8 ian. 2011

Mărin şi miniperformanţa

Până acum, aţi aflat cu toţii deja că Mărin e un mic Napoleon. El se pricepe la orice, de la fotbal, politică şi brutărie până la presă, afaceri şi “chestiuni” juridice. Dar ce nu ştiaţi, este că booveanul este şi un inovator. El a lansat de curând un nou concept în fotbalul profesionst: “miniperformanţa”! Planuri măreţe, pentru că de şase ani el ne-a obişnuit cu “ciuciuperformanţa”...


Ajică Minciunelu:
“Este o invenţie venirea lui Jerry Gane sau Nicolo Napoli la Craiova, noi avem antrenor. Nu văd motive de rupere a contractului cu Piţurcă. Eu sunt optimist, cred că putem obţine o clasare bună în Liga I, putem să facem o miniperformanţă, avem toate atuurile să prindem un loc de cupă europeană. Avem jucători foarte valoroşi, cei mai adevăraţi suporteri, putem crede în acest obiectiv.

Am o simpatie deosebită pentru Mutu, îmi pare rău că nu dispunem de lichidităţi suficiente să îi facem o ofertă. Ar putea reveni pentru o perioadă de şase luni sau chiar un an în România”


Traducerea CRAIOVASPORT:
Ce dreaqu’ vorbiţi bă acia de Geri Gane şi Nicolo Napoli? Io am am antrenor bă, pe Piţi, când regret că l-am adus, când nu văd motive de rupere a contractului (oricum nici n-aş putea să-l rup, da’ îi dau calde că sînt la mâna lui). Hai, gata, că tot io am aruncat vrăjeala asta pe piaţă, ca să am de ce să spun că nu e adevărat şi să am ce să neg, ca să par băiatu’ bun, care e de bună-credinţă şi de fapt e de partea lu’ Piţi. O bag şi pe aia cu optimizmu’, că io sînt cel mai mare optimist dupe lume, sînt chiar convins că facem o miniperformanţă… Ce, nu sună mişto miniperformanţă? Conceptu’ ăsta îl lansai io acuma, că io sînt filozof, lansez nişte teorii de-l las cu gura căscată pe Sa-muilă!

Deci avem toate atuurile să prindem o cupă europeană. Păi ce ne lipseşte, în afară de câteva chestiuni minore, cum ar fi bani de salarii, bani de transferuri, plata datoriilor la stat să nu retrogradăm. Fleacuri… Ce dacă n-am fi avut bani nici de cantonament dacă nu găsea Piţurcă pe un suporter să plătească el, ietete marea problemă unde ierea… Hai sictir răuvoitorilor, că io zic că puteam chear să luăm campionatu’ şi să ne batem pentru Ceampion Lig! Mai ales că avem cei mai valoroşi jucători din Europa. Şi să mai dau o limbă în cur şi la suporteri, ete zic că sînt cei mai adevăraţi, dă-i dreaqu că e proşti, a uitat când i-am interzis la dinamo sau când am mutat echipa pe la Severin să mai fac rost de nişte bani.

Deci io dacă nu ieream aşea sărac, o ardeam pe Pamela Anderson în locu’ la secretară (Pamelo, dacă citeşti declaraţia asta a mea, dă un mesaj la 074478362X!) şi îi cumpăram pe Mesii şi pe Cristiano Rolando. Da aşea, dacă am nişte probleme cu caşcavalu’, o să mă mulţumesc să vă aburesc că îl transfer pe Mutu. Borceo, Gigi, Porumboaie, ţineţi-mă că-l transfer pe breleant!

