu profesionisti ca nu au nici o treaba cu fotbalu.muicelu de fapt vrea sa fie piturca mai umil cu el si sa ii pupe mana asta vrea sa spuna cand zice ca ce nevoie are piti de profesionisti de incredere...

  RăspundețiȘtergere
 4. mititelu minte si cand respira.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce simplu e totul la brutar:daca esti sluga mea esti cel mai bun/daca iti faci treaba bine da nu esti sluga mea esti prost.De asta am ajuns unde am ajuns.Sa plece acest milog ca si-a batut joc de clubul asta 6 ani.

  RăspundețiȘtergere
 6. luati-l pe mititelu la circ sa scapam de el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. DACA PITURCA PLEACA,ESTI UN OM TERMINAT.......DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

  RăspundețiȘtergere
 8. nu te mai saturi de mintit ba sclavu lu becali

  RăspundețiȘtergere
 9. Mititelule cand vinzi echipa? Acum sau la vara? Stii ca mai mult nu ai cum sa mai rezisti,nu? Mai bine grabeste-te....

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...