4 ian. 2011

Mărin, piftia şi grenada

În noaptea de revelion Mărin a suferit în anonimat, negru de invidie pe idolu’ Jiji, care a mai pus în scenă un spectacol televizat grotesc. Petrecerea la un hotel de lux din Carpaţi e doar un vis irealizabil pentru boovean, pentru că n-ar fi avut bani nici de benzină să ajungă la munte. Chelul cu ochelarii de sudor pe ochi a rămas în compania slugilor, cu care a regândit planul noilor atacuri cu care speră să-l forţeze pe Victor Piţurcă să plece.

Deloc surprinzător pentru noi, de anul nou maimuţoiul Ajică i-a dat şi un mesaj idolului de la steaua, dar apoi nu i-a răspuns la telefon. De ce? Poate ca să se dea misterios şi rotund şi să-şi mascheze sărăcia cu această comicărie de 2 lei. Sau poate pentru că nu ştia ce să răspundă când l-ar fi întrebat ciobanu’ unde e şi cum se distrează. El ce să-i spună? Că e în bucătărie, cu Leana, cu valetu’ şi cu cancelaru’ şi mănâncă piftii? Nu putea… râdea ciobanu’ de el şi poate mai şi spunea pe post, ca să se râdă toată cocălărimea de bietul boovean...

Pentru a evita umilinţa, Mărin nu răspuns la apelul lui Becali, dar l-a sunat pe Argăseală (cât de penibil...). Şi, după ce a socializat cu valetu’ lu’ Becali, a făcut o glumă, ca-ntre foşti parteneri de blaturi: l-a rugat umil pe argăsit să-i transmită stăpânului că i-a aruncat “grenada Piţi” în curte. Adică Mărin s-a autoironizat ca să se mai bage în seamă cu ciobanu’ de la Pipera. Iar oieru’ nu a pierdut timpul, a şi povestit la televizor secvenţa, amuzându-se copios pe seama sărmanei sale clone booveane.

Mărin îl face pe Piţurcă “grenadă” în discuţiile cu argaţii idolului său. De ce îl consideră aşa acest patron de căcat pe un manager ca Victor Piţurcă? Pentru că pentru el a nu se implica în alcătuirea lotului, a echipei de start şi în dictarea schimbărilor de la oficială e echivalent cu explozia unei grenade. Cu alte cuvinte, mai bine dai cu grenada în el decât să-i ceri să aibă o minimă decenţă şi să respecte deciziile managerului care a adus un aer de profesionalism şi a umplut tribunele unui stadion sătul de minciunile sale de diversionist mediocru.

La cumpăna dintre ani, Marin a închinat un pahar pentru noi realizări. Adică, mai concret, pentru cât mai multe intervenţii în tocşourile lu’ Sa-muilă şi în general pentru o cât mai mare de mediatizare a persoanei sale. După toast, bairamul n-a mai durat mult, Ajică trebuia să treacă şi pe la apartamentul Alinutzei, care îl aştepta şucărită, aşa cum e mai mereu în ultimul timp. Pentru că porno-secretara vrea ca relaţia dintre ea şi Mărin să treacă la o treaptă superioară. Dar despre asta vom vorbi altădată.

Până atunci, bucuraţi-vă de noul an, în care deja ciobanul de Pipera a anunţat că Iliev e ca şi trecut la steaua, pentru că şi-a depus memoriu nefiind plătit de mai multe luni. Piţurcă este, se pare, pe cale să rămână fără cel mai bun fundaş din România, pe care abia îl aştepta la antrenamente şi fără de care apărarea Ştiinţei a fost franjuri.
Trăiască Mărin şi binefacerile sale de “patron-suporter”!

8 comentarii:

 1. Iliev e la Steaua? Pai sa se duca si Minciunelu in locul lui ca si asa le-a dat toate meciurile oierilor!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Asteptam o reactie de la Piturca nu se poate sa il lase pe nemernic sa il dea pe Iliev la Steaua

  RăspundețiȘtergere
 3. Grenada e fieta si toata familia ta muicelule

  RăspundețiȘtergere
 4. de fapt cred ca muicelu e o grenada pentru suporterii Craiovei .dinel staicu a aruncat grenada la plecare si acuma noi suportam acest cacat de om care isi bate joc de fani si de tot ce inseamna U Craiova.

  RăspundețiȘtergere
 5. Trebuia sa o cheme si pe secretara la revelion sa stea la masa langa nevastasa :))

  RăspundețiȘtergere
 6. mititelule nu ai avut bani sa te mai duci tu la munte este? hahahahaaaa saraculeeeeeeeeeeeeee
  asta vara nu teai dus la mare acuma nu teai dus la munte esti inchis la niu york date n paula mea de milog. nu ai bani nici sa mananci si vrei sa fi mare patron si mare star la televizor .stai dracu in banca ta prostule ca esti penibil.

  RăspundețiȘtergere
 7. sper sa explodeze grenada odata ca ne chinuim cu blestemul asta de 5 ani!

  RăspundețiȘtergere
 8. Mititelule esti de rasu lumii baaa..........Ai ajuns sa mananci piftii cu parizer si o sa ne duci iar in B ca ai mai retrogradat odata echipa tot tu .......ca din cauza ta si a lu staicu am retrogradat si atunci!

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...