Ăăăă…, de fapt nici pe “il Fenomenu” nu pot, întrebai acuma contabilu’ cum stăm pe partea economică şi îmi spusă că su… flă vântu’ prin conturi. Mare ghinion mai are şi Mutu ăsta, asta erea şeansa vieţii lui, să lucreze cu mine. Cum ar veni, să fie colaboratoru’ meu. Nici nu ştie ce-a pierdut. Păi la ce club din Europa asta mai aştepta el să-şi ia slariu’ câte 5-6 luni? Deci dacă dispuneam de nişte lichidităţi, îi făceam o ofertă imediat lu’ Mutu. Erea bomba bombelor, bomboana dupe coliva mandatului meu.

Piţi n-o să mai poată folosi nici extracomunitarii de la Craiova din cauza datoriilor imense către stat, da’ io vorbesc de adus jucători din Serie A. Ştiu că o să ziceţi că aberai acia, da’ trebuea să zic ceva şi de Mutu, că văd că ăsta e subiectu’ zilei şi dacă nu comentam şi eu ceva pe această temă nu mai mă băgaţi în direct. Şi io trebue să apar mereu, că sînt vedetă mare.

17 comentarii:

 1. mars ba cu miniperformanta ta de unsuros ca nu avem nevoie de jeguri ca tine!pleaca pisatule chiar nu intelegi ca nu dam 2 bani pe tine?

  RăspundețiȘtergere
 2. Mititelule nu mai ai secrete asta e adevarata ta fata care ne-o arata Craiova Sport.
  Ar fi mai bine sa vinzi echipa daca nu sper sa fii fortat sa o vinzi ca nu te mai suport

  RăspundețiȘtergere
 3. daca wobay, iliev, gargorov si dilevski nu mai joaca cu cine mai jucam patroane ? intri tu sau o bagi pe secretara pe teren?

  RăspundețiȘtergere
 4. marine ma pis pe tine

  RăspundețiȘtergere
 5. PLEACA BOOVENE CA NU POTI SA TII ECHIPA ASTA E PREA MARE PENTRU TINE CARE ESTI UN NIMIC........

  RăspundețiȘtergere
 6. Primaria sa se implice sa faca echipa Craiovei care sa reprezinte orasul 1 Ne-am saturat de mititelu! Ne-am saturat de amatorism si mediocritate!

  RăspundețiȘtergere
 7. PITI IA ECHIPA DE LA CACATU ASTA CU OCHELARI!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Vinde echipa sarmane si du te unde oi vdedea cu ochii

  RăspundețiȘtergere
 9. MARS OSPATARE!!08 ianuarie, 2011

  CRAIOVA LIBERA!!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. am fost atent la o reactie a tiganului infatuat de la gesepeu: cand l-au intrebat de ce nu vinde daca nu face fata financiar(nici macar minifinanciar) a raspuns foarte ciudat "CUM SA VAND?" pe un ton rastit si a continuat zicand "e sufletul meu echipa"(sau ceva de genu). Ideea e ca era gata gata sa spuna ceva interesant dar s-a oprit. Spre exemplu "cum sa vand Samuila, e singura mea afacere"

  RăspundețiȘtergere
 11. Respect CraiovaSport.Ar trebui sa popularizam mai mult siteul vostru.

  RăspundețiȘtergere
 12. Pentru Anonim: "am fost atent la o reactie a..."

  Sau poate ar fi vrut să spună "cum să vând Samuilă, dacă pierd clubul nu mai exist, sunt un nimeni şi doar ce m-am obijnuit şi io cu statutu' de vedetă pe spinarea de brendului. Şi ce aşi mai face io totată ziua dacă nu scheme tactice şi planuri de schimbarea antrenorului, în pauzele dintre intervenţiile mele telefonice la emisiuni?".

  RăspundețiȘtergere
 13. bravo craiovasport pleaca boovene

  RăspundețiȘtergere
 14. marine ce muschi ai nebunule.. lu-mi-ai muschiu dintre craci in gura!!

  RăspundețiȘtergere
 15. mooooyyeeee minciunelu

  RăspundețiȘtergere
 16. LASA BA ECHIPA CA NE BAGI IN B JEGULE VREI SA AI VIATA LU NETOIU CACATULEEE!!???

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...