12 ian. 2011

Cioc-cioc. Cine e? Sunt managerul general, vreau să antrenez! Eu sunt Mărin şi te suspendez!

Omul care a readus speranţa în sufletele obidite ale suporterilor, făcându-i să umple din nou până la refuz arena renegată şi repudiată de dictatorul Minciunelu, a fost umilit public în această dimineaţă. Victor Piţurcă a încercat să ajungă la reunirea lotului Universităţii Craiova, dar la ordinele odiosului ochelarist a fost oprit la poarta cantonamentului din Lunca Jiului de către cei doi bodyguarzi pe care îşi mai permite să-i plătească Ajică.

După ce a întocmit în detaliu planul unui cantonament ideal, în urma căruia Ştiinţa ar fi zburdat pe teren în retur, Piţi a primit o uşă în nas, o josnicie fără margini, de care, din nefercire, CRAIOVASPORT îl credea în stare pe Mărin. De dragul Craiovei, în această dimineaţă Piţurcă a acceptat să îmbrace haina umilinţei şi s-a prezentat la ora 12 la cantonament pentru a-şi relua munca, deşi Mărin, după o noapte zbuciumată, publicase dis-de-dimineaţă comunicatul care spulberă speranţele suflării alba-albastre. Omul care a venit cu bani de acasă pentru a ajuta Universitatea să supravieţuiască a fost înjosit de cancerul chelios. Piţurcă s-a sacrificat pentru Craiova! Care va fi reacţia Craiovei? Ce răspuns vom avea la acest sacrificiu?

33 de comentarii:

  1. FMM DE OPARIT MINCIUNELE ESTI UN OM DE NIMIC CARE VREI SA DISTRUGI CRAIOVA!
    CINE PLM ESTI TU BA SA ITI BATI JOC DE TOATA SUFLAREA OLTEANA?O SA PLECI CA UN CAINE MAI RAU CA NETOIU!ESTI O JIGODIE ORDINARA SI FARA SCRUPULE CARE NU MERITI NICI MUCII SA ISI ARUNCE CINEVA PE TINE!
    ADIO CACATULE!

    RăspundețiȘtergere
  2. jegule meriti tot ce e mai rau!

    RăspundețiȘtergere
  3. mititelu ESTI O MIZERIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VINDE ECHIPA CIRCARULE!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. NEA PITI TE RUGAM IA ECHIPA DE LA SARAC!~!~
    SALVEAZA NE DE ACEST CANCER AL CRAIOVEI!

    RăspundețiȘtergere
  5. milogii de la PRIMARIE ori se implica sa salveze echipa ori sa nu ii mai vedem prin oras!!!de ce morti lor stau acolo daca nu misca un deget pentru craioveni?

    RăspundețiȘtergere
  6. mititelule esti salvatorul nostru scapa de ppitti

    RăspundețiȘtergere
  7. l-ati vazu pe vladoiu la sport.ro? cel mai mare sclav si om de nimic ii pupa talpile lu mititelu poate il pune si pe el antrenor!!!toti lingaii care urmaresc sa apuce si ei catvea luni de antrenorat la craiova o sa ii suga penisul lu mititelu in zilele acestea.oricum mai mult de cateva luni nu poate sa ii tina pe oricare milog l-ar alege ca trebuie sa scoata pe cineva la inaintare vinovat de saracia lui.

    SUNTEM CA SI RETROGRADATI PENTRU CA NU VA AVEA CUM SA PLATEASCA DATORIILE LA STAT.SA VEDEM DACA VA AVEA MACAR BANI SA INCEAPA RETURU DACA O SA FIE PROGRAMAT DACA NU II DA BANII LU SOAVA.POATE II IA DIN DREPTURILE TV CA MAI TREBUIE SA VINA ACUMA O TRANSA,ALTFEL NICI NU INCEPEM CAMPIONATU.

    VINDE ECHIPA OSPATARE CA ESTI TERMINAT!

    RăspundețiȘtergere
  8. CINE MORTII TAI E MA SALVATOR SARACU ASTA????? TONI SORICA TU ESTI BA? SAU ESTI VLAD ROSCA MUYSTU ALA MOLDOVEAN CARE II CURGE SCUIPAT DIN GURA DE PROST CE E ?

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa revina toti sclavii Rosca ,Mitu,Sorica Stanilescu.Si antrenor il pune pe Vladoiu sau pe Stanga/Papura. Sau chiar pe Napoli ca e pervers si vrea sa pacaleasca lumea,..... Nu mai ai cum topitule!!
    Si va mai spun un mare sclav de la club care il pupa in cur pe mititelu: marele suporter VICENTIU NEAGOE! o sluga de cea mai joasa speta care umbla de la unu la altul si ii spune la fiecare ce vrea sa auda.pervers cum nici nu va imaginati.El a fost mereu de partea lu muicelu.
    Doamne fa dreptate si scapa de toti jegosii !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. pleaca mititelu vinde echipa daca mai ai vreun dram de demnitate!

    RăspundețiȘtergere
  11. mititelu si echipa familiei lui NU MAI Au CE CAUTA PE STADIONUL ION OBLEMENCO!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. FMM DE JIGODIE NU MAI MINTI PE NIMENI DE DATA ASTA !

    RăspundețiȘtergere
  13. nu stiu ce se mai poate schimba.

    RăspundețiȘtergere
  14. DIN CATE A SPUS PITURCA LA CONFERINTA DE PRESA ECHIPA VA RETROGRADA MM CA SIGUR DACA MITITELU NU ESTE INLATURAT ACUM CAT INCA MAI E TIMP.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt dezamagit de prestatia galeriei.Mititelu trebuia sa fi fugit din oras pana acum si el si familia lui.El sta bine mersi la taclale si ranjeste ca un nesimtit pe la emisiunile posturilor locale.Omu ori e nebun ori ...e nebun. E chiar incostient, nu-si da seama ca va retrograda si singura lui scapare e sa dea echipa.Zice ca nu o da nici daca o sa cada in C.

