19 ian. 2011

MAREA EVADARE: Din falimentul boovean scapă cine poate!

Echipa lui Mărin se pregăteşte să-şi i ia adio de la Liga I. Haosul şi sărăcia au pus stăpânirea pe un club în care Piţurcă reuşise să aşeze cât de cât lucrurile în ordine. În rândul jucătorilor mocneşte revolta, tensiunea e aproape insuportabilă, iar unii dintre fotbalişti chiar şi-au luat lumea-n cap.

Din Turcia, maimuţoiul de Reghecampf ne explică el cum Mărin “a avut grijă de Găman şi Bărboianu şi i-a crescut de la vârsta de 8 ani”... Habarnistul aterizat la Craiova doar pentru că vrea şi el să aibă asta în CV şi care a dat şi bani pentru cantonamente, e prost... informat. Booveanul a capturat doar de 5 ani şi jumătate o societate care pretinde că deţine echipa cu care ţinem noi. Asta ar însemna că Găman şi Bărboianu au 13 ani, dacă Mărin i-a crescut de la 8 ani... Ce nu ştie băgătorul de seamă Reghecampf e că Ajică nu dă nici un ban pentru centrul de juniori, de care se ocupă exclusiv Consiliul Judeţean. Iar Fane şi Valerică n-au 13 ani.

Minciunelu a ajuns în situaţia umilitoare de a împrumuta bani pentru echipa familiei sale de la diverşii antrenori pe care-i păcăleşte să vină şi să profite de ei, ca apoi să-i scoată vinovaţi de impostura sa. Oare concubinul gagicii cu ţâţe siliconate a primit şi el vreo dezlegare pentru că a cotizat şi el ca echipa să poată merge în cantonament?

Fiţuica de şantaj a booveanului anunţă revoltată că Piţurcă şi-a dat arama pe faţă. Am avut o criză de râs, după care ne-am oprit ca să ne odihnim şi să putem râde din nou de jenanta tentativă de manipulare. Mărin a prins mai de mult nişte şmecherii, dar care mergeau în anii ăia. Ce nu înţelege ospătarul e că demagogia lui de falit nu mai ţine astăzi. Oamenii au alte standarde şi nu mai sunt aşa “botanişti”. Spânule, e timpul să intri şi tu în acţiune, ai stat destul cu limba scoasă pe lângă curul stăpânului. Hai, treci la acţiune, ce faci, ne ţii în suspans? A venit timpul să bagi nişte harneli, de genul că tu ai fost mereu de partea lui Piţucă şi chiar l-ai apreciat şi iubit, dar nu se mai poate cu ăsta, că vrea să-i ia echipa lui Minciunelu şi să-i distrugă viaţa.

Mărin are ceva din Ceauşescu în ultimele sale clipe. De fapt seamănă mult cu fostul dictator. Mai ţineţi minte cum credea cizmarul analfbet că poate închide gura oamenilor? În disperare, le mai promitea 100 de lei la salariu. La fel a făcut şi văcarul. Credea că dacă-i minte pe fotbalişti că le dă orice, numai să nu scape de jugul său, aceştia vor continua să accepte la nesfârşit statutul de sclavi. În prostia sa, megalomanul sărăntoc nu înţelege că un contract cu garanţii este executabil. Victor Piţurcă a fost angajat pe o anumită perioadă de timp, stabilită clar, fiind apoi dat afară fără nici un temei. Piţurcă a venit cu banii lui de-acasă pentru a salva echipa lui Minciunelu, iar acum booveanul l-a “suspendat” şi nu vrea să-i mai restituie nici banii, nici să-i plătească salariul, nici garanţia, nici jucătorii...

Şarlatanului i s-a înfundat însă de această dată. A fost abandonat chiar de jucătorii pe care-i credea sclavii săi pe vecie. Mărine, trimite-l pe Lubeniţă să-i ameninţe...! Dar, până atunci, ai grijă să nu mai fugă şi alţii, ţin-te la ei că scapă! Pune lacăte pe pensiunea de la Govora şi filtre la ieşirea din staţiunea aflată în paragină, că să nu reuşească şi alţii să evadeze!

7 comentarii:

 1. marine sper sa ajung la un moment dat sa pot sa scot p..a si sa ma pis pe tine. asa la propriu sa stai in fata mea in genunchi.

  RăspundețiȘtergere
 2. vinde echipa topitule e ultimul moment in care mai ai o optiune. in curand nu vei mai opta vei fi fortat sa pleci.nu e de tine acest club in ce vrei sa il transformi?
  pleaca muicelule cat mai ai timp!!

  RăspundețiȘtergere
 3. MMM
  si tie si lu alinuta si lu gabita si lu leana sa le dau la toate moooyeee

  RăspundețiȘtergere
 4. nemernicule ai distrus acest club din incapatanarea de a fi tu marele conducator suprem.ba tu nu realizezi cat de jos ne-ai dus?ma pis pe tine si pe echipa ta asta nu e universitatea craiova 1!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. SPER SA DESFINTEZE FISCUL CLUBU SI SA MEARGA LA PARNAIE MARIN.

  RăspundețiȘtergere
 6. Respect Stefan Barboianu!

  RăspundețiȘtergere
 7. boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total boicot total

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...