20 ian. 2011

Sezione cere protestul tuturor suporterilor!

CRAIOVASPORT redă mai jos comunicatul de protest al grupării Sezione. Sătui până la greaţă de comportamentul unui impostor care se şterge pe picioare cu istoria unui mare club de fotbal, transformându-l în jucăria sa şi a familiei sale, toţi suporterii care iubeau cândva Ştiinţa ar trebui să se alăture acestui protest.

PS. Ne bucurăm că băieţii de la Sezione (şi nu numai) citesc şi apreciază CRAIOVASPORT, dovada fiind multitudinea de termeni împrumutaţi de pe blogul nostru.

Suntem alături de voi şi de oricine luptă pentru eliberarea de sub dictatura booveană.
CRAIOVA suntem NOI!




FRONT COMUN
Protestul tuturor suporterilor alb-albastri (tribuna 0, tribuna 1,tribuna 2 , peluze).
“Stiinta” suntem NOI !!!

Clubul nostru este in agonie, fiecare secunda trecuta putand fi ultima din istorie „Stiintei”. Unica modalitate sa ne putem salva echipa in aceste momente este ca noi suporterii sa fim iarasi uniti. Sa facem front comun impotriva impostorului care pus mana pe destinele clubului nostru. Sa eliberam Universitatea Craiova de sub tiranie!!!

Fenomenul fotbalistic de la Craiova nu a fost niciodata reprezentat de catre vreun patron efemer, de vreun fotbalist „patriot” sau de vreun alt personaj ivit in cadru de dragul mediatizarii. „Stiinta” a reprezentat, reprezinta si va fi mereu reprezentata de sufletele care se bucura sau sufera la unison pentru aceasta echipa. „Stiinta” a supravietuit mereu prin prisma pasiunii suporterilor ei. Acest club exista la ora actuala tocmai pentru ca o asemenea dragoste nu are cum sa fie furata de catre niciun escroc de moment.

Vorbind in aceste ultime clipe ale echipei noastre, nu avem cum sa nu-l tragem la raspundere pe cel pe care noi il gasim principal vinovat pentru aceasta situatie. Adrian Mărin Mititelu, caci despre acest impostor este vorba, ne duce acest club exact de acolo de unde cu atata taraboi afirma ca l-a salvat. Conjunctura e asemanatoare, fiindca intrat miseleste in viata acestui club, Mărin nu are cum sa-l paraseasca decat la fel de miseleste. Afirmam acestea tocmai pentru ca escrocul din fruntea clubului nu a avut niciodata curajul sa faca public modalitatea frauduloasa in care a preluat Craiova de la fostul maestru in afaceri simulate si, speram noi, viitorul coleg de celula, Dinel Staicu.

Sustinem cu tarie ideea ca retrogradarea Craiovei a fost pusa la cale de cei doi fanfaroni mentionati mai sus, tocmai pentru ca un individ lipsit de orice talent nativ, precum Mărin Mititelu, nu poate iesi in evidenta decat luand cu japca o stare de spirit.

Si fiindca lui „Ajica” nu i-a ajuns atat, in setea de a transforma acest club intr-o creatura hidoasa, dupa chipul si asemanarea sa, va reamintim ca in decursul mandatului sau „a reusit” sa distruga aproape toate simbolurile acestei echipe, a dat de pamant cu orice crez, iar acum in mintea lui bolnava, are impresia ca Universitatea Craiova e tot una cu familia Mititelu.

Va aducem la cunostiinta, frati in alb si albastru, ca Universitatea a fost mutata din Craiova, via Severin, exclusiv din interesul lui Mititelu. Fostele glorii ale acestui club au fost pe rand terfelite de acest „Zambon” al Olteniei. Jucatorii, prin scenarii si manipulari bine puse la punct, au plecat pe unde a vrut „Ajica” in functie de obligatiile de moment. Noi, suporterii am fost mazilti de pe stadion, deseori apostrofati ca nu aplaudam blaturile aranjate din culise de Mărin si am fost constant condamnati sa asistam la toate umilintele pe care le-a trait aceasta echipa spre binele familiei Mititelu. Mai lipsea ca „Oblemenco” sa fie dat jos de pe soclu iar in locul lui sa fie urcat bustul lui Mărin, iar leul de pe stema sa fie inlocuit cu o chelie mediocra pe care sa troneze o pereche de ochelari. Toata lumea a fugit de acest impostor, iar cei care au incercat sa stea drepti au fost improscati cu noroi si jigniti in „fituica” pe care creatura o manevreaza dupa bunul plac.

A venit insa momentul sa spunem „STOP!!!”. Acest circ dezgustator cu Mărin pe post de clovn nu mai poate continua. Trebuie sa strangem randurile si sa-l alungam de la carma echipei noastre, din acest oras, din aceasta regiune. Un escroc nu poate conduce o mare de inimi. Un escroc nu poate manipula o iubire sincera. De aceea facem apel catre toti fanii Universitatii sa fie alaturi de noi. Sa-l contestam si sa-l lovim pe Mărin unde-l doar mai rau si sa recuperam „Stiinta” din mainile slinoase ale acestei creaturi. Lui Mititelu i-a expirat timpul, fiindca a fost mereu in anti-teza cu ideea de performanta sau de profesionalism. Nu mai putem avea rabdare cu un individ asociat mereu cu falimentul, nu mai putem avea incredere intr-o persoana care isi impune respectul prin amenintari si jigniri adresate propriilor fotbalisti sau angajati si nu in ultimul rand nu-i mai gasim rostul unui scamator dornic de scandaluri in goana de a-si satisface megalomania si foamea de mediatizare.

Nu dorim o alta echipa. Pentru asta am luptat impotriva lui Netoiu, pentru asta ne-am razboit cu Staicu si pentru asta ne-am opus si ne vom opune lui Mititelu. Nimeni nu a castigat un razboi cu fanii si tocmai in ideea asta trebuie sa fim mai uniti ca niciodata! Mai dornici de reusita ca niciodata! Mai alb-albastrii ca niciodata! Vremea ca Universitatea Craiova sa redevina a suporterilor a sosit. „Stiinta” suntem NOI !!! Trebuie doar sa ne reamintim asta!

7 comentarii:

  1. e protestul tuturor, nu al celor de la Sezione!
    CRAIOVA SUNTEM NOI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da... deja asta e sfarsitul idiotlui

    RăspundețiȘtergere
  3. avatar pt cine sustine ideea unui stadion gol http://i51.tinypic.com/mkzv43.jpg

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt de acord cu proterstul si cu boicotul total dar va spun de acum ca daca nu va miscati repede sa demarati proiectul de care vorbea piturca pierdeti timpul degeaba si anii trec.firma lui mititelu nu e echipa mea de suflet pe mine nu ma intereseaza de firmele lui de bisnitar.daca credeti ca mititelu va ceda vreodata acest nume si respectiva firma va inselati amarnic.o sa le pastreze si in divizia d.cu timpul o sa va schimbati optica...sper doar sa nu fie prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  5. toti trebuie sa protestam.
    sa il izolam total pe muicel si a facem fiecare ce depinde de noi sa il facem sa plece.
    ORICE BILET E UN BAN IN PLUS IN BUZUNARUL LUI muicelu. CINE CREDE CA FACE UN BINE SE INSEALA,BANII VOR MERGE CATRE muicel SI CATRE amanta alinuta, cu 2 ani mai mare ca fiesa.

    RăspundețiȘtergere
  6. va spun eu ca NIMENI NU MAI MERGE PE STADION!
    poate numai cateva sute de retarzi sau cateva mii la meciu cu spurcatii. pe urma NIMENI!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...