7 ian. 2011

Circarul se disculpă

Ajică Minciunelu:
“Recunosc că am avut o glumă cu Argăseală şi apoi el a spus mai departe. A terminat-o toată viaţa lui cu mine pentru asta, nu voi mai vorbi cu el. Dacă spuneam şi eu ce se întamplă pe la Steaua... M-a tras puţin de limbă, dar eu am glumit cu el. Aia a fost o discuţie privată, însă el a vrut să îi facă pe plac stăpânului, să se gudure şi i-a spus repede. L-am şi rugat să rămână între noi ce discutăm”.

După ce a citit postarea de pe CRAIOVASPORT în care vorbeam despre cum s-a băgat de anul nou în seamă cu sluga lui Becali, circarul Mărin a simţit nevoia să se dezvinovăţească şi a lansat un atac amuzant la adresa lui Argăseală. De parcă reproşurile adresate slugoiului din ghencea, care nu ar fi păstrat confidenţialitatea discuţiei, ar putea şterge cu buretele penibilul situaţiei în care s-a pus Minciunelu. Sau de parcă el chiar ar fi fost atât de stupid încât să-şi închipuie că Argăseală va ţine doar pentru sine văicăreala booveană.

Mărine, rămâi acelaşi penibil de care râde toată lumea… Eşti doar un circar mediocru care face de râs numele unui mare club de fotbal!

5 comentarii:

  1. penibil momentu si eu remarcasem ca imediat cum ati scris voi pe blog a si inceput brutaru sa se desvinovateasca :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Marin e cititor inrait al blogului imediat a intrat la gsp sa clarifice

    RăspundețiȘtergere
  3. mititelule esti penibil ba mascariciule!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce fata are valetu ala in spate parca e handicapat asa se uita

    RăspundețiȘtergere
  5. tot sclavu lu becali ai ramas bai prostule.sa ii sugi pu.. ciobanului si sa ii lingi coa.... daca ala e idolu tau!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...