    RăspundețiȘtergere
  16. Piti du-te la primarie si discuta cu ei sa salvati clubul.Trebuie gonit booveanul si echipa sa de pe stadion si trebuie inceputa o noua munca cu un alt proiect curat si sanatos.NU VREAU SA MAI AUD IN VIATA MEA DE CANCERUL MITITELU1!!

    RăspundețiȘtergere
  17. postati editorialul lui alin fornade. face toti banii!

    RăspundețiȘtergere
  18. vorbim, injuram, dar nu facem nimic...ne meritam soarta

    RăspundețiȘtergere
  19. sunt socat de ce-a putu sa faca acest bolnav psihic...nici acum nu reussc sa inteleg cum de a avut dementa de a-l da afara pe Piturca.trebuie gonit de aici cu orice pret.

    RăspundețiȘtergere
  20. Iti doresc ce e mai rau boovene. Iti urez sa suferi de un milion de ori mai rau decat suferim noi acum!

    RăspundețiȘtergere
  21. ospatar nenorocit,te vor ajunge blestemele noastre

    RăspundețiȘtergere
  22. Deocamdata Piti a excelat prin aroganta si dispret la adresa lui Mititelu (bun, rau, e totusi patron) prin scoaterea din primul 11 a lui Costea si Lung, prin incercarea de a indeparta cei mai buni jucatori ( eu ma asteptam sa plece Alex, Stoianov, Lopez amandoi, Dilevschi etc), prin negocieri subterane. etc. Nu e posibil ca un patron, indiferent cine e acela, sa afle din presa ca se discuta plecarea unuia din cei mai buni jucatori (Gaman), Cum nu e admisibil ca un antrenor sa discute la tv despre problemele financiare ale clubului. La nici o echipa din lume nu se intampla asa ceva. Si nu poti spune "da-ma afar daca indraznesti" caci astfel ai rupt toate puntile. Eu nu discut calitatile sale de antrenor, i le recunosc, dar atitudinea a fost total nepotrivita. Si mai cred ca printr-o atitudine normala, fireasca, de rerspect inca se mai poate reveni. Dar nu asa cum face Piti si staful sau caci nici un patron din lume nu ii va accepta dispretul. Cai mai multi dintre investitori deja i-au dezavuat gestul si nu e bine.

    RăspundețiȘtergere
  23. pleaca bai cacatule cu aroganta ta cine mortii matii esti vlad rosca? sa ma pis pe mata de labagiu!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. nu e rosca e vicentiu neagoe :))

    RăspundețiȘtergere
  25. domnule marinica dinca implica-te si ia echipa de la mititelu sau fa alt club al suporterilor impreuna cu victor piturca pentru ca noi nu ne mai idevtificam cu fc mititelu. aia nu mai e echipa noastra

    RăspundețiȘtergere
  26. NU VA FIE FRICA, MITITELU VA PLECA NU PESTE MULT TIMP. FC BOOVENI VA RETROGRADA SI DATORIILE IL VOR ACOPERI O SA II IA STATU ACTIUNILE LA CLUB.DACA PUN SUB SECHESTRU ECHIPA NU MAI POATE SA VANDA NICI UN JUCATOR SI E INCHIS.E SINGURA MODALITATE SA PLECE ACEST JEG DE OM.

    VREM O ECHIPA CURATA CONDUSA DE AUTORITATILE LOCALE SI DE SUPORTERI SI MANAGER PE VICTOR PITURCA. ASTA E CANTECU DE LEBADA AL MILOGULUI/

    RăspundețiȘtergere
  27. PITI esti ultima noastra speranta ca sa facem performanta.Ajuta-ne sa scpam de mizeria de muicelu !!

    RăspundețiȘtergere
  28. suspendeazo pe alinuta marine fmm de cocalar!

    RăspundețiȘtergere
  29. VICENTIU NEAGOE E UN TRADATOR ORDINAR UN JEG DE OM A FOST SIFONUL LUI MITITELU PE LANGA PITI

    RăspundețiȘtergere
  30. sa scapam cumva oricum de acest rahat!
    CRAIOVA LIBERA!

    RăspundețiȘtergere
  31. cati ani ai,anonimule?il cunossti pe VICENTIU NEAGOE?...eu il cunosc,a trait pentru CRAIOVA toata viata,are inima alb albastra , a renuntat la familie si aplecat de unde i era bine...afla cand a luat ultimul salariul si de la cine...esti un nimeni ,ramai anonim.

    RăspundețiȘtergere
  32. iti raspund eu ba, tu probabil esti Vlad ,copilu sclavului de vice si e normal sa il aperi pe tatu.
    bai copile vicentiu neagoie,adica taticu tau suge pula pe la toti e cel mai pervers se dadea si de partea lui piturca si de a lui mititelu juca la 2 capete ca asa e caracteru lui. mi se rupe de la cine a luat elk ultimu salariu ce importanta are........
    l-a luat de la piturca si de aia a tradat si a ramas sluga lu mititelu sa il linga pe testicule./ vice e un sclav ordinar cand spuneau altii mai vechi ca el cersea cu camataru pe la fotbalisti nu credeam acum sunt sigur ca asa e.toata galeria si toti suporterii sunt cu piturca si au manifestat asta doar el e atat de pervers incat sa stea capra la mititel si sa ii toarne cine si ce mai face prin galerie.
    vice E UN SLUGOI INFECT!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...