4 ian. 2011

Culmea nesimţirii

După ce a afundat clubul într-o criză fără precedent, Mărin Minciunelu ne arată din nou că tupeul său nu are limite. În loc să bage capul în pământ ca struţul, nemernicul diversionist are nesimţirea de a arunca vina pe alţii pentru incompetenţa şi incapacitatea sa financiară.

Prima veste proastă vine chiar în primele zile ale lui 2011. Se pare că Universitatea Craiova a pierdut cel mai bun jucător al său din ultimul an, dacă ţinem cont de accidentarea lui Florin Costea. Bulgarul Iliev, venit printr-un miracol la Ştiinţa, datorită relaţiei acestuia cu Eugen Trică, este pe cale să ajungă la steaua liber de contract, pentru că dictatorul rupt în cur de la Booveni nu are bani să-i achite salariul.

Iliev a fost poate cel mai important jucător în lupta pentru salvarea de la retrogradare a echipei pe care Mărin o mutase la Severin. Acum, sărăntocul de la Booveni nu doar că nu îi pune la dispoziţie lui Piţurcă banii promişi pentru transferuri, dar nu e în stare nici să ţină de jucătorii exponenţiali pentru că nu are bani să le plătească salariile.

Iată cum încearcă Mărin, printr-o jalnică tentativă de diversiune, să arunce pe oricine altcineva vina acestei uriaşe pierderi pe care Ştiinţa este posibil să o sufere doar din cauza sa:
Mărin Minciunelu:
“Ce pot să mai fac eu acum? Este adevărat, Iliev are dreptate! Trebuia să primească încă din luna septembrie cei 100.000 de euro. Dar mai bine întrebaţi managerii de la club de ce s-a ajuns la situaţia asta. Eu am fost legat de mâini şi de picioare. Vă daţi seama că nu vreau ca Iliev să ajungă la Steaua. Mă bazez pe caracterul lui. El mi-a promis că va juca în România doar la Universitatea Craiova”.


Traducerea CRAIOVASPORT:
Ce pot să mai vă mint io acu’? Ieste adevărat, Iliev are dreptate. Trebuia să-i dau banii, da’ de unde dacă io sînt falit? Sînt atât de sărac încât nu am nici 100.000 de ieuro să-i dau lu’ Iliev. Deci pentru această colosală sumă, o să-l pierdem pe cel mai fundaşi din România. Da’ să ştiţi că nu ie vina mea. Io nu am nici o vină! Ăăă... Piţurcă ie de vină! Da, da, iel e vinovat! Iel e meneger, întrebaţi-l pe iel. Io ce puteam să fac?

Acu’, ca să nu intru în gura suporterilor, arunc vina pe Piţurcă, de parcă iel ie patron şi iel trebuia să vină cu bani de-acasă ca să îmi plătească mie jucătorii. Vă daţi seama că io nu vreau ca să ajungă la steaua Iliev, da’ acuma las’ că e bine, măcar ajunge la un prieten, nu la unii stăini. Lu’ steaua sîntem obijnuiţi să-i dăm... şi puncte şi jucători... Acuma în Iliev stăm noi...?

Şi vreau să mai vă spun, aşea de caterincă să le iau ochii la suporteri, că io sper ca Iliev să nu se ducă la steaua că mi-a promis iel mie odată, când m-am dus pe la cantonament să-i dau lu’ Ţicleanu iechipa pe foaie, că nu va juca decât la Craiova în România. Aşea că ar trebui să se ţină de cuvânt, chear dacă io i-am dat ţeapă cu banii că sînt falit. Ce, de ce să se ducă unde ie plătit, ce, iel ie trădător? Trebuiea şi iel să vină cu bani de-acas, dă-l dreaqu de bulgar că numai figurile ie de iel...

11 comentarii:

 1. Marius Cibrescu04 ianuarie, 2011

  Mda....e clar despre ce e vorba.
  Va spun sincer ca nu am crezut o iota din ce spuneati voi aici la inceput.Acum am ajuns sa citesc si sa fiu atent la fiecare cuvant pe care il scrieti aici pentru ca ati avut absolut de fiecare data dreptate.Nu-mi vine sa cred ca suntem condusi de un astfel de individ.E un blestem.....

  RăspundețiȘtergere
 2. marine te indrepti cu pasi mari spre prapastie

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca pleaca Iliev retrogradam.S/a vazut ca fara el am fost varza.Ce ai in cap boovene sa lasi un asa fotbalist sa plece liber la steaua pentru o suma modica 100 de mii de euro?
  Esti prea prost du/te dracu nu ai nici o treaba cu fotbalul.Cum poti sa spui cu atat nesimtire ca a fost vina lui Piti sau nu stiu a cui cand TU ESTI PATRONUL si nu platesti salariile???Nu o sa ai un sfarsit calm o sa vezi.Esti un terminat si o sa fii linsaat de oameni intr-o zi.

  RăspundețiȘtergere
 4. pleaca boovene!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. fara iliev suntem morti...sper sa nu fie adevarat ce spune becali.

  RăspundețiȘtergere
 6. incepe soul. mititelu nu are bani sa plateasca fotbalistii si incep sa plece unul cate unul.sper sa retrogradeze aceasta echipa care nu mai reprezinta pe nimeni si care a devenit echipa familiei mititelu.

  RăspundețiȘtergere
 7. deci mititelu e patron dar de vina e antrenorul ca jucatorii nu sunt platiti si depun memorii.nici nu se poate comenta asa ceva...e de domeniul sf-ului.jegosu asta crede ca vorbeste cu prosti,cu alienati mintal,nu cu oameni......

  RăspundețiȘtergere
 8. Marine fmm de sarantoc megaloman!!!

  RăspundețiȘtergere
 9. daca pleca iliev pleci si tu boovene!

  RăspundețiȘtergere
 10. Sa pierzi un jucator ca Iliev, asta da dovada de prostie. Si de saracie lucie,ca numai daca esti la pamant nu ai sa achiti 100-200 de mii de dolari unui fotbalist de talia lui Iliev.Sa plece Mititelu daca pleaca fotbalisti ca Iliev din cauza ca nu mai are bani. Atunci sa plece dracu si el ca nu mai are ce cauta la Craiova.

  RăspundețiȘtergere
 11. berbecali a zis ca a ras de muicelu.sa speram ca asa e si doar si'a batut ciobanu joc.

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...