3 ian. 2011

Florin Călinescu îl vrea “executat” pe mitoman

Florin Călinescu:

“Sunt curios să văd ce se întâmplă cu Craiova, pentru că gunoiul ăsta ascuns sub preş de federaţie şi de ligă riscă acum să disconforteze o mişcare fotbalistică cu trecut interesant, cu un prezent destul de dubios, cu o încercare meritorie a lui Piţurcă să facă ceva. Ce mai putem urmări este cum evoluează situaţia între cei doi. M-aş dacă Piţurcă a fost atât de ferm cu Mititelu ca şi cu Becali şi-l lasă fără vreun hotel-două. Mititelu merită chestia asta, să fie executat de Piţurcă pentru neseriozitate.

Mititelu merită executat înainte de alte foruri. Înseamnă că i-a promis lui Piţurcă ceva. Dacă i-a promis un fond de bani să cumpere jucători şi nu i-l dă, salut, la revedere. Lasă-te de fotbal prietene, ca Sorş ăla, era la Baia Mare. Şi mai era ăla, Puiu, vestitul Puiu, cu ghiulul... Dacă ţi se închide portofelul, te retragi. De ce trebuie să stea Mititelu în fotbal?”PS. Ce nu ştie Florinache e că Mărin nu are nimic, nu un hotel-două... Aşa că sperăm ca Piţi să execute ce mai rămâne, adicătelea “brendu” de care-şi bate joc booveanul şi pe care-l foloseşte ca sursă de venituri şi drept  paşaport spre rolul de circar pe care i-l oferă aproape zilnic Sa-muilii.

6 comentarii:

 1. piti asculta la calinescu ca e om batran si stie ce spune: executal pe marin da-l in plm de milog!!
  fortza piti!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. ION OBLEMENCO03 ianuarie, 2011

  CE BINE AR FI SA EXECUTE PITURCA PE MITI CU ECHIPA SI SA SCPAM ODATA DE NENOROCIT..............

  RăspundețiȘtergere
 3. macar de ar lua piti echipa de la infect

  RăspundețiȘtergere
 4. Pana si oamenii din afara isi dau seama despre ce e vorba. Bravo Calinescu ai caracterizat foarte bine situatia de la Craiova. Sper ca Piturca sa poata sa ia echipa de la mititel si sa ne redea demnitatea. Altfel va fi prapad..

